penta

New Member
لایک ها
476
سلام
گياه حشره خواري مث ديونه مواد دفعيشو چه طور دفع ميكنه؟

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062
پاسخ : ديونه

سلام
مثل ساير گياهان عمل مي كند فقط بقاياي ان حشره بر روي برگ هايش باقي مي ماند كه حدس مي زنم يا در اثر باد مي افتد و يا جانور ديگري ازةان بقايا تغذيه مي كند !

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام
مثل ساير گياهان عمل مي كند فقط بقاياي ان حشره بر روي برگ هايش باقي مي ماند كه حدس مي زنم يا در اثر باد مي افتد و يا جانور ديگري ازةان بقايا تغذيه مي كند !

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام

penta

New Member
لایک ها
476

خب آخه ديونه فقط از نيتروژن جانورا استفاده مي كنه
در حاليكه اون بقايايي كه از حشره باقي ميمونه حدس من اينه كه فقط كيتينه.
در اون صورت گياه يه چيزايي رو خورده كه لازمش نبوده و همچنين چوبي هم نيس
در نتيجه تو واكوئلش يا ديواره ي سلوليش ذخيره ميشه.
حالا از اينجا به بعدش برام سواله كه خوب ذخيره شدن مگه حدي نداره؟

Hossein_BC

Moderator
لایک ها
571

دیونه ها دارای منابع کمی از نیتروژن می‌باشند از این رو با شکار حشرات سعی در جبران نیتروژن مورد نیاز خود دارد. خوب پس از تجمع این مواد در واکوئل ها و دیواره سلولی توسط آنزیم های مختلف تجزیه شده و چون کیتین ماده ی مقاومی ست تجزیه نمیشود.(مواد همینجوری تو واکوئل اینا نمیمونه که!!) دیگه فک کنم بقیه ش مشخص باشه.

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

دیونه ها دارای منابع کمی از نیتروژن می‌باشند از این رو با شکار حشرات سعی در جبران نیتروژن مورد نیاز خود دارد. خوب پس از تجمع این مواد در واکوئل ها و دیواره سلولی توسط آنزیم های مختلف تجزیه شده و چون کیتین ماده ی مقاومی ست تجزیه نمیشود.(مواد همینجوری تو واکوئل اینا نمیمونه که!!) دیگه فک کنم بقیه ش مشخص باشه.
موافق هستم و قسمت انتهائي هم بهش اضافه مي كنم براي تكميل حرف تون.
حشرات منبع ازت و پروتئين براي اين گياهان هستند.
اين گياهان با ترشح انزيم هاي هاضم مثل پروتئازها و غيره باعث تجزيه و هضم حشره تا حد ممكن مي شوند و اين مواد در بخش هاي مختلف
گياه به مصرف مي شود مثلا نيتروژن ها براي ساخت امينو اسيدها و غيره و پروتئين ها تبديل به قند و يا تجزيه و نوارايي مي شوند و...
و مواد اضافي نيز در واكوئل ها ذخيره ي شوند تا درصورت نياز اين مواد را وارد چرخه هاي متابوليسمي مورد نيازشان بكنند !
ان مواد غير قابل هضم هم بر روي برگ شان باقي مي ماند كه حدس مي زنم غذاي بقيه ي جانداران بوده و يا با جريانات هوايي و يا غيره از محل كوزه/برگ شان خارج مي شود !

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا