وضعیت
موضوع بسته شده است.

m-bigdeli

New Member
لایک ها
0
با سلام.

میخواستم چنتا سووال بپرسم!

1. واسه خوندن درس فیزیک از جه کتابایی استفاده کنیم بهتره؟؟؟
2. واسه کنکوووور چطوری فیزیک رو بخووونیم بهتر؟؟؟
3. کدووم مباحث رو باید بیشتر بخوونییم؟؟؟

و در کل چجوری به فیزیک کنار بیایم تا جلوش کم نیاریم؟؟؟

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
من به شخصه فکر می کنم تنها کاری که باید بکنید اینه که از فرمول های سرکاری که توی کتابا هست استفاده نکنید تا اون موقع که بتونید اون مسئله ها رو با راه حل های ذهنی و مفهومی و راه های ساده حل کنید
دیگه این که کتاب خیلی سبز رو پیشنهاد می کنم

m-bigdeli

New Member
لایک ها
0
خب یعنی شما کتاب درسی رو رد میکنی دیگه ها؟؟؟؟
ولی معلما هی میگن کمتاب کتاب کتاب .. فقط کافی کتاب رو بخونید تا کنکور و امتحان نهایی و المپیاد و هر چیز دیگه ای رو حل کنید!!!!!

والا ما که تو کف سیلیسیم سولفات موندیم این دیگه چه صیغه ای!!!!

ولی خب حرف شما هم متینه فقط اگه لطف کنید نمونه ش رو هم بگید دیگه خیلی عالی میشه

بعدشم منظورتون از کتاب سبز کتاب کانووون یا گاج؟؟؟؟؟

( در آخر هم بهتون توصیه میکنم قبل از فرستادن پست یکم اونو بخونید
. حقیقتا 6 بار از روش خوندم تا یه ذره ازش چیز میز فهمیدم
!! تازه اگر منظورتوون رو اشتباه فهمیدم لطف کنید بگید.
)

با تشکر

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
از این بهتر بلد نیستم حرف بزنم
فارسیم نمی آد !!
منظورم کتاب انتشرات سبز بود

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
با سلام به دوستان گرامی،
هنگام نوشتن یک تاپیک، عنوان مناسبی برای آن انتخاب نمایید تا همه از روی عنوان بتوانند به مطالب درون آن پی ببرند. عنوانهایی چون "کمک" ؛ "فوری" ، "درخواست" و ... گمراه کننده و باعث اتلاف وقت دوستانتان میشود. اگر همه عنوانها اینگونه بود، آیا میتوانستید حتی یک مطلب از سایت بخوانید؟

همواره موفق و پیروز باشید

pirate17

New Member
لایک ها
40
سطر به سطر کتابو واسه نهایی بلد باشین!من تو نهایی جزوه ی معلم و هر چیز دیگه دم دستم بود پرت کردم اون ور فقط کتابو خوندم!از ساده ترین(البته نکته دار ترین) مثالای کتاب اونا سوال می دن!هر سالم کلی سوالش عین سالای قبله!پس خوندن سوالای سالای قبل کمکتون می کنه!
واسه کنکورم هر روشی رو یه ادمی بهترین تاثیرو داره!به نظر من اول سطر به سطر کتابو کامل بلد باشین بعد یه کتاب تست(من از گاج سفید استفاده می کنم به نظرم خوبه) کنار کتاب انتخاب کنین!هر فصلیو که خوندین همه ی تستاشو بزنین تهش می بینین که همه چیو بلدین!
این که کدوم مباحثو باید بیشتر بخونین نمی دونم!
با فقط کتاب درسی امتحان نهایی رد می شه!ولی کنکور و المپیاد نه!البته المپیاد مرحله اولم با یه کتاب تست اضافی (در راستای خوندن واسه کنکور) می شه حلش کرد!ولی مرحله دومو نه!
و اینم می دونین که کتابای درسی یه مقدار اشتباه دارن!نمی شه فقط به اونا اکتفا کرد!
موفق باشید

r_dh

New Member
لایک ها
3
باسلام.واما فیزیک:
1-از ساده ترین تعریف ها استفاده کنید.ساده ترین اونها.یه مثال برات می زنم.تو حرکت سقوط آزادهمیشه باید یه جایی رو به عنوانy=0در نظر بگیری و اگه جهت بالا رو مثبت انتخاب کردی هرچیزی بالاش بود مثبت و هرچیزی پایینش بود منفی.هرچیزی به سمت بالا حرکت می کنه با سرعت مثبت و هرچیزی پایین میاد باعلامت منفی.g رو هم همیشه منفی بگیرو...این چیزی که من گفتم که گوشه ی کوچکی از سقوط آزاد بود با اینکه برای شماها ممکنه خیلی ساده لوحانه به نظر بیاد ولی توی امتحانا و حتی کنکور باور کنین چیزی بیشتر از این مفاهیم نمیاد.وقتی سوالای قلمچی یا سنجش رو حل می کنین متوجه می شین بیشتر اونها تکیه به همین مفاهیم هستند و بس.(دستم خسته شد.چقدر زر زدم!!!)
2-کتاب درسی به هیچ عنوان فراموش نشه.
3-در آخر هم برای تست کتاب سفید گاج رو بهت پیشنهاد می کنم.توی اولویت قرار بده که یه بار همشون رو بزنی ویه بار هم برای دوره ستاره دار هاشو.البته عاقلانه اینه که اول همشون رو بزنی بعد ستاره دارهارو.من که همین کار رو کردم.در ضمن کتاب خیلی سبز هم خوبه.
4-موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا