در ترکیبیات چقدر مسئله حل کنیم؟

genius1

New Member
لایک ها
5
آیا این درست است که برای تسلط کامل بر ترکیبیات باید در این رشته نسبت به دیگر رشته های المپیاد ریاضی(هندسه و نظریه اعداد و جبر) خیلی بیشتر مسئله دید و حل کرد؟

AHZolfaghari

Well-Known Member
لایک ها
1,654
پاسخ : در ترکیبیات چقدر مسئله حل کنیم؟

کلا برای ریاضی باید مسئله زیاد حل کرد . حالا من دقیق نمیدونم کدوم یکی بیشتر ولی کلا زیاد مسئله حل کنید مخصوصا هندسه و ترکیبیات.

amirhossein1376

Well-Known Member
لایک ها
272

کاملا درسته

معمولا بیشتر بچه های ریاضی هندسه شون قوی تر از ترکیبیاتشونه ولی شاید بعضی ها هم باشن که برعکس شه

hamid3014

New Member
لایک ها
35

درسته ولی من حرف AHzolfagari رو بیشتر میپسندم .... در کل هر جایی که احساس میکنی ضعف داری رو بیشتر کار کن....

sergenius

New Member
لایک ها
1

تسلط کامل بر ترکیبیات معنی اش این نیست که هر مساله ای را که دیدیم بتوانیم حل کنیم و نه لزومی نداره خیلی بیشتر کار کنی

نکته اینه که هر کسی توی یک یا دو تا درس راحت تره یعنی خیلی بهتر متوجه اون درس میشه و به اصطلاح توش شهود بیشتری داره ولی برای فهمیدن بقیه ی دروس یا حل کردن سوالات آن ها وقت بیشتری بگذاره و این اصلا منحصر به ترکیبیات نیست

نکته ای که به نظر من ترکیبیات داره اینه که تو نمی تونی خیلی از روی صورت سوال(و حتی جواب مساله) بگی این مساله سخته یا آسونه و این وقتی که نتونی مساله را حل کنی میتونه روی اعصابت تاثیر بذاره که ای داد سوال به این آسونی را نتونستم حل کنم:207:
درحالی که بیشتر سختی ترکیبیات روی ایده زدن متمرکز میشه و نه راه حل

در ضمن روی هر سوال ترکیبیات یه وقت مقعول ومفید(یعنی نشینی و انتظار داشته باشی راه حل بهت الهام بشه!)بذار و اگر حل نشد راه حل را حتما بپرس وسعی کن طریقه ی استفاده از ایده کلی را یاد بگیری

`Rick

New Member
لایک ها
35

با سلام.
رشته ی ریاضی رشته ای است که آدم باید در آن مسئله زیاد حل کرد از تمام مباحث

آخرین ویرایش توسط مدیر

`Rick

New Member
لایک ها
35