سلام به همه ی دوستان.
خوبید خوشید؟سلامتید؟خوش میگذره؟
قرض از مزاحمت اینکه از همه ی دوستان کمک میخوام.کنکوری، غیر کنکوری، دانشجو، فارغ التحصیل،استاد و ....
موضوع از اونجا شروع شد که من نهایی رو به یه سری دلایل شخصی گند زدم و با نامردیه تمام هندسه بهم دادن 12.5.
حالم خیلی گرفته شد.اما بعدش تصمیم گرفتم بیخیال نهایی بشم و تو کنکور خودمو نشون بدم.
اوون اولا عالی بودم.یعنی من از 2و3 روز قبل شروع تیر شروع کردم واسه کنکور تا یه مدتی هم از تابستون عالی خوندم.
من قبل کنکور ازاد(12 تیر) شیمی 2 و 3 رو حدودا با تستاش تموم کردم.فیزیک نور رو کامل خوندم.طوری که اگه درصد ریاضییم یکم بالا بود 500 تا ترازم بهتر بود نفت تهران جنوب قبول بودم(نمیدونم خوبه یا نه ولی قبول میشدم...).خلاصه چنان انگیزه و روحیه ای داشتم که ایمان داشتم به طور حتم زیر 50 کنکور شم.اگه همونطور ادامه میدادم.
خلاصه از 13 تیر کلاسای پیش شروع شد.حدود 1 ماه عالیییییی بود.جز درصدای بالای فیزیک پیش(100)دیف(75)ریاضی پایه(70) به طور کلی از خیلیا بهتر بودم.خیلیلا که الان بالا میزنن.
اما نمیدونم یهو چی شد... .دیگه نتونستم اوون درصدارو بزنم طوری که آزمون بعدی فیزیک رو 8 درصد زدم.و دبیرمون گفت کسی که اینقد نزول داشته باشه جاش تو کلاس نیس...
از گنده های دیفرانسیل بودم اما ... .دیگه خواب اوون درصدارم ندیدم چه برسه به خودشون.تو برایند های ماهانه به تدریج نزول کردم.
چطور برگردم به اوون روحیه و انگیزه؟
مشکل دیگه اینکه تو مطالعه ام
به شدت نوسان دارم.
به شدت!!!!!مثلا یه هفته پر انرژی 40 میخونم.مثلا یه روز 13 ساعت.اما یه هفته گند میزنم.یه روز حتی 1 دقیقه!
مشکل دیگم اینکه نمیدونم چرا نمیتونم چیزایی رو که خیلی خوب بلدم تو آزمونا بزنم.در حالیکه با کسی که تمرینا رو 3و4 روز قبل امتحان حل میکردم من از اوون خیییییلی بهتر حل می کردم.بعد اوون آزمونو زد 77 من زدم 30!
ببخشید یه کم طولانی شد
دوستان لطف کنن هر کی هر نظری تجربه ای داره بگه.پیشاپیش ممنون همگی میشم.
یا علی.
یا حق.
موفق و موید باشد.
و ارجو لکم النجاح.