درخواست جزوات فیزیک علامه حلی

rasool77

New Member
لایک ها
6
سلام لطفا در صورت دسترسی جزوات فیزیک یک را برای بنده ارسال نمایید

mahdi77

New Member
لایک ها
215
پاسخ : درخواست جزوات فیزیک علامه حلی

می بخشید میشه بفرمایید که چجوری برای شما جزوه ی فیزیک را ارسال نمایند؟! الان دقیقا کاربرای علامه حلی باید برای شما جزوه فیزیکشون رو اسکن کنن؟؟؟!!! بعد هم راه ارتباطی، چیزی...!! بعضیا انگار توهم زدن والله! :223::4:

rasool77

New Member
لایک ها
6

می بخشید میشه بفرمایید که چجوری برای شما جزوه ی فیزیک را ارسال نمایند؟! الان دقیقا کاربرای علامه حلی باید برای شما جزوه فیزیکشون رو اسکن کنن؟؟؟!!! بعد هم راه ارتباطی، چیزی...!! بعضیا انگار توهم زدن والله! :223::4:
سلام دوست عزیز اولا که نگفتم کیفیتش فول اچ دی باشه عکس موبایلم خوبه بعدش هم گفتم در صورت دسترسی!

mahdi77

New Member
لایک ها
215

سلام دوست عزیز اولا که نگفتم کیفیتش فول اچ دی باشه عکس موبایلم خوبه بعدش هم گفتم در صورت دسترسی!
الان دقیقا مگه من گفتم که شما فول اچ دی می خوای؟! اصلا غیر از اون مگه شما مثلا ایمیلتو دادی که بفرستن؟! ول کنید تورو خدا پست اسپم ندید!!

ali610

New Member
لایک ها
5

الان دقیقا مگه من گفتم که شما فول اچ دی می خوای؟! اصلا غیر از اون مگه شما مثلا ایمیلتو دادی که بفرستن؟! ول کنید تورو خدا پست اسپم ندید!!
با سلام من از شما یه خواهشی داشتم از بچه های علامه حلی اگه ممکنه سوالات امتحانی فیزیک سال اول ودوم وسوم مخصوصا سوم وپیش دانشگاهی دارن تو سایت بزارن ممنون ومتشکر

nafas78

New Member
لایک ها
2

سلام امیدوارم موفق باشید
میشه کمک کنیدو کتابایی که بتون میگن برا درسا بگید من از مدرسم راضی نیستم میخوام در سطح سمپادیا بخونم مرسی

بالا