خط در هندسه ی سه بعدی!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
خط ها در هندسه ی سه بعدی هر کدوم بی نهایت دایره هستند. میتونید ثابت کنید؟ البته اینو خودم گفتم.ببینید اول درسته بعد ثابت کنید.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
یک خط در هندسه ی سه بعدی یک دایره هست! اگه امتدادش بدیم تا بی نهایت مطمئنا مستقیم نمیره! میره؟! تا کجا؟ بالاخره منحرف میشه و در بی نهایت دو سر خط به هم میرست! درسته؟

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
لطفا بعد از بازدید نظر خودتونو بگید. مخصوصا آقای بیات و حسین آقا.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
جواب............................................بدین.................................................ن!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
وقتی میاید نگاه میکنید نظرتونم بگید بد نیست.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
آقا حسین شما چرا چیزی نمیگی؟! آقا بیات آفه ولی شما چی؟!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
اگه یک خط راست هیچ وقت نمیتونه تا بی نهایت راست بره(این فرض منه که میتونین ردش کنین با دلیل!) پس از کجا میدونیم جهان بی پایانه؟ میشه ثابت کرد دو خط راست همدیگرو در بی نهایت قطع میکنن ولی اینو نتونستم اثبات کنم. کسی میتونه اثبات کنه؟

mrbayat

New Member
لایک ها
76
میگن که دو خط موازی در بی نهایت به هم میرسن. ولی بی نهایت یعنی چی؟؟؟ اصلا بی نهایت داریم؟؟ شما هر مقداری رو بگی من بزرگترش رو به شما میگم. فکر کنم دیگه بحث داره فلسفی میشه.

راستی اثباتی هم که براش میارن این جوریه که یه خط مورب در نظر بگیریم که هر خط رو در یک نقطه قطع کنه.یکی از نقاط رو ثابت نگه داریم و نقطه دیگه رو به سمت بی نهایت روی اون خط حرکت بدیم.حالا زاویه بین خط مورب و خط اولی داره کم تر و کم تر میشه.پس در بی نهایت این زاویه صفر میشه . پس دو خط موازی در بی نهایت به هم میرسند.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
ببینید اگه یک خط تا بی نهایت ادامه پیدا کنه( این اشتباهه چون بی نهایت تعریف نشده هستش) به بی نهایت نقطه میتونه انحراف پیدا کنه.(مثل امام جماعت امروز مدرسه ی ما!) یهنی یک خط به بی نهایت مسیر میتونه بره. پس 1 تقسیم بر بی نهایت صفر میشه. یعنی به هیچ راهی نمیره که این غلطه! پس ما خودمون دست به کار میشیم و یک خط رو فرض میکنیم که در ابتدا عمود بر خط فرضی ماست و ثابت میکنیم که در بی نهایت با این خط موازی میشه. چطوره؟

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
اینطوری دو طرف خط در بی نهایت موازی میشن و دو باره در بی نهایت یک خط فرضی عمود بر اونا(که خودش میشه!) رو در نظر میگیریم و دوباره ثابت میکنیم که دو خط با هم مواز میشن.

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
البته اینجوری شاید یه شکل دیگه از آب در بیاد! اینجاست که شما باید به بزرگی خودتون ما رو ببخشید.(حسین و آقا بیات و..............)

mrbayat

New Member
لایک ها
76
راستی .فرستادن دو ارسال پشت سرهم خلاف قوانین سایته.شما که ماشاالله ......
هرچی حرف داریم باید توی یک ارسال بزنیم.

IMOgoldmedal

New Member
لایک ها
29
اين سوالو بايد توي بخش فيزيك مطرح مي كردين. اونجا آقا پوريا هست مي تونه كمكت كنه. ولي اگه نظر منو بخواي: به قول انيشتين: هيچ خطي در دنيا راست نيست. امتداد هر خطي در فضا مسلما يك منحني است

AidinT

New Member
لایک ها
22
چرا خودت نمی ری تحقیق کنی؟
برو یه کتاب هندسه نا اقلیدسی بخر بخون ببین چی نوشته!!!!!

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
تو فکرش هستم. ممنون. راستی احتمال حدث زدن مسیر خط 0 هستش. یعنی هر عدد تقسیم بر بی نهاین 0 میشه. پس یعنی این خط اصلا نمیتونه تا بی نهایت بره. اگه میتونه اثبات کنید. پس اگه نمیتونه چجوری اثبات میکنیم دو خط موازی در بی نهایت همدیگرو قطع میکنن؟ من گیج شدم! آقای بیات و حسین آقا شما چی؟

MBEHNAM

New Member
لایک ها
0
خب کس یچیزی نمیگه؟

بالا