به نام خدا
خديجه رحماني، متخصص تغذيه گفت: در وعده هاي سحري خود از غذاهاي کاملا گوشتي (مرغ، چلو گوشت، چلو کباب) پرهيز کنيد.
وي عنوان کرد: غذاهاي خورشتي که ترکيبي از سبزيجات پخته، گوشت و مقدار کم حبوبات هستند و همچنين انواع خوراک ها مفيد است.
وي خاطر نشان کرد: در کنار وعده هاي سحري استفاده از سبزيجات تازه و سالاد در پيشگيري از تشنگي در طول روز مي کاهد همچنين براي چاشني سالاد مي توان مقدار کمي آبليمو به آن اضافه کرد
وي افزود: استفاده از ماست ها و دوغ ها در وعده ي سحري باعث تشنگي خواهد شد به همين دليل توصيه نمي شود
وي خاطر نشان کرد: وعده هاي سحر را بدون عجله خوردن و کامل خوردن و يک ليوان چاي کمرنگ از تشنگي و گرسنگي در طول روز کم مي کند
منبع : باشگاه خبرنگاران