دنباله اي از فاكتور يل

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : دنباله اي از فاكتور يل

دوست عزیز, میتونم بپرسم سوالیو که تا الان دو بار مطرح کردید و هر دوبارشم پاسخ گرفتید واسه چی برای بار سوم مطرح می کنید؟ علتی داره این کارتون؟؟؟

لایک ها
10

اثبات:

در نتيجه دنباله مي شود:

لایک ها
10

دوست عزیز, میتونم بپرسم سوالیو که تا الان دو بار مطرح کردید و هر دوبارشم پاسخ گرفتید واسه چی برای بار سوم مطرح می کنید؟ علتی داره این کارتون؟؟؟
نه بار اول جواب گرفتم نه اين بار!!!!
التبه ديشب به جواب رسيدم و همين الان براتون اثباتمو گذاشتمش.ايشالله فيض ببريد

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

نه بار اول جواب گرفتم نه اين بار!!!!
التبه ديشب به جواب رسيدم و همين الان براتون اثباتمو گذاشتمش.ايشالله فيض ببريد
ببخشید فرق این: http://www.irysc.com/forum/t6109/#post79805 و این:http://www.irysc.com/forum/t6114/#post79847 و این: http://www.irysc.com/forum/t6114/#post79869 با راه حلی که شما دیشب بهش رسیدین چیه؟؟ بر چه اساسی میگین تا حالا جواب نگرفتین در صورتی که سه تا پست برای راه حل اون سوال داده شده؟!؟!؟!

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
10

بر چه اساسی میگین تا حالا جواب نگرفتین در صورتی که سه تا پست برای راه حل اون سوال داده شده؟!؟!؟!
بهتره قبل از اينكه اظهار نظر كنين يه بار تاپيك رو باز مي كرديد و مي ديديد كه counterexample يه جواب داد كه تو محاسباتش اشتباه كرده بود.يني جوابش غلط بود،منم در قالب دوتا پست خواستم اشتباهشو بش بفهمونم كه متاسفانه موفق نشدم.حالا ميشه بگيد من كجا جوابمو گرفتم؟

گیرم جواب نگرفتید، باید یه تاپیک دیگه ایجاد کنید؟
اگه یه راه حل دیگه هم پیدا کنید بازم تاپیک جدید ایجاد میکنید؟
راستش تو اون تاپيك نتونستم منظورم رو واضح برسونم برا همين خواستم يه تاپيك جديد بذارم و اون قبليه رو پاك كنم و وقتي جديده رو گذاشتم ديدم قبليه رو نميتونم حذفش كنم.حالا شما اگه ميتونيد اون تاپيك قبليه ام رو حذف كنيد ممنون ميشم!!!

bgo

New Member
لایک ها
397

بهتره قبل از اينكه اظهار نظر كنين يه بار تاپيك رو باز مي كرديد و مي ديديد كه counterexample يه جواب داد كه تو محاسباتش اشتباه كرده بود.يني جوابش غلط بود،منم در قالب دوتا پست خواستم اشتباهشو بش بفهمونم كه متاسفانه موفق نشدم.حالا ميشه بگيد من كجا جوابمو گرفتم؟
میشه بپرسم اشتباه راه حل mahanmath و counterexample چی بود من واقعن نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینجورین خب آقا جان این که یه اشتباه فاحش داری که نشد حرف اگه اشتباهشو پیدا کردی خب بگو..................
بعدم اینکه آقای counterexample جوابی ننوشته بودن که بخواد غلط باشه فقط راه حل نوشته بودن...............
ضمنن تو یکی از این تاپیکای بیشماری که ایجاد کردید یکی از دوستان یه راه حل ترکیبیاتی هم گفته بود..............

راستی من هر چی گشتم از این قالب دو تا پست یه پست نصفه نیمه بیشتر پیدا نکردم................

لایک ها
10

میشه بپرسم اشتباه راه حل mahanmath و counterexample چی بود
ميشه بپرسم تو اون تاپيك به غير از من و counterexample ديگه كي پست گذاشت؟كو پستmahanmath ؟
بعدم اینکه آقای counterexample جوابی ننوشته بودن که بخواد غلط باشه فقط راه حل نوشته بودن...............
نتيجه گيري شون اشتباه بود
ضمنن تو یکی از این تاپیکای بیشماری که ایجاد کردید یکی از دوستان یه راه حل ترکیبیاتی هم گفته بود..............
كو؟چرا من نميبينم؟:):221:

من واقعن نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینجورین خب آقا جان این که یه اشتباه فاحش داری که نشد حرف اگه اشتباهشو پیدا کردی خب بگو..................
جواب(ببخشيد راه حل counterexample):

صورت درست اين عبارت:

الان افتاد عزيز؟؟؟:59::50::102:

bgo

New Member
لایک ها
397

ميشه بپرسم تو اون تاپيك به غير از من و counterexample ديگه كي پست گذاشت؟كو پستmahanmath ؟
نتيجه گيري شون اشتباه بود

جواب(ببخشيد راه حل counterexample):

صورت درست اين عبارت:

الان افتاد عزيز؟؟؟:59::50::102:
خب چون تو این تاپیکه:
http://www.irysc.com/forum/t6114/#post79869

اونوقت
با
چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

كو پستmahanmath ؟

فکر کنم شما بعد از این که تاپیک دوم رو زدید دیگه اصلا بهش نگاه هم نکردید!!:90: امیدوارم در مورد اشتباهی هم که فکر می کردید تو راه حل counterexample وجود داره بهزاد تونسته باشه توجیهتون کنه.

پ.ن1: قبل از این که یه چیزیو بنویسید سعی کنید در موردش فکر کنید و همه جوانب رو بررسی کنید. حرفاتون نشون میده اون سه تا لینکی که من گذاشتم رو اصلا باز نکردید.

لایک ها
10

خب چون تو این تاپیکه:
فاكتور يل

فکر کنم شما بعد از این که تاپیک دوم رو زدید دیگه اصلا بهش نگاه هم نکردید!!
حق با شماست.اصلا حواسم نبود كه اونجام يه تاپيك گذاشتم.راستش اين اولين باريه كه پاسخ هاي math-sina و mahanmath رو مي بينم.جواباشون درسته.

ونوقت
با
چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟
اينم فبول دارم.فرقي نداره!!!

بابت همه چيز عذر مي خوام بچه ها!!!

بالا