A.Fazel

New Member
لایک ها
3
سلام . من یه دانش آموز دوم دبیرستانی ام . می خوام المپیاد شیمی شرکت کنم . تا الان هم مباحثی بیشتر از مباحث مدرسه نخوندم . اما همینطور تدریجا اون مطالبو همراه مورتیمر می خونم . آخرش هم 2000 مساله و مبتکران . خب حالا به نظر شما من که میخوام دوره 26 شرکت کنم (سال بعد ان شاء الله) از الان شروع کنم به جلو تر از کتاب خوندن . من خودم قصد داشتم تا پایان سال تحصیلی شیمی معدنی و آلی رو تموم کنم و الباقی باشه برای تابستون . و دیگه این که به نظر شما کتابای تخصصی الان ناکارامده ؟ بعضی از دوستان شدیدا مخالفت با این کتاب ها کردند ...
ممنون میشم راهنماییم کنید .

لایک ها
2,386
پاسخ : راهنمایی برای برنامه ریزی المپیاد شیمی

سلام . من یه دانش آموز دوم دبیرستانی ام . می خوام المپیاد شیمی شرکت کنم . تا الان هم مباحثی بیشتر از مباحث مدرسه نخوندم . اما همینطور تدریجا اون مطالبو همراه مورتیمر می خونم . آخرش هم 2000 مساله و مبتکران . خب حالا به نظر شما من که میخوام دوره 26 شرکت کنم (سال بعد ان شاء الله) از الان شروع کنم به جلو تر از کتاب خوندن . من خودم قصد داشتم تا پایان سال تحصیلی شیمی معدنی و آلی رو تموم کنم و الباقی باشه برای تابستون . و دیگه این که به نظر شما کتابای تخصصی الان ناکارامده ؟ بعضی از دوستان شدیدا مخالفت با این کتاب ها کردند ...
ممنون میشم راهنماییم کنید .

سلام.

من نظر شخصی خودم رو میدم ولی ترجیحا از یه فرد باتجربه مثلا خود آقای خلینا یا راهبرهای

شیمی سایت کمک بگیرید.

تو المپیاد شیمی غالبا همه با مبتکران آقای بازرگانی شروع میکنن یعنی همزمان که درس

های کتاب درسی رو میخونن ، مبتکران رو هم کار میکنن و تست هاش رو میزنن پس

مبتکران رو نذارید واسه آخر کار.

و سعی کنید مورتیمر رو هم بخونید و همزمان با این کارها ببریدش جلو.

به نظرم بهتره وقتی یه فصلی رو میخونید ، مثلا استوکیومتری ، اول کتاب رو بخونید و بعد

مبتکران رو کامل کار کنید.بعدش همین فصل رو از روی مورتیمر بخونید درنهایت برید

سراغ 2000 مسئله .

حالا اینجا یه سری کتابهای دیگه هم هستن که مفیدن مثلا مسائل برگزیده ، چگونه مسائل

و... که واسه حل نمونه سوال خیلی خوبن منتها باید به مطالب قبلی مسلط بشید.

یه سری کتابها هم هستن مثل محلولها و ترمودینامیک انتشارات فاطمی و...که می تونید

مثلا همزمان با خوندن فصل مربوطه اون کتاب رو هم مطالعه کنید.

شیمی آلی هم همیشه تو برنامه تون باشه و فقط تو یه بازه ی زمانی خاص دنبالش نباشید

منتها یه سری پیش نیاز لازم داره مثل آشنایی با ساختار لوییس و...که باید اینا رو هم

خونده باشید .

و مود بعدی اینکه به نظرم اگه جلوتر حرکت کنیدخیلی بهتره چون مثلا اگه بخواین پابه پای

دبیر و مدرسه پیش برید تازه 3 ماه مونده به المپیاد بهتون استوکیومتری یاد میدن !

به شیمی پیش هم نمی رسید !

پس خودتون باید برید جلو .

درمورد کتابهای تخصصی هم به نظرم الان خیلی واسه خوندنشون زوده.

این نظر من بود ولی بازم حتما از افراد باتجربه بپرسید ضمنا تو بخش شیمی انجمن

می تونید منابع مورد نیاز واسه هر مرحله رو پیدا کنید.

ان شاء الله موفق باشید.

A.Fazel

New Member
لایک ها
3

سلام.

من نظر شخصی خودم رو میدم ولی ترجیحا از یه فرد باتجربه مثلا خود آقای خلینا یا راهبرهای

شیمی سایت کمک بگیرید.

تو المپیاد شیمی غالبا همه با مبتکران آقای بازرگانی شروع میکنن یعنی همزمان که درس

های کتاب درسی رو میخونن ، مبتکران رو هم کار میکنن و تست هاش رو میزنن پس

مبتکران رو نذارید واسه آخر کار.

و سعی کنید مورتیمر رو هم بخونید و همزمان با این کارها ببریدش جلو.

به نظرم بهتره وقتی یه فصلی رو میخونید ، مثلا استوکیومتری ، اول کتاب رو بخونید و بعد

مبتکران رو کامل کار کنید.بعدش همین فصل رو از روی مورتیمر بخونید درنهایت برید

سراغ 2000 مسئله .

حالا اینجا یه سری کتابهای دیگه هم هستن که مفیدن مثلا مسائل برگزیده ، چگونه مسائل

و... که واسه حل نمونه سوال خیلی خوبن منتها باید به مطالب قبلی مسلط بشید.

یه سری کتابها هم هستن مثل محلولها و ترمودینامیک انتشارات فاطمی و...که می تونید

مثلا همزمان با خوندن فصل مربوطه اون کتاب رو هم مطالعه کنید.

شیمی آلی هم همیشه تو برنامه تون باشه و فقط تو یه بازه ی زمانی خاص دنبالش نباشید

منتها یه سری پیش نیاز لازم داره مثل آشنایی با ساختار لوییس و...که باید اینا رو هم

خونده باشید .

و مود بعدی اینکه به نظرم اگه جلوتر حرکت کنیدخیلی بهتره چون مثلا اگه بخواین پابه پای

دبیر و مدرسه پیش برید تازه 3 ماه مونده به المپیاد بهتون استوکیومتری یاد میدن !

به شیمی پیش هم نمی رسید !

پس خودتون باید برید جلو .

درمورد کتابهای تخصصی هم به نظرم الان خیلی واسه خوندنشون زوده.

این نظر من بود ولی بازم حتما از افراد باتجربه بپرسید ضمنا تو بخش شیمی انجمن

می تونید منابع مورد نیاز واسه هر مرحله رو پیدا کنید.

ان شاء الله موفق باشید.
سلام . خیلی ممنون از راهنماییتون .
البته من اشاره کردم که معدنی و آلی رو قبل از تابستون و الباقی در طول تابستون می خونم . یعنی ان شاء الله تا قبل از سال سوم مباحث تموم بشه .

لایک ها
17

سلام.
من هم نظر خودم رو میگم اینکه شما دقیقا یه سال از رقیبای خودتون عقب هستید حالا برای جبران این عقب موندن تلاش بیشتری میخواد
بنظرم مورتیمر رو دیگه نخونید و شیمی بانگرش کاربردی رو بخونید بعدش هم 2000مساله و مسایل برگزیده(کل) رو حل کنید و کتاب کارگاه حل مساله رو هم بخونید.
بعدش هم میتونید بعد از فروردین ماه انشا ا... شیمی آلی-تجزیه-معدنی-فیزیک رو بخونید(دوتای آخری اختیاریه)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام.
من هم نظر خودم رو میگم اینکه شما دقیقا یه سال از رقیبای خودتون عقب هستید حالا برای جبران این عقب موندن تلاش بیشتری میخواد
بنظرم مورتیمر رو دیگه نخونید و شیمی بانگرش کاربردی رو بخونید بعدش هم 2000مساله و مسایل برگزیده(کل) رو حل کنید و کتاب کارگاه حل مساله رو هم بخونید.
بعدش هم میتونید بعد از فروردین ماه انشا ا... شیمی آلی-تجزیه-معدنی-فیزیک رو بخونید(دوتای آخری اختیاریه)

بالا