روشی برای نوشتن متن روی دیوار از دور (فک کن)

tom_lorance

New Member
لایک ها
2
من تو فکرم که اگه یک روشی پیدا بشه که از دور بشه روی دیوار شعار نوشت دیگه کسی لازم نیست بره با دست یکساعت یه چیزی بنویسه و از همان دور و مثلا در ماشین در حال حرکت اینکارو میکنه.

خودم اولین روشهارو پیشنهاد میدم بقیش با دوستان.

1) یک پلیمر هوشمند را طوری طراحی کنیم که به شکل نوشته در آد. بعد اونو با تفنگ شلیک کنیم تو دیوار ، وقتی به دیوار خورد ، ماده کاتالیزورش که تو یک کپسول کنار گلوله بوده ترکیده و اونو فعال میکنه خوب بعد اون ماده هم بشکل نوشته رو دیوار در میاد و انگار از دور رو دیوار نوشتی

2) توی گلوله تفنگ بادی کمی ماده رنگی بچسبونی و از دور رو دیوار با گلوله های متوالی جملتو بنویسی.

3) یک مایع درست کنی که با لیزر تغییر رنگ بده بعد بک گلوله محتوی اون به دیوار شلیک کنی و بعد با لیزر جا سویچی از دور روی او ن ناحیه بنویسی

4) نوشته هارو با سیم نازک بسازیم بعد طوری گلوله تفنگ بادی را شلیک کنیم که این سیم را به دیوار بچسباند. حال کافیست سیم به ماده ای آغشته باشد که با یک گلوله دیگر یا خود بخود آتش گرفته ، رد نوشته روی دیوار با رنگ سیاه میماند.

بقیش با شماس

erwin_

New Member
لایک ها
0
پاسخ : روشی برای نوشتن متن روی دیوار از دور (فک کن)

چه cool :41:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646
پاسخ : روشی برای نوشتن متن روی دیوار از دور (فک کن)

با سلام ... الان ما نوشتن لیزری رو در جهان شاهدیم که حتی از فاصله کیلومتری میتونه بنویسه ... خواستی یه کلیپ هم دارم!

بالا