- لایک ها
- 998
این همه دانشمند تاپیک دشته باشند ولی دکتر چمران اینجا تاپیک نداشته باشه؟چه نمونه علمی بهتر از ایشون؟
ایشون به علت اینکه وضع مالی خانوادشون خوب نبود نمی تونستن در دبیرستان البرز ثبت نام کنن ولی به علت نبوغشون مجانی در این دبیرستان پذیرفته شدن.
در دانشگاه انقدر خفن بودن که از درس مهندس بازرگان که تا آن موقع به کسی نمره ی بالای 16 نمی دادن از 20 به ایشون 22 دادن.
جزوه ی ترمودینامیکشون به عنوان کتاب چاپ شد.سپس با بورسیه تحصیلی به برکلی رفتند که در آن زمان 7 استادش نوبل داشتند.و...(ادامه دارد بعدن می زارم....)
http://www.aviny.com/Voice/Defae_moghadas/chamran_01.mp3 خلاصه ای از زندگی ایشون از زبان خودشان
دو تا کتاب میخوام معرفی کنم.1)پاوه سرخ(سوره مهر نشر شاهد)2)مرگ از من فرار میکند(انتشارات روایت فتح)
1)87 صفس و خلاسه ای داستانی از زندگی ایشونه.2)287 صفص و ایشون رو از زبان کسانی که ایشونو دیدن معرفی کرده و قصل آخرش هم یکی از نیایش های ایشونه.فوق العادس.بقول خودمون خیلی شاخه!!:221:
همچنین انتشارت روایت فتح یک مستند هم از زندگی ایشون ساخته.
بخشی از 2:
"...همیشه میخواستم شمع باشم و بسوزم و نور بدهم.
می خواستم در دریا ی فقر غوطه بخورم و دست نیاز به سوی کسی دراز نکنم.
می خواستم فریاد باشم.
خدایا!هدایتم کن,زیرا می دانم گمراهی چه بلای خطرناکی است.
خدایا!هدایتم کن ظلم نکنم,زیرا می دانم ظلم گناهی نابخشودنیست.
نگذار دروغ بگویم,زیرا دروغ ظلمی کثیف است.
محتاجم نکن تهمت به کسی بزنم,زیرا تهمت خیانتی ظالمانه ست.
ارشادم کن بی انصاف نباشم,زیرا کسی که انصاف ندارد شرف ندارد.
راهنمام باش حق کسی را ضایع نکنم,زیرا بی احترامی به انسان ها همانا کفر به خدای بزرگ است.
..."
"
خدایا
تو مرا اشک کردی که همچون باران بر نمک زاره انسان ببارم
تو مرا فریاد کردی که همچون رعد در میان توفان حواث بغرم
تو مرا درد و غم کردی تا همنشین محرومین و دلشکستگان باشم
تو مرا عشق کردی تا در قلبهای عشاق بسوزم
تو مرا برق کردی که تا آسمان ظلمت زده بتازم و سیاهی این شب ظلمانی را بدرم
تو مرا زهد کردی که هنگام درد و غم و شکست و فشار ناراحتی وجود داشته باشم
و هنگام پیروزیو جشن و تقسیمه غناعم دامنه خود بر گیرم و در کویر تنهائی با خدای خود بمانم.
"
"
اي خدا، من بايد از نظر علم از همه برتر باشم تا مبادا كه دشمنان مرا از اين راه طعنه زنند. بايد به آن سنگ دلاني كه علم را بهانه كرده و به ديگران فخر مي فروشند ثابت كنم كه خاك پاي من هم نخواهند شد. بايد همه آن تيره دلان مغرور و متكبر را به زانو درآورم، آن گاه خود خاضع ترين و افتاده ترين فرد روي زمين باشم.
"شهید دکتر مصطفی چمران
ایشون به علت اینکه وضع مالی خانوادشون خوب نبود نمی تونستن در دبیرستان البرز ثبت نام کنن ولی به علت نبوغشون مجانی در این دبیرستان پذیرفته شدن.
در دانشگاه انقدر خفن بودن که از درس مهندس بازرگان که تا آن موقع به کسی نمره ی بالای 16 نمی دادن از 20 به ایشون 22 دادن.
جزوه ی ترمودینامیکشون به عنوان کتاب چاپ شد.سپس با بورسیه تحصیلی به برکلی رفتند که در آن زمان 7 استادش نوبل داشتند.و...(ادامه دارد بعدن می زارم....)
http://www.aviny.com/Voice/Defae_moghadas/chamran_01.mp3 خلاصه ای از زندگی ایشون از زبان خودشان
دو تا کتاب میخوام معرفی کنم.1)پاوه سرخ(سوره مهر نشر شاهد)2)مرگ از من فرار میکند(انتشارات روایت فتح)
1)87 صفس و خلاسه ای داستانی از زندگی ایشونه.2)287 صفص و ایشون رو از زبان کسانی که ایشونو دیدن معرفی کرده و قصل آخرش هم یکی از نیایش های ایشونه.فوق العادس.بقول خودمون خیلی شاخه!!:221:
همچنین انتشارت روایت فتح یک مستند هم از زندگی ایشون ساخته.
بخشی از 2:
"...همیشه میخواستم شمع باشم و بسوزم و نور بدهم.
می خواستم در دریا ی فقر غوطه بخورم و دست نیاز به سوی کسی دراز نکنم.
می خواستم فریاد باشم.
خدایا!هدایتم کن,زیرا می دانم گمراهی چه بلای خطرناکی است.
خدایا!هدایتم کن ظلم نکنم,زیرا می دانم ظلم گناهی نابخشودنیست.
نگذار دروغ بگویم,زیرا دروغ ظلمی کثیف است.
محتاجم نکن تهمت به کسی بزنم,زیرا تهمت خیانتی ظالمانه ست.
ارشادم کن بی انصاف نباشم,زیرا کسی که انصاف ندارد شرف ندارد.
راهنمام باش حق کسی را ضایع نکنم,زیرا بی احترامی به انسان ها همانا کفر به خدای بزرگ است.
..."
"
خدایا
تو مرا اشک کردی که همچون باران بر نمک زاره انسان ببارم
تو مرا فریاد کردی که همچون رعد در میان توفان حواث بغرم
تو مرا درد و غم کردی تا همنشین محرومین و دلشکستگان باشم
تو مرا عشق کردی تا در قلبهای عشاق بسوزم
تو مرا برق کردی که تا آسمان ظلمت زده بتازم و سیاهی این شب ظلمانی را بدرم
تو مرا زهد کردی که هنگام درد و غم و شکست و فشار ناراحتی وجود داشته باشم
و هنگام پیروزیو جشن و تقسیمه غناعم دامنه خود بر گیرم و در کویر تنهائی با خدای خود بمانم.
"
"
اي خدا، من بايد از نظر علم از همه برتر باشم تا مبادا كه دشمنان مرا از اين راه طعنه زنند. بايد به آن سنگ دلاني كه علم را بهانه كرده و به ديگران فخر مي فروشند ثابت كنم كه خاك پاي من هم نخواهند شد. بايد همه آن تيره دلان مغرور و متكبر را به زانو درآورم، آن گاه خود خاضع ترين و افتاده ترين فرد روي زمين باشم.
"شهید دکتر مصطفی چمران