خسه شدم

S_A_M

New Member
لایک ها
413
شما چی نشدید؟
از زندگی؟
من شدم!
اگه نشدید کلمات روحیه بخش برام بنویسید
لطفا.....:)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خودم شروع می کنم....:)
"امید برای بشرمثل بال برای پرندگان است"

*biology*

New Member
لایک ها
519
پاسخ : خسه شدم

سلام خانم نیوشا.
من به جای یه جمله حرفای خودمو مینویسم.
میدونین تو زندگی مشکل زیاده . هرچقد که سن آدم میره بالا مشکلاتم بیشتر میشن.
بعضی وقتا این مشکلا انقد زیاد و عجیب و غریبن که آدم واقعا از زندگی خسته میشه.
ولی نباید به این زودیا نا امید بشیم. زندگی همه بدون استثنا مشکل داره. آدم بی مشکل محاله.
کسایی تو زندگی موفقن که با این مشکلات بجنگن و زندگیشونو بهتر کنن و از زندگیشون لذت ببرن.
همین مشکلا هستن که زندگی رو می سازن . به آدم کمک می کنن که پیشرفت کنه و قوی تر بشه.
اگه هیچ آدمی مشکل نداشت هر کسی یه آدم مهم و موفق بود . ولی میبینین؟همه موفق نیستن.
فقط کسایی موفقن که با این مشکلا میجنگن و زندگی میکنن و پیشرفت میکنن و آدم مهم و موفقی میشن.
همین مشکلا هستن که آدمو می سازن.پس ماهم باید همه ی سعیمونو بکنیم تا از زندگیمون لذت ببریم ، هرچقدرم که مشکل داشته باشیم.
اینجوری یه فرد موفق میشیم. و البته باید واس زندگی هدفم داشته باشیم و یاد خدا و توکل به خدارو هیچوقت هیــــــــچوقت فراموش نکنیم.
با این کارا میتونیم یه زندگی قشنگ و شاد داشته باشیم.
بابا خوبه حالا ما جوونیم . اگه ما از زندگی خسته شیم دیگه از بزرگترا و مامانبزرگ و بابا بزرگا چه انتظاری باید داشت.
خدا وتوکل ،امید به زندگی و هدفت رو هیچوقت فراموش نکن.
مثل اینکه زیاد حرف زدم.
هممون موفق با شیــــــــــــــم.

:3::1::97::54::53::167:

amin278

New Member
لایک ها
403

الا بذکر الله تطمین القلوب
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چقدر خنده داره که یک ساعت عبادت به درگاه الاهی دیر و طاقت فرسا میگذره ولی ۹۰دقیقه بازی یک تیم فوتبال مثل باد می گذره!
چقدر خنده داره که 100 هزار تومان کمک در راه خدا مبلغ بسیار هنگفتیه اما وقتی که با همون مقدار پول به خرید می ریم کم به چشم میاد!
چقدر خنده داره که وقتی می خوایم عبادت و دعا کنیم هر چی فکر می کنیم چیزی به فکرمون نمی یاد تا بگیم اما وقتی که می خوایم با دوستمون حرف بزنیم هیچ مشکلی نداریم!
چقدر خنده داره که وقتی مسابقه ورزشی تیم محبوبمان به وقت اضافه می کشه لذت می بریم و از هیجان تو پوست خودمون نمی گنجیم اما وقتی که مراسم دعا و بحث ديني و نیایش طولانی تر از حدش می شه شکایت می کنیم و آزرده خاطر می شیم!
چقدر خنده داره که خوندن یه صفحه و یا بخش از قرآن سخته اما خوندن 100 صفحه از پرفروشترین کتاب رمان دنیا آسونه!
چقدر خنده داره که سعی میکنیم ردیف جلو صندلی های یک کنسرت یا مسابقه رو رزو کنیم اما به آخرین ردیف یک مکان مذهبی مثل مسجد تمایل داریم!
چقدر خنده داره که برای عبادت و کارهای مذهبی هیچ وقت زمان کافی در برنامه روزمره خود پیدا نمی کنیم اما برای بقیه برنامه ها رو سعی می کنیم تو آخرین لحظه هم که شده انجام بدیم!
چقدر خنده داره که شایعات روزنامه ها رو به راحتی باور می کنیم اما سخنان ائمه و قرآن رو به سختی باور می کنیم!
چقدر خنده داره که همه مردم می خوان بدون اینکه به چیزی اعتقاد پیدا کنند و یا کاری در راه خدا انجام بدن به بهشت برن!
چقدر خنده داره که وقتی جوکی رو از طریق پیام کوتاه و یا ایمیل به دیگران ارسال می کنید به سرعت آتشی که در جنگلی انداخته شود همه جا را فرا می گیرد اما وقتی که سخن و پیام الهی رو می شنوید دو برابر در مورد گفتن و یا نگفتن اون فکر می کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر

-com-

New Member
لایک ها
155

نا امیــدی اصلا وجـود نـداره ما بـا طرز فکـرمون اونو میسازیــم ....
بـه نظرم این بحثا مال پیرمرد پیرزناست........
(بخــدا منظـور بدی ندارم فقط نمیخوام بیشتر به نا امیدی دامن بزنید . . . . )

*biology*

New Member
لایک ها
519

هرکسی ممکنه یه وقتایی نا امید بشه.
فقط پیرمرد پیرزنا نیستن.
البته منظورم هیچکس نبودا . اینو گفتم که همه بدونن این چیزا فقط واسه پیرا نیست.

abrang

New Member
لایک ها
748

به نظر من اگه آدم به فکر جاودانگی و بهشت باشه هیچ وقت نا امید نمی شود... اگرم بشه خیلی موقت و کوتاهه:)... پس اصلا لازم نیس نگران چیزی باشید فقط به خدا اعتماد کنید.:)

AHZolfaghari

Well-Known Member
لایک ها
1,654

از زندگی بدم میاد وقتی می بینم افراد رو در سوریه این سلفی های ... جگر می خوارند و هیچ کی معترض شون نمیشه.
من که دلم می خواد با این کمربندم بیفتم دنبالشون سیاه و کبودشون کنم ان شاءالله اگه زنده موندم تا ظهور این کار رو میکنم.
دلم اتیش میگیره وقتی میشنوم وهابیها و سلفیها این قدر پاهاشون رو از گلیمشون دراز کردند که جرأت میکنن بگن میخواهیم قبر حضرت زینب رو خراب کنیم.
دوست دارم امام زمان(عج) بیاد اما هنوز ظهوز نکرده و حکمتش رو نمیدونم.

S_A_M

New Member
لایک ها
413

از زندگی بدم میاد وقتی می بینم افراد رو در سوریه این سلفی های ... جگر می خوارند و هیچ کی معترض شون نمیشه.
من که دلم می خواد با این کمربندم بیفتم دنبالشون سیاه و کبودشون کنم ان شاءالله اگه زنده موندم تا ظهور این کار رو میکنم.
دلم اتیش میگیره وقتی میشنوم وهابیها و سلفیها این قدر پاهاشون رو از گلیمشون دراز کردند که جرأت میکنن بگن میخواهیم قبر حضرت زینب رو خراب کنیم.
دوست دارم امام زمان(عج) بیاد اما هنوز ظهوز نکرده و حکمتش رو نمیدونم.
ممنون از ناامیدی
که بهم دادی!
درد و مرض خودمان کم بود به این ها هم بخواهم شبانه روز گوش و فکر کنم تصمیم به خودکشی می گیرم که!
خودمم می دونم دنیا خیلی کثیفه ولی من ظرفیت شنیدن چیزای اعصاب خورد کن ندارم......
ولی خوب به هر حال ممنون که نظرت رو دادی

بالا