pegahmm

New Member
لایک ها
375
سلام دوستان!!!
چندتا سوال داشتم
اولا بنظر شما زبان تخصصي چقدر اهميت داره تو المپياد؟؟؟؟يعنى واجبه كه حتمااا بدونيم يا خيلي مهم نيست؟؟؟
دوما بنظرتون براى قوي كردن زبان تخصصي بايد چيكار كرد؟؟؟فقط مقاله نميشه خوند+اينكه معمولا مقالات اونقدر در سطح ما نيست كه چيزي ازش بفهميم در نتيجه اگه راه بهترى سراغ دارين حتما بگين
با تشكر:)

RaHa 97

New Member
لایک ها
178
پاسخ : زبان تخصصي

به نظر من اگه همینطوری که واسه المپیاد پیش میری بتونی کتاب های المپیادی رو به زبان انگلیسی هم پیش ببری ( از نت میشه پیدا کرد )
هم تو زبان پیشرفت کردی تو رشته خودت و هم المپیاد

soroush.as

New Member
لایک ها
63

سلام و درود بر دوستان گرامی
راجع به این موضوع باید بگم که با منابع ترجمه شده میشه نود درصد راه رسید به کسب مدال طلا رو پیمود ولی در مرحله جهانی واقعا اهمیت زبان انگلیسی مطرح میشه اونم تازه نه در حد خیلی بالا بلکه کسی که یکم انگلیسیش خوب باشه میتونه از خوندن کتابا لذت ببره .

با آرزوی موفقیت برای همه

bayramis

New Member
لایک ها
4

برا خوندن کتاب زبان اصلی اصلا لازم نیست خیلی خوب زبان بلد باشید چون با سواد در حد متوسط رو به بالا هم میشه فهمید جریان چیه اگه کسی در مورد موضوعی اول فارسیشو بخونه بعد بره انگلیسیش که کلا دیگه مشکلی پیش نمیاد چون خیلی جاهارم میشه حدس زد.کلا خوندن کتاب زبان اصلی خیلی بهتره ولی نه اینکه با کتاب فارسی نمیشه موفق شد.خوندن کتابای زبان اصلی که من خودمم تجربشو داشتم باعث میشه ادم اعتماد به نفس بالا تری داشته باشه و در کل نمیدونم چرا ولی احساس غنی بودن به ادم میده البته اگه درست و حسابی بخونید.. درکل سطح سواد المپیاد و زبان میره بالا.و صد درصد بهتره البته برا بعضی ها خوندنش زیاد طول میکشه ولی بعضی وقتا اونقدر ترجمه ها بدن که خوندن همراه با فهم کتاب زبان اصلی کمتر طول میکشه.اگه هم کسی در امکانش نبود کتاب انگلیسی بخونه بهتره حداقل یه چند مورد سوال انگلیسی حل کنه

No_name

New Member
لایک ها
141

فقط يه چيز بشين مثه يه دختر خوب كتب تكست بخون !

Koosha_Raisi

New Member
لایک ها
150

میدونم بی ربطه، اما کلی میگم:
اگر میخوای تو کمتر از دو سال روون انگلیسی یاد بگیری :
فیلم و انیمیشن با زیر نویس انگلیسی ببین. یا بازی آنلاین.. ( که فکر کنم شما درگیر مسائل مهمتری هستی )
تنها راهش یا اینه یا اینکه اونجا زندگی کنی،
در کنار این کار، از همین کتب انگلیسی استفاده کن که با اصطلاحات علمی آشنا بشی.

dorsa77

New Member
لایک ها
322

خب...
تقریبا کار سختیه که بشه زبان انگلیسی رو از روی کتاب و مقاله خودت یاد بگیری...
سخته ولی شدنیه...
فقط یه کم تلاش میخواد.
نمیدونم میشه یا نه ولی شاید متن کتاب هایی که ما میخونیم توی اینترنت باشه و اگه روشون کار کنی موفق میشی.
یه جورایی منظورم حرف رها خانم بود!!!:4:

pegahmm

New Member
لایک ها
375

خب...
تقریبا کار سختیه که بشه زبان انگلیسی رو از روی کتاب و مقاله خودت یاد بگیری...
سخته ولی شدنیه...
فقط یه کم تلاش میخواد.
نمیدونم میشه یا نه ولی شاید متن کتاب هایی که ما میخونیم توی اینترنت باشه و اگه روشون کار کنی موفق میشی.
یه جورایی منظورم حرف رها خانم بود!!!:4:
آره من كلن خودم اكثر كتاباى تكست شيميو به انگليسي دارم پي دي افاشو
حق با شماست سخته...ولى شدنيه!!!

E.coli

New Member
لایک ها
211

بچه ها کلا اگه همه چی رو از اول میخونی ، تکست باشه ، اصلا مشکلی نیس !

بالا