دما در فضا

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168
پاسخ : دما در فضا

من فک میکنم تو حالت حدی که فشار به صفر میل میکته بررسی میکنن.ولی کلن چیزی در این باره نشنیدم

bahman

New Member
لایک ها
270

اگه فضا حتما خلا کامل باشه دما برای اون معنایی نداره چون دما معیاری برای سنجش سرعت ذرات سازنده ماده است اما اگه خلا کامل نباشه تازه شرایط گاز ایده ال بیش تر فراهمه(الاستیک کامل و فشار کم) پس میتوان از روابط ان دما را بدست اورد:224:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

من فکر میکنم فضا سرده

لایک ها
84

چه سوال قشنگی!
خب فضا داریم تا فضا.اگه نزدیک یه ستاره باشیم گرمه:178:.اگه دور باشیم سرده.اما این سدی و گرمی رو بدون تعریف دما چه جوری میسنجن؟؟؟:224:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

بدون تعریف دما یعنی چی؟خب یک ترمومتر میبریم با خودمون!!فکر کنم دما حدود 10 کلوین یا کمتر باشه...چون بلخره یک کم انرژی از طریق تشعشع میرسه.

pymn_nzr

New Member
لایک ها
754

از یکی پرسیدم اینو بهم گفت : اصولاً دما با وجود ماده تعریف می شه و در واقع اگر جسمی در فضا وجود نداشته باشه نمی شه دما براش تعریف کرد چون تعریف دمای چی؟ در فضای تهی از ماده اگر ماده ای رو قرار بدیم بعد از مدتی دمایش رو به کاهش میره و به سمت صفر مطلق میل می کنه اما همواره یک مقدار کمی از انرژی تو فضا وجود داره که این کمترین مقدار انرژی که وجود داره تابش امواج مایکروویو پیش زمینه کیهانی یا همون cmbr هستش و مانع از این میشه که دمای اجسام به صفر مطلق برسه(همیشه چیزی حدود 2.5 کلوین باقی میمیونه)...

بالا