دوران جمع بندی کنکور_آمادگی

لایک ها
1,316
[font=&quot]به نام خدا که یادش آرام بخش دلهاست[/font]
[font=&quot]
[/font]
[font=&quot]من مضطرب و دل نگران به تو گفتم :که پر از تشویشم,چه شود آخر کار؟[/font][font=&quot]
[/font]
[font=&quot]و تو گفتی آرام که خدا هست کریم... [/font][font=&quot]
[/font]
[font=&quot]پاسخی نرم و لطیف[/font][font=&quot]
[/font]
[font=&quot]که به من داد؛.یک آرامش شیرین و عجیب...[/font]

[font=&quot]
[/font]

[font=&quot]سلام و خسته نباشید خدمت همه کنکوری های عزیز...[/font]

[font=&quot]همون جور که خودتون رو آماده کردید و میدونید کنکور سراسری 90 نزدیکه...[/font]

[font=&quot]خیلی هاتون احتمالا تموم کردید درسها رو...خیلی ها شاید هنوز تموم نکرده باشید...خیلی های دیگه شاید فکر کنید دیگه کاری از دستتون بر نمیاد...در هر حال هرکسی به میزانی که تواناییشو داشته تلاش کرده...[/font]

[font=&quot]کم کم به دورانی داریم وارد میشیم که باید درسها رو جمع بندی کنید...اما قبل از اون باید خودتون را چه از لحاظ روحی چه جسمانی و چه فکری آماده کنید...[/font]

[font=&quot]نحوه مطالعه این دوران با مطالعه گذشته اتون اساسا تفاوت داره.که در پست های بعدی بهش اشاره خواهم کرد...[/font]

[font=&quot]اول از همه باید بدونید که شاید مهمترین چیز در این دوره میتونه آمادگی روحیتون باشه...اگر خودتون رو شکست خورده بدونید شکست میخورید...اگر حتی تلاش زیادی نکرده باشید و بدونید که همیشه پیروز هستید پیروز خواهید بود...همون جور که اگر خیلی هم مطالعه کردید اگر نا امید باشید همه تلاشهاتون رو بر باد میدهید...[/font]

[font=&quot]هرکسی باید تنها هدفش این باشه که فارغ از تلاشی که تاکنون کرده بهترین عملکرد خودشو به اجرا بذاره...کاسه داغتر از آش شدن و غول فرض کردن کنکور ونادیده گرفتن تلاشهای گذشته تنها شما رو هم سطح کسانی میکنه که هیچ تلاشی نکرده اند و زحماتتون رو خراب میکنه...[/font]

[font=&quot]اول از همه باید این نکته رو سرلوحه قرار بدید که از لحاظ روحی مانند قبل عادی برخورد کنید با کنکور و این دوران جمع بندی و تفاوتهای ظاهری اش شما رو فریب نده که فکر کنید اتفاق خیلی خیلی بزرگی قراره بیفته...شما قرارهست یه آزمون بدهید...یه آزمون مانند تمام هزاران آزمونی که تو زندگیتون داده اید تاکنون...[/font]

[font=&quot]نکته بعدی که در نظر باید داشته باشید اینه که باید کمی از وسواس های فکری که شاید خیلی ها داشته باشند کم کنید و بدونید که قرار نیست در این دوران تمامی نکات و جزئیات رو موبه مو بهش توجه کنید..همون جور که یه تیم فوتبال نزدیک به یک مسابقه نسبتا حساس حتی اگر قبلا روی بعضی تکنیک های خاص تمرین نکرده باشه ام نزدیک مسابقه سعی میکنه بازی های تدارکاتی انجام بده تا نقاط ضعف بارز خودشون رو نشون بدهند و روی جزئیات تمرکز نمیکنه...[/font]

[font=&quot]با این مقدماتی که خدمتتون عرض کردم اول از همه خودتون رو از لحاظ روحی کاملا آماده کنید و شرایطی رو به وجود بیارید که به یک نبرد جانانه با نقاط ضعف اصلیتون برید و اونها رو از پا در بیارید...[/font]

[font=&quot]در آینده در مورد روش های جمع بندی پست خواهم داد

فعلا اگر کسی در مورد این دوران و آمادگی برای اون سوالی داره بپرسه من در خدمت هستم
[/font]

[font=&quot]موفق و سربلند باشید [/font]

آخرین ویرایش توسط مدیر

sokooot

New Member
لایک ها
16
پاسخ : دوران جمع بندی کنکور_آمادگی

متشكرم خيلي خوب بود ....تو اين يه هفته آخر چيكار كنم خيييلي نگرانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا