F fereidoon Active Member 1390/8/5 #1 ارسال ها 447 لایک ها 132 امتیاز 43 1390/8/5 #1 در اينجا دو تا سوال مي نويسم كه به خيلي به هم ربطي ندارن(يعني فك نكنين چون توي يك topic نوشتم به هم ربط دارن!) 1)عدد اول P را در نظر بگيريد و داريم .فرض كنيد . ثابت كنيد اگر و تنها اگر باشد. 2)اينم يه حالت كلي:اگر P عددي اول باشد و داشته باشيم : ثابت كنيد .
در اينجا دو تا سوال مي نويسم كه به خيلي به هم ربطي ندارن(يعني فك نكنين چون توي يك topic نوشتم به هم ربط دارن!) 1)عدد اول P را در نظر بگيريد و داريم .فرض كنيد . ثابت كنيد اگر و تنها اگر باشد. 2)اينم يه حالت كلي:اگر P عددي اول باشد و داشته باشيم : ثابت كنيد .
A Aref New Member 1390/8/5 #2 ارسال ها 1,262 لایک ها 1,008 امتیاز 0 1390/8/5 #2 پاسخ : در رابطه با عدد اول p... fereidoon گفت در اينجا دو تا سوال مي نويسم كه به خيلي به هم ربطي ندارن(يعني فك نكنين چون توي يك topic نوشتم به هم ربط دارن!) 1)عدد اول p را در نظر بگيريد و داريم .فرض كنيد . ثابت كنيد اگر و تنها اگر باشد. کلیک کنید تا باز شود... ?؟ s(1) طبیعیه؟؟
پاسخ : در رابطه با عدد اول p... fereidoon گفت در اينجا دو تا سوال مي نويسم كه به خيلي به هم ربطي ندارن(يعني فك نكنين چون توي يك topic نوشتم به هم ربط دارن!) 1)عدد اول p را در نظر بگيريد و داريم .فرض كنيد . ثابت كنيد اگر و تنها اگر باشد. کلیک کنید تا باز شود... ?؟ s(1) طبیعیه؟؟
F fereidoon Active Member 1390/8/5 #3 ارسال ها 447 لایک ها 132 امتیاز 43 1390/8/5 #3 پاسخ : در رابطه با عدد اول p... اره يحتمل!!شبيه "وستلن هولم"!
A Aref New Member 1390/8/21 #4 ارسال ها 1,262 لایک ها 1,008 امتیاز 0 1390/8/21 #4 پاسخ : در رابطه با عدد اول p... fereidoon گفت اينم يه حالت كلي:اگر P عددي اول باشد و داشته باشيم : ثابت كنيد . کلیک کنید تا باز شود... اولا که اگه p=2,5 کلا حکم گند میخوره. ایده گاوسو استفاده میکنیم: حالا کافیه که: که اینم درستیش مبهمه. واضحه که الان اون عبارت بالایی که نوشتم به p بخش پذیره یعنی ثابت شد که . ولی این حکمی که شما نوشتی رو برای p=3,7,11,13 چک کردم غلط بود. لطفا جواب بده. ممنون:63::4: آخرین ویرایش توسط مدیر 1390/8/21
پاسخ : در رابطه با عدد اول p... fereidoon گفت اينم يه حالت كلي:اگر P عددي اول باشد و داشته باشيم : ثابت كنيد . کلیک کنید تا باز شود... اولا که اگه p=2,5 کلا حکم گند میخوره. ایده گاوسو استفاده میکنیم: حالا کافیه که: که اینم درستیش مبهمه. واضحه که الان اون عبارت بالایی که نوشتم به p بخش پذیره یعنی ثابت شد که . ولی این حکمی که شما نوشتی رو برای p=3,7,11,13 چک کردم غلط بود. لطفا جواب بده. ممنون:63::4:
F fereidoon Active Member 1390/8/21 #5 ارسال ها 447 لایک ها 132 امتیاز 43 1390/8/21 #5 پاسخ : در رابطه با عدد اول p... راستش منم به همین که تو نوشتی رسیدم ولی نتونستم توان سوم P رو اثبات کنم!ولی صورت سوالی که من دارم همینه!!(ولی به نظر من هم حق با توه!)به نظرم ولش کنی بهتره... اما سوال بالایی رو میدونم که درسته!با این یکی وارد challenging شو!سخت نیس...:1:
پاسخ : در رابطه با عدد اول p... راستش منم به همین که تو نوشتی رسیدم ولی نتونستم توان سوم P رو اثبات کنم!ولی صورت سوالی که من دارم همینه!!(ولی به نظر من هم حق با توه!)به نظرم ولش کنی بهتره... اما سوال بالایی رو میدونم که درسته!با این یکی وارد challenging شو!سخت نیس...:1: