دوران نقطه نسبت به نقطه در فضا تعریف شده ست؟

لایک ها
8
اینطور که معلممون گفت تعریف نمیشه اما خب مثلا حرکت یه سیاره دور یه ستاره میتونه مثالش باشه دیگه.حتی اگرهم بگیم که چرخشش را توی یه صفحه در نظر بگیریم برای حالتی که مدارش انحراف داشته باشه باید هرلحظه یه صفحه تعریف بشه.خب چه کاریه!؟!

Behnia

New Member
لایک ها
38
پاسخ : دوران نقطه نسبت به نقطه در فضا تعریف شده ست؟

اینطور که معلممون گفت تعریف نمیشه اما خب مثلا حرکت یه سیاره دور یه ستاره میتونه مثالش باشه دیگه.حتی اگرهم بگیم که چرخشش را توی یه صفحه در نظر بگیریم برای حالتی که مدارش انحراف داشته باشه باید هرلحظه یه صفحه تعریف بشه.خب چه کاریه!؟!
ولی تا اونجایی که من میدونم (تو فیزیک) چندتا حرکت داریم(دورانی و انتقالی و ترکیب این دو)
پس به نظر من اون مثالی که زدید برای حرکت انتقالیه
تو فیزیک هالیدی مکانیک فصل دورانش همرو توضیح داده

rohafza

New Member
لایک ها
0

مثل دوران در صفحه تعریف میشه.باید دستگاه رو جابجا کنیم تا بر مرکز انتقال منطبق بشه.بعد مختصات نقطه ای که باید دوران داده بشه رو دردستگاه جدید بدست میاریم.بعد ماتریس انتقال رو از سمت چپ در نقطه ی جدید ضرب میکنیم و در نهایت به دستگاه رو به مکان اولش انتقال میدیم.

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

مدل اتم هم همین شکلیه الکترون ها دور هسته میچرخن

fatemeh.zar

New Member
لایک ها
253

البته حرکت یه ستاره به دور یه ستاره همیشه تو یه صفحه است و اصلا نیازی نیست که هر لحظه صفحه ی جدیدی تعریف کنیم. اثباتش هم از این میاد که بردار مکان در هر لحظه بر بردار تکانه زاویه ای عموده و برای نیروهای مرکزی بردار تکانه زاویه ای کلا بردار ثابتی هست و بنابراین حرکت جسم به یک صفحه ( صفحه عمود بر بردار تکانه زاویه ای) محدود می شود.
منظورتون از انحراف مدار رو متوجه نمی شم!!! در واقع اگه منظورتون همون چیزیه که ما تو نجوم داریم، باید بگم که این انحراف فقط نسبت به یه صفحه که ما تعریف کردیم سنجیده میشه (مثلا صفحه ی استوای زمین و یا صفحه مداری زمین به دور خورشید) و خب ما هیچ نیازی نداریم که این صفحات رو همیشه مرجع در نظر بگیریم. گیریم هم که این کار رو بکنیم بازم اون صفحه از بین نمیره که!!! ما دستگاه مخصاتمون رو عوض کنیم در ثابت بودن اون صفحه که تغییری بوجود نمیاد!!!:)

مدل اتم هم همین شکلیه الکترون ها دور هسته میچرخن
البته این فقط طبق مدل اتمی بور صادقه. الان مدل های بسیار جدیدتری وارد بازار شده!!!

ببخشید موضوع یکمی نجومی بود به خودم اجازه دادم دخالت کنم دیگه:)

بالا