اگر سر دوستتان طاس است مرتب از آرایشگرتان تعریف کنید.
صابون را کف وان حمام جا بگذارید.
کادوی عروسی دوستتون بهش تراول نیم میلیونی تقلبی بدید.
در هنگام خروج از توالت دمپایی ها رو خیس کنید.
همه شیرهای آبی رو که در طول روز می بینید تا حد امکان سفت کنید(به کارگیریانبر قفلی نتایجبهتری به همراه دارد.)
وقتی کسی در توالت و حمام است با عجله به درب دستشویی حمله برده و با سرعت 1000 بار در دقیقه دستگیره ی درو تکان دهید و پشت سر هم بگید این چرا باز نمی شه.
عکس های عروسی دوستتون رو با دست های چرب تماشا کنید.
وقتی به یک مغازه ی شیک شلوار فروشی رفتید بر خلاف تاکیدهای فروشنده شلوار روآنقدر پایین بگیرید تا خاکی شود بعد از آن هم بگویید که آن را نپسندیدید.
روی دیوار سفید همسایتان با حروف بزرگ بنویسید:لطفا اینجا چیزی ننویسید.
به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنید.
عکس های قبل از ازدواج خودتان را با حسرت نگاه کنید و با صدای بلند بگویید چه اشتباهی کردم چی بودم و چی شدم.
صابون را کف وان حمام جا بگذارید.
کادوی عروسی دوستتون بهش تراول نیم میلیونی تقلبی بدید.
در هنگام خروج از توالت دمپایی ها رو خیس کنید.
همه شیرهای آبی رو که در طول روز می بینید تا حد امکان سفت کنید(به کارگیریانبر قفلی نتایجبهتری به همراه دارد.)
وقتی کسی در توالت و حمام است با عجله به درب دستشویی حمله برده و با سرعت 1000 بار در دقیقه دستگیره ی درو تکان دهید و پشت سر هم بگید این چرا باز نمی شه.
عکس های عروسی دوستتون رو با دست های چرب تماشا کنید.
وقتی به یک مغازه ی شیک شلوار فروشی رفتید بر خلاف تاکیدهای فروشنده شلوار روآنقدر پایین بگیرید تا خاکی شود بعد از آن هم بگویید که آن را نپسندیدید.
روی دیوار سفید همسایتان با حروف بزرگ بنویسید:لطفا اینجا چیزی ننویسید.
به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنید.
عکس های قبل از ازدواج خودتان را با حسرت نگاه کنید و با صدای بلند بگویید چه اشتباهی کردم چی بودم و چی شدم.