درس پرورشی را هدفدار کنیم

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253
به نام خداوند دانا و توانا
سلام بر همگی دوستان

امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشید

دوستان هدف از درس پرورشی چیست و چرا این درس را گذاشته اند؟

هر معلمی درس مخصوص خودش را می دهد و کار عملی آنها صرفا برای انجام کار های جشن و روزنامه دیواری است.

و من نمی دانم که واقعا هدف چیست؟

به نظر من اگر بجای درس پرورشی ، زنگ هنر و یا زنگی که کار عملی در آن انجام شود((مثل نقش دادن به چوب)) و یا حتی انشا بگذارند خیلی بهتر

است. تا اینکه حیران باشیم و ندانیم پرورشی چه کنیم
؟

دوستان از شما می خواهم نظرتان را در این رابطه بگویید

با تشکر

لایک ها
326
پاسخ : درس پرورشی را هدفدار کنیم

اگه ما این درس رو اون طور که باید و شاید اجرا کنیم ، اجرا نمیکنیم دلیل بر این نمیشه که درس به درد نخوریه ........چیز هایی هم که شما گفتید زیر مجموعه ی این درسه .....

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا

سلام بر شما

درس هایی که در غالب پرورشی آموزش داده می شوند(( دینی ، ادبیات و ...)) بی ارزش نیستند

اما هرگز مشخص نیست که سال بعد پرورشی چه درسی داده می شود. و من می گم اگر درس دینی قرار است یاد بدهند . طی یک خط ادامه دار یاد

بدهند. نه اینکه ما یک سال پرورشی فقط به ترمیم مدرسه در روز های جشن بپردازیم. یک سال به درس ادبیات بپردازیم. یک سال درس دینی باشد.

و این ادامه نداشتن درس پرورشی(( حالا بخواهیم هرکدام از درس ها را در نظر بگیریم)) در یک موضوع مشخص، مثل این است که مشق نصفه رها شود.

و اصول درس خواندن یک دانش آموز ایرانی. به صورت دوچرخه است. یعنی هرچه بیشتر کار کند بیشتر چابک می شود. حالا موقعی که دانش

آموز چابک شد. ما می گوییم درس پرورشی شما موضوع درسی اش عوض شد. حالا آن وقت دانش آموز باید ترمز کرده باز دوباره باید دوچرخه

بزند تا به سرعت مطلوب برسد. از انتقاد آقای رادرفورد متشکرم و فقط این نکته را بگویم ما نیاز داریم که درس پرورشی اصلاح شود. همانطور

که درس عربی باید اصلاح شود چرا که ما در درس عربی آنقدر به قواعد عربی می پردازیم که دانش آموز به خودش می گوید برای چه تا این حد

عربی می خواند.

حال اینکه

شما در کشور های عربی فقط زبان نوشتاری آنها را می فهمید

مثلا در زبان عربی برای نوشتن << این چیست؟>> این را می نویسیم

ما هذا؟

در صورتی که عرب های امارات در گفتار می گویند

شو هذا؟

و به نظر من اگر در کنار قواعد کمی به زبان گفتار عربی بپردازیم بهتر است تا اینکه به ریزه کاری های دستوری عربی بپردازیم

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
326

بعضی از صحبت های شما رو قبول دارم .......ولی آیا شما تا حالا بخش نامه ای که از طرف آموزش و پرورش برای درس پرورشی اومده رو خوندید ؟ این اشکال از بعضی از دبیران و مدرسه ها است که به درس پرورشی به نمیدهند و متاسفانه نظارتی هم وجود نداره .....

AminYar

New Member
لایک ها
575

اصلا هدف اصلی مدرسه رفتن درس پرورشیه.یعنی این که قبل از نخبه شدن آدم خوبی شویم.
موضوعات این درس همون مباحثیه که در دروس دیگر جایی نداره.البته من دوست داشتم بجای این درس یه سری دروسی مثل موسیقی، تأتر، کارگروهی و غیره بذارن.
البته فکر کنم موارد بالا بویژه موسیقی حرام باشد.ولی این ها مواردیه کشور های جهان اول خارجی خیلی بهش بها میدن.متأسفانه ما اینجا درس های دانشگاهی رو برای دبیرستان میذاریم.
و دانش آموزان ما هیچ استفاده ای از بهترین سال های زندگیشان نمیبرند.
:2:

لایک ها
326

اصلا هدف اصلی مدرسه رفتن درس پرورشیه.یعنی این که قبل از نخبه شدن آدم خوبی شویم.
موضوعات این درس همون مباحثیه که در دروس دیگر جایی نداره.البته من دوست داشتم بجای این درس یه سری دروسی مثل موسیقی، تأتر، کارگروهی و غیره بذارن.
البته فکر کنم موارد بالا بویژه موسیقی حرام باشد.ولی این ها مواردیه کشور های جهان اول خارجی خیلی بهش بها میدن.متأسفانه ما اینجا درس های دانشگاهی رو برای دبیرستان میذاریم.
و دانش آموزان ما هیچ استفاده ای از بهترین سال های زندگیشان نمیبرند.
:2:
حرفات خوب ودرسته .....و درمورد اون موسیقی چرا موسیقی سنتی نباشه ؟ کی ایراد میگیره .........البته خوب بود که برنامه هایی که اشاره کردی تو درس پرورشی گنجانده بشه .....

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

ببخشید اقا رادرفورد تو اون بخشنامه ها دقیقا چی گفته شده؟
تو مدرسه ی ما خودمون با معلممون قرار گذاشتیم که کتابهای شهید مطهری رو مطالعه و تفسیر کنیم چند هفته ی اول خوب بود ولی متاسفانه بچه ها ترجیح میدادن زنگ پرورشی تو حیاط بچرخند همیشه مقصر معلم و ... نیستند. تو این مورد بچه های کلاس خودمون مقصر بودن. قبول دارید؟

بالا