mecha

New Member
لایک ها
0
سلام به دوستان گل!
از اون جایی که توی راه کنکور برای خیلی از کنکوری ها مواردی به وجود میاد که توی روحی ی اون ها برای مطالعه اثر گذاره. فکر کردم شاید بد نباشه یه جایی برای مطرح کردن این موارد باشه.
هر کی هر سوالی داشت بپرسه تا چه من چه هر کس دیگه ی که اطلاعاتی داشت جواب بده.
دلتون شاد
لبتون خندون
موجتون مثبت

setak

New Member
لایک ها
0
سلام...
من واسه کنکور میخونم الان حدود یک هفته است ساعات مطالعم اومده پایین استرسم خیلی شده هر کاری ام میکنم بدتر میشم

این از موقعی شروع شد که آزمونم رو خراب کردم

اگه میشه یه راهنماییم بکنید بگید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام به همه ی دوستان.

خوبید خوشید؟سلامتید؟خوش میگذره؟
قرض از مزاحمت اینکه از همه ی دوستان کمک میخوام.کنکوری، غیر کنکوری، دانشجو، فارغ التحصیل،استاد و ....
موضوع از اونجا شروع شد که من نهایی رو به یه سری دلایل شخصی گند زدم و با نامردیه تمام هندسه بهم دادن 12.5.
حالم خیلی گرفته شد.اما بعدش تصمیم گرفتم بیخیال نهایی بشم و تو کنکور خودمو نشون بدم.
اوون اولا عالی بودم.یعنی من از 2و3 روز قبل شروع تیر شروع کردم واسه کنکور تا یه مدتی هم از تابستون عالی خوندم.
من قبل کنکور ازاد(12 تیر) شیمی 2 و 3 رو حدودا با تستاش تموم کردم.فیزیک نور رو کامل خوندم.طوری که اگه درصد ریاضییم یکم بالا بود 500 تا ترازم بهتر بود نفت تهران جنوب قبول بودم(نمیدونم خوبه یا نه ولی قبول میشدم...).خلاصه چنان انگیزه و روحیه ای داشتم که ایمان داشتم به طور حتم زیر 50 کنکور شم.اگه همونطور ادامه میدادم.
خلاصه از 13 تیر کلاسای پیش شروع شد.حدود 1 ماه عالیییییی بود.جز درصدای بالای فیزیک پیش(100)دیف(75)ریاضی پایه(70) به طور کلی از خیلیا بهتر بودم.خیلیلا که الان بالا میزنن.
اما نمیدونم یهو چی شد... .دیگه نتونستم اوون درصدارو بزنم طوری که آزمون بعدی فیزیک رو 8 درصد زدم.و دبیرمون گفت کسی که اینقد نزول داشته باشه جاش تو کلاس نیس...
از گنده های دیفرانسیل بودم اما ... .دیگه خواب اوون درصدارم ندیدم چه برسه به خودشون.تو برایند های ماهانه به تدریج نزول کردم.
چطور برگردم به اوون روحیه و انگیزه؟
مشکل دیگه اینکه تو مطالعه ام به شدت نوسان دارم.به شدت!!!!!مثلا یه هفته پر انرژی 40 میخونم.مثلا یه روز 13 ساعت.اما یه هفته گند میزنم.یه روز حتی 1 دقیقه!
مشکل دیگم اینکه نمیدونم چرا نمیتونم چیزایی رو که خیلی خوب بلدم تو آزمونا بزنم.در حالیکه با کسی که تمرینا رو 3و4 روز قبل امتحان حل میکردم من از اوون خیییییلی بهتر حل می کردم.بعد اوون آزمونو زد 77 من زدم 30!
ببخشید یه کم طولانی شد

دوستان لطف کنن هر کی هر نظری تجربه ای داره بگه.پیشاپیش ممنون همگی میشم.

یا علی.
یا حق.
موفق و موید باشد.
و ارجو لکم النجاح.

navid_hacker

New Member
لایک ها
46
درمورد نوسان داشتنت بگم که خیلی هم بد نیست...اصلا ساعت مطالعه یه چیزه کمی هست و به هیچ (هیچی که نه!!) دردی نمی خوره...نفره 5 کنکور خودش گفته هفته ای بین 25 تا 30 ساعت می خوندم..در حالی که خیلی ها هفته ای 50 هم می خوندن رتبه ی مثلا 100 اوردن (نمی گم 100 بده ولی از 5 که بدتره!!) ، پس خودتو درگیره ساعت نکن...

mecha

New Member
لایک ها
0
سلام
بذار راجع به خودم یه چیزی بگم:
من امسال فارغ التحصیلم. پارسال ساعات مطالعه ام خیلی کم بود. ترازای قلم چیم افتضاح بود. حتی یادمه یه آزمون 4900 شدم. شاید یکی از دلایل این افت نسبت به سال های قبل دبیرای مدرسه مون بودن که روحیه ی آدم رو می گرفتن و به ظاهر دوستانی که یکی می شد مثلا 6500 و 7000 و می اومدن پز می دادن و آدم حرصش می گرفت که این پارسال خیلی از من ضعیف تر بود و فکر کردن راجع به این مسایل خیلی اذیتم می کرد.
اما امسال از پارسال خیلی بهتر شدم. تراز آزمون قبلیم 6400 شد و این آزمون رو هم دارم تلاشم رو برای 7000 می کنم. اول سال هم ترازم کم بود. اما با روحیه ی بالا و نا امید نشدن بالا کشیدم خودم رو. مثلا یادمه فیزیک رو حدود10-15 درصد می زدم اما آزمون قبلی 100 زدم.
به نظر خودم دلایل این تفات ها روحیه ی خوبه. اولا این که به دبیرایی که درصدهای کمت رو مهم جلوه می دن توجه نکن و سعی کن درس خوندن عشقت بشه. می دونم سخته اما یه روش داره.
به نظرت چرا ما درحالی که می دونیم درس خوندن موفقیت میاره این کار رو نمی کنیم؟ چون هر انسانی هر کاری می کنه یه دلیل داره: دوری از ناراحتی و نزدیکی به خوشی.شروع درس یه جور رنج و ناراحتی برامون تلقی میشه. برای از بین بردن این ناراحتی باید چیکار کرد؟:
باید ناراحتی شروع درس و درس خوندن مداوم رو روی یه کفه ی ترازو و خوشی رو که از یه دانشگاه و رشته ی تاپ قبول شدن به دست میاد رو روی کفه ی ترازو بذاریم و سبک سنگین کنیم. اگه اون خوشی سنگینی کرد. باید جای نارحتیمون رو به خوشی بدیم و درس رو معرک بخونیم.
پس باید هدف رو مشخص کرد.
نتیجه ی عمل کردن به منوال قبلی رو هم مشخص کرد.
اگر این هدف و نتیجه با هم کی نبودن باید تغییر کرد.
باید باور کرد که تغییر نکردن ما رو به بیراهه می کشه.
و در نهایت باید انقدر راه های متفاوت رو تمرین کنیم و از شکست ها ناراحت نشیم تا سرانجام به مطمئن ترین و دقیق ترین راه برسیم.

bihamta

New Member
لایک ها
345
دوستان دیگه.نظری ندارن؟دانشجو های گرام!

r_dh

New Member
لایک ها
3
سلام آقا وحید.خوب هستی انشالله؟من قبلا نظرم رو بهت گفتم.نمی دونم الانم به دردت می خوره یه نه اما خوب بازم می گم.بعضی وقتا بعضی ازدبیرا فکرمی کنن که اگه به درصد کمت گیر بدن می تونن انگیزت رو بیشتر کنن.من خودم هم بعضی مواقع این موضوع ها برام پیش میومد.مثلا من توی مدرسمون هیچ وقت توی درس فیزیک حرف اول رو نمی زدم!بچه هایی بودن که واقعا وقتس تست رو می دیدن توی 10ثانیه حلش می کردن درحالی که من شاید 20-25ثانیه باید روش وقت می ذاشتم.همیشه هم توی درس فیزیک از بین تمام دانش آموزای مدرسمون(که حدود200نفرپیش بودن)نفرپنجم یا ششم بودم که دبیر دیفرانسیلمون که دانش آموزای خوب رو زیرنظرداشت(که مثلا من یکیشون بودم!)وقتی می فهمیدم اینطوری شده همش بهم گیر می دادو می گفتتو بااین درصدای فیزیکت اخرش کار دست خودت می دی!اولاش یه ذره بهم بر می خورد(آخه درصدام بالا بودن اما چند نفر خیلی عالی بودن)امابعدش اصلا توجه نکردم(حواست باشه بعضی وقتا بعضی از مثلا دوستاهم موج منفی می فرستن.اونم با فرکانس خیلی بالا!)نهایتا بعد از اینکه کنکور دادم و رتبم اومدفهمیدم که هیچ کدوم از اون بچه ها درصدشون حتی به 70 هم نرسیده(به جز یکیشون که اونم کمتر از من زده بود)درحالی که من 80زده بودم!بنابراین نباید روحیت رو از دست بدی.حرف که باد هواست.توکل کن به خداوگوشت رو به تمام چرت و پرتا(ببخشیدبی ادبی شد!)ببند.سعی کن با کسایی که همش موج منفی از خودشون ساطع می کنن ارتباطت رو کم کنی یا اینکه محترمانه ازشون بخوای درمورد این مسائل باهات صحبت نکنن.درضمن سعی کن که با همچین دبیرایی(توی ذهن خودت)مسابقه ی رو کم کنی بذاری.باورکن اگه برنده بشی خیلی خیلی بهت کیف می ده.امیدوارم به دردت خورده باشه.موفق باشی

bihamta

New Member
لایک ها
345
دوسای دیگه نظری ندارن؟

mecha

New Member
لایک ها
0
انرژی درونی تون رو جنبشی کنید:
http://mecha.blogfa.com/post-46.aspx

parinaz

New Member
لایک ها
2
به به من که کلی انرژی گرفتم دم دوستان گرم!
ان شاالله سال بعد شریف همدیگرو میبینیم !

parinaz

New Member
لایک ها
2
منم بگم!
من دانش آموز پیش دانشگاهی ام! آزمون قلم چی شر کت میکنم!
ترازم کاملا حرکت نوسانی انجام میده یه آزمون7400 بعدی 7800 بعدی 7200 ساعات مطالعه ام هم از تیر تا الان میانگینش 30 بوده! درس هم نمیخونم فقط تکلیف مدرسه رو انجام میدم. راستش خودم از دست خودم خسته شدم الان پیش 1 رو سمبل کردم زوج کتاب اول قلم چیو هم در طول ترم نخوندم فقط برای آزمون قبلی خوندم! الانم همش دارم خوش میگذرونم! میدونم باید درس بخونم ! این جمله رو هم قبول دارم که آدمی به دنبال فرار از ناراحتی است. اما من فعلا خوشی الانو بهتر حس میتونم بکنم.
اگه میشه منو هم راهنمایی کنید.

mecha

New Member
لایک ها
0
از من که برنمیاد راهنمایی. یعنی دانشش رو ندارم. دوستان لطفا بفرمایند...

hcaebbb

New Member
لایک ها
3
bebin parinaz khanum taraze kanonet bad nis yani age be nesbate khundanet hesab konim aliye. age fagat chan mah say koni va khub bekhuni motmaen bash natijat ali mishe in chan mah be andazeye kafi of dare ke betuni agabmondegiato jobran koni doroste kami sakhte vali zood migzare

movafagh bashi

r_dh

New Member
لایک ها
3
parinaz گفت
منم بگم!
من دانش آموز پیش دانشگاهی ام! آزمون قلم چی شر کت میکنم!
ترازم کاملا حرکت نوسانی انجام میده یه آزمون7400 بعدی 7800 بعدی 7200 ساعات مطالعه ام هم از تیر تا الان میانگینش 30 بوده! درس هم نمیخونم فقط تکلیف مدرسه رو انجام میدم. راستش خودم از دست خودم خسته شدم الان پیش 1 رو سمبل کردم زوج کتاب اول قلم چیو هم در طول ترم نخوندم فقط برای آزمون قبلی خوندم! الانم همش دارم خوش میگذرونم! میدونم باید درس بخونم ! این جمله رو هم قبول دارم که آدمی به دنبال فرار از ناراحتی است. اما من فعلا خوشی الانو بهتر حس میتونم بکنم.
اگه میشه منو هم راهنمایی کنید.
سلام.دریک کلام می گم:حیفه که این همه تلاشتون رو به باد بدید.خداییش ترازتون عالیه.باورکنید توی کنکورهیچ چیزی قابل پیش بینی نیست و اگه اینوتجربه کرده بودین هیچ وقت حاضرنمی شدین که حتی یک ثانیه هم تلف کنید.ازحالابه بعددرس نخوندن همانا و نتیجه ی بداوردن همانا.باورکنید توی این مدت اونقدرمی تونید عقب موندگی هارو جبران کنید که خودتون هم بعدازکنکورباورتون نشه.مثل من که توی یک ماه اخر درصد معارفم رو 40درصد بالابردم!!!!!سعی کنید تنبلی نکنید.باورکنید هیچ تابستونی به اندازه ی تابستون بعدازکنکورلذت بخش نیست.مخصوصاوقتی ازکارتون مطمئن باشید.امااگه خدایی نکرده بدبشه حساب کنید دوباره یه سال دیگه زحمت+افسردگی+هزارتاحرف اینواون ومهم ترازهمه یکسال اززندگی عقب موندن.باورکنید چشم روی هم بذارید می بینید سرجلسه ی کنکورید.مثل من که اصلانفهمیدم
چی شد و کی کنکوردادم و الانم خداییش نفهمیدم کی ترم دوم دانشگاهم شروع شد!!حالاخودتون می دونید.می تونید دوباره استوارادامه بدین و راحت باشین و می تونید ادامه ندین ندین و خدایی نکرده نتیجه ی دلخواهتون رو نگیرید!حالاخودتون انتخاب کنید.امیدوارم که موثربوده باشه.موفق باشید

parinaz

New Member
لایک ها
2
چرا دیگه کسی نمیاد! همه دارین درس میخوونین؟ دمتون گرم!

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام برو بچ کنکوریه گـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل

خوبید؟
چککار مکنید؟
خوشین؟
خسته که نیستین.!
آرزوی موفقیت واسه همه.
التماس دعا

mecha

New Member
لایک ها
0
سلام دوستان
من که این چند روز خیلی بهتر از قبل درس می خونم امیدوارم شما هم همین جوری باشید.
شب و روز خوش. موجتون مثبت...

parinaz

New Member
لایک ها
2
به به آفرین! منم امیدوارم فرجی حاصل شه!

بالا