ترکیبات دو حلقه ای یا بی سیکلو ترکیباتی هستند که بصورت سه بعدی ان و ما وقتی بهشون نگاه میکنیم 2 تا حلقه میبینیم. مثل: http://[img]http://img.ir/Tdlc.png[/img]
بگید دربارشون چه اطلاعاتی میخواین؟
مثلا نامگذاری میخواید؟ خواصسشونو میخواید؟
دقیق بگید تا در حد سوادم توضیح بدم.
موفق باشیم :89:
نام گذاریشون تو کتاب های زیادی اومده ولی فایده ای نداره که الآن یاد بگیری....ببین اول باید کربن های پل رو مشخص کنی و بعدش با نوشتن بلند ترین زنجیره به عنوان مرجع ولی آووردن تعداد کربن ها در هر پل داخل کروشه نام گذاری رو انجام بدی....البته اینا یی که گفتم یکم نامفهومه و بهتره هم برای خوندن و هم برای تمرین بیشتر یا به یه کتاب خوب مثله سولومنز مراجعه کنی یا اینکه اگه درست یادم باشه باید تو شیمی موضوعی دکتر سیدی هم اینو دیده باشم!(اگه 3000 مسئله شیمی آلی رو داشته باشی که خیلی عالی میشه!)
اصلا نامگذاریشون مهم نیست و بهش نیاز ندارید
اگر به کتب شیمی الی مثل 3000 مساله ی شومز که خیلی مثال در این باره دسترسی ندارید بگید من از صفحاتش عکس براتون بذارم.
اگر هم میخواید بخریدش اینجا برید: 3000مساله
نام گذاریشون تو کتاب های زیادی اومده ولی فایده ای نداره که الآن یاد بگیری....ببین اول باید کربن های پل رو مشخص کنی و بعدش با نوشتن بلند ترین زنجیره به عنوان مرجع ولی آووردن تعداد کربن ها در هر پل داخل کروشه نام گذاری رو انجام بدی....البته اینا یی که گفتم یکم نامفهومه و بهتره هم برای خوندن و هم برای تمرین بیشتر یا به یه کتاب خوب مثله سولومنز مراجعه کنی یا اینکه اگه درست یادم باشه باید تو شیمی موضوعی دکتر سیدی هم اینو دیده باشم!(اگه 3000 مسئله شیمی آلی رو داشته باشی که خیلی عالی میشه!)
مگه ترکیبات پل دار در دو کربن مشترک نیستند؟ ترکیبات اسپیرو که من گفتم مثل شکل سمت راستی که خانوم مهزاد رسم کردن هستند که در یک کربن مشترک هستند وفکر می کنم که جزو ترکیبات پل دار به حساب نمی یان
حالا اگه لطف میشه لطف کنید بگیدسمت راستی چه جوری نام گذاری میشه ممنون میشم
این کتاب رو نشنیدم تا به حال
اگر به شومز دسترسی ندارید من چند نمونه اش رو براتون عکس میذارم
سولومونزم چون فتو شده هست کیفیتش کمه عکس بگیرم هیچیش دیده نمیشه!!
این کتاب رو نشنیدم تا به حال
اگر به شومز دسترسی ندارید من چند نمونه اش رو براتون عکس میذارم
سولومونزم چون فتو شده هست کیفیتش کمه عکس بگیرم هیچیش دیده نمیشه!!