روش حل سوالات مرحله دو المپياد رياضي

hossein11

New Member
لایک ها
109
سلام ميدونم شايد پست مسخره اي به نظر بياد .ولي مشكل بزرگ منه.راستش من سوالات مرحله اولو هميشه بالاي 70 درصد ميزنم .ولي از سوالات مرحله دو حتي يه دونه هم نميتونم بزنم دريغ از يك نصفه جواب..وقتي هم دنبال راه حلش ميرم .تو راه حلش نوشته فلان قضيه فلان مبحث فلان سط رو استفاده كنيد و جواب فلان به دست مي آد.من كتاب خوندم ولي بهم بگيد چه كتابي بخونم همه ي قضيه ها رو بدونم و با چه روشي سوالات مرحله دو رو حل كنم كه به جواب برسم..ممنون.. منتظر جوابهاتونم

Mostafa_

New Member
لایک ها
445
پاسخ : روش حل سوالات مرحله دو المپياد رياضي

سلام ميدونم شايد پست مسخره اي به نظر بياد .ولي مشكل بزرگ منه.راستش من سوالات مرحله اولو هميشه بالاي 70 درصد ميزنم .ولي از سوالات مرحله دو حتي يه دونه هم نميتونم بزنم دريغ از يك نصفه جواب..وقتي هم دنبال راه حلش ميرم .تو راه حلش نوشته فلان قضيه فلان مبحث فلان سط رو استفاده كنيد و جواب فلان به دست مي آد.من كتاب خوندم ولي بهم بگيد چه كتابي بخونم همه ي قضيه ها رو بدونم و با چه روشي سوالات مرحله دو رو حل كنم كه به جواب برسم..ممنون.. منتظر جوابهاتونم
باید مسئله خیلی حل کنید .... البته باید اول تمام مباحث لازم رو بخونید بعدش و همراهش مسئله هم حل کنید تا بر اون مبحث یکم مسلط شید ... بعد از اتمام مباحث مورد نیاز فقط مسئله حل کنید ..... اگر به اندازه ی کافی مسئله حل کنید (تا جایی که وقت بهتون اجازه میده خودتون حل کنید .... نه راهنمایی مسئله رو ببینید نه راه حلشو نه از کسی کمک بخواید و نه اگر مسئله هندسه هست شکلشو ببینید مگر اینکه نیاز باشه) دیگه فکر نمی کنم مشکلی توی حل مسئله داشته باشید ... مسئله های م 2 هم اکثرا زیاد ابزار قوی نمی خواد ... فقط ایده های خیلی قشنگی داره

در ضمن مسائل م 2 هم مسئله ای نیست که با 5 دقیقه فکر کردن حل بشه (البته بعضی ها هستن که با 5 دقیقه فکر کردن حل می کنن :204:)

بالا