خطای ذهن

amin

New Member
لایک ها
515
علت های بسیاری مثل خستگی , بیماری و... وجود دارند که برای خطا کردن ذهن شما کافیه
ولی برخی خطا ها هستند که حتی مغز با بهترین کارایی خودش بازهم اشتباه می کنه والبته هرچه مغز ورزیده تر باشه این خطا ها کمتر میشه
مثلا:

1-روزهای هفته رو به صورت عددی بنویسید و از عدد 1 که شنبه میشه شروع کنید. یعنی روزهای هفته رو بگید همزمان به صورت عدد بنویسید.(ترجیحا اینکارو با سرعت انجام بدبد)
2- درحالت نشسته پای راست رو ساعت گرد بچرخونید و همزمان با دست چپ 6 عدد متمایز رو روی هوا بنویسید.(برای نوشتن هر عدد کمتر از 1 ثانیه زمان دارید) مطمین باشید جهت چرخش پای شما عوض خواهد شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
پاسخ : خطای ذهن

علت های بسیاری مثل خستگی , بیماری و... وجود دارند که برای خطا کردن ذهن شما کافیه
ولی برخی خطا ها هستند که حتی مغز با بهترین کارایی خودش بازهم اشتباه می کنه والبته هرچه مغز ورزیده تر باشه این خطا ها کمتر میشه
مثلا:

1-روزهای هفته رو به صورت عددی بنویسید و از عدد 1 که شنبه میشه شروع کنید. یعنی روزهای هفته رو بگید همزمان به صورت عدد بنویسید.(ترجیحا اینکارو با سرعت انجام بدبد)
2- درحالت نشسته پای راستتونو ساعت گرد بچرخونید و همزمان با دست چپ 6 عدد متمایز رو روی هوا بنویسید.(برای نوشتن هر عدد کمتر از 1 ثانیه زمان دارید) مطمین باشید جهت چرخش پای شما عوض خواهد شد.
من دومی رو انجام دادم
جهت چرخش پام عوض نشد فقط یکم زاویه دار و کج و کوله شد یه جاهاییش

F-narges-F

New Member
لایک ها
143
پاسخ : خطای ذهن

من اولی رو موفق شدم انجام بدم...
ولی دومی رو هر کار می کنم جهت چرخش پام عوض میشه...
جالب بود..
ممنون:21::21:

بالا