لایک ها
61
سلام دوستان
میدونم ک شاید زیاد از این تاپیک ها راه افتاده ولی میخوام یه بار اساسی به این موضوع اشاره و روش بحث بشه
خب من میخوام تو تابستون ریاضیات دوم دبیرستان رو کامل بخونم چرا چون تو دوران مدرسه اصلا نمیرسم ک برم سر کلاس های و اکثرا کتاب خونم و همین طور ک میدونید ریاضی از اول درس مهم و تاثیر گزاری تو کنکور کارنامه و ... هستش به نظر شما چطور میتونم ب بهترین نحو ریاضی دوم رو ببندم ک هم برا امتحانات مدرسه ک خیلی سخته چون سمپادیم و اکثرا این طوری هستین و هم برا کنکور اگه المپیاد قبول نشدم مفید باشه یه روشی ک خودتون نتیجه گرفتین رو بهم بگین ممنون اگه هم میشه بهترین منابع رو برام معرفی کنین و یه سوال ک ایا سوال زیاد حل کردن میتونه کمک کنه؟

Tmifn

New Member
لایک ها
22
پاسخ : ریاضیات دوم دبیرستان

شما برای قوی شدن دراین درس نیازمند تمرین وممارست زیاد هستید وحداقل باید هرروز از موضوعات مختلف ریاضی که در حوزه ی کنکور هستند10سوال ویا اگر وقت بیشتری داشتید می توانید سوالات بیشتری نیز کار کنید البته اگر بصورت تستی هم باشد بهتر است منابع تستی هم زیاد هستند و مطمئن باشید همه انتشارات کمک آموزشی کتابهای خوبی دارند ولی اگر برای امتحانات سمپاد برای دوم دبیرستان آن هم برای ریاضی کتاب می خواهید اگر تبلیغ نشود من به شما کتاب ریاضی2 مبتکران(تیزهوشان)را توصیه می کنم هم سوالات سطح بالا دارد وهم جزوه ی خوبی دارد البته تست ندارد ویا می توانید از ریاضی2 خیلی سبز استفاده کنید باز هم می گویم من تبلیغ نمی کنم ولی اگر هم دوست نداشتید می توانید درمورد منابع دیگر تحقیق کنید.

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

خیلی سبز تستی هستش یا تشریحی درسنامه چی داره؟
خیلی سبز کلا کتاب تستی محسوب نمیشه !!!:4:
مهم اون سوالای تشریحی قشنگشه!
البته در پاسخ های تشریحی یه چنتا نکته نوشته ولی خیلی نیست برای اموزش اموزشی نشر الگو خیلی خوبه اکثرا سوالای خوبی داره و برای تستی هم تستی اون خوبه البته اموزشیش همه چیزو کامل توضیح داده!:4:

J.Karimi

Active Member
لایک ها
115

برای سمپاد که قطعا مبتکران ولی برای تست هم الگو می تونه مناسب باشه هم گاج میکرو با این حال توضیحات الگو از همه درسنامه ها فک کنم سرترباشه!!

بالا