درخواست کمک برای انتخاب کتاب هندسه1

لایک ها
344
سلام به دوستان گلم....
من نمیدونم فک کنم تو چند تا تاپیک غیر مرتبط این سوالمو پرسیدم ولی الان دیگه خیلی موضوع حیاتیه .....مدرسه که شروع شد و درس هندسه مونم شروع شد من یکم ترسیدم چون نتونستم مثل بقیه دوستام با قدرت و به سرعت سر کلاس ظاهر شم....و اینم خیلی بده که مثلا همه درسات خوب باشه و یه درسو لنگ بزنی که باعث افتد تو درسی دیگه میشه....
من هندسه رو تقریبا دوست دارم و هندسمم تا همین پارسال بد نبود ....ولی نمیدونم چی شده به قدرت سابق نیست....حالا ازتون کمک میخوام فکر کنید
یه ادم صفر از نظر هندسه (خودم)
میخواد هندسه رو به طور خوب و مفهومی و پایه ای از مفاهیم اولیه شروع کنه و به قدرتی برسه که اگه هر سوال هندسه1 بهش بدن بتونه حل کنه....یه کتاب خوب که بتونم بفهممش بهم معرفی کنید.......1_ساده توضیح داده باشه....2_از نظر هندسه کامل و با قدرتم کنه....(چه انتظارت زیادی والا بخدا!)
ممنون منتظر مساعدت دوستان محترم هستم....رشتتم ریاضیه.

Wight

New Member
لایک ها
888
پاسخ : درخواست کمک برای انتخاب کتاب هندسه1

از صفر اگه بخوای شروع کنی : کتاب درسی دوم دبیرستان!!

اگه یه مرحله بالاتر ؛ مبتکران و یا خوشخوان که هر دوتاشو ببین هر کودوم بیشتر خوشت اومد اونو بخر ولی تمارین مبتکران فکر کنم بیشتر باشه!

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

دوست عزیز به نظره من در وهله ی اول به تمرین های کتاب تسلط پیدا کن و در وهله ی دوم میتونی از کتاب هایی مثل الگو، خوشخوان و خیلی سبز استفاده کنی.

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

اینا به ترتیب از ساده شروع میشن و کم کم پیشرفته تر میشن:

1- کتاب درسی

2- هندسه 1، نشر الگو (هم کتاب آموزش داره و هم تست)

3- خیلی سبز

4- خوشخوان و مبتکران

5- هندسه مسطحه از مقدمات تا المپیاد - فصل اولشو بخون رو تمریناتشم کامل کامل فکر کن تا حلش کنی ... یکم ممکنه وقت گیر باشه ولی اگه بتونی خوب روش وقت بذاری هر سوالی رو که ابزار حلش در سطح هندسه 1 باشن حل کنی .... فقط این کتاب فصل هندسه فضایی کتاب درسی رو پوشش نداده .... فقط هندسه مسطحه کتاب درسی رو پوشش داده (این مورد منبع المپیاده، صرفا فقط برای این گفتم که اگه علاقه داری به هندسه این می تونه خوب باشه)

بالا