mshf

New Member
لایک ها
10
چرا در اثر اماس سلول گياهي نميتركه دقدقا به خاطر واكويله يا ديواره منظورم به طور دقدقه
برا سلول ديواره دار در محيط غليظ چه اتفاقي ميفته
اريترومايسين باعث ميشه ميتوكندري پروتيين نسازه بعد باعث ميشه ميتوكندري همانند سازي نكنه؟؟بعدش برا يه سلول مثل ماهيچه ها چه اتفاقي ميفته
توان زنده موندن و توليد مثل سلوله پروكاريوتي بيشتره؟؟؟
اندوسيتوز و فاگوسيتوز جه فرقي داره؟
در سطح و درونه كريستا يعني چي؟درون يعني درون يعني درونه ماتريكس؟؟

اگه چرت بود نخنديد من دوم رياضي بودم!!!
من چند تا سوال ديني دارم با عرض معذرت ميپرسم
صفحه 11ديني دوم190 ال عمران نشانه خداشناسيه براي؟؟
1)خردمندان در همه حال به ياد خدا
2)خردمندان متفكر در افرينش زبان86

saharnaz

New Member
لایک ها
0
سلام جواب سوالاتو تو كتاباي زيست سبز ميپيدايي! سال دومش كه درس داده واقعا تووووپه! من وقتي ميخونم درسنامه هاشو حال ميكنم! :wink:

mshf

New Member
لایک ها
10
راستي به غير از كتاب سبز و همگامان چه كتاب خوبي هست
جواب سوالام كامل تو كتاب سبز نبود

pozitrone

New Member
لایک ها
21
منم دوم رياضي بودم.بهترين كتاب براي زيست دوم چيه؟

mshf

New Member
لایک ها
10
تا اونجا كه من ميدونم برا دوم وسوم كتاب سبزلطفا اگه كسي كتاب خوب ديگه اي ميشناسه بگه سوال منم جواب بديد

pozitrone

New Member
لایک ها
21
بهترين كتاب زيست سوم كتاب خانه زيست شناسي (ملقب به كتاب گربه!) است.خيلي مفهومي و عالي طرح شده.البته مثل كتاب سبز جذاب نيست.
كتاب شيمي فقط مبتكران بهمن بازرگاني.اگه مي خواين 100 بزنيد كتاباي آموزش و تستشو بخونين.حرف نداره!كتاباي ديگه جلوش اصلا به حساب نميان!حتي شيمي گاج وكتاب سبز به گرد پاش نمي رسن.

mshf

New Member
لایک ها
10
گيرنده انتقال دهنده ها كانال ها هستند؟عكس صفحه 34
سطح اندامك ها را بايدبا گذاره ديد يا نگاره با توجه كه سطح و ديدن كيسه ها مد نظر است

kquran

New Member
لایک ها
18
aghaye mshf aziz gharar shod age bahsi intori to site rah oftad fagaht eshkalat ro raf konid alan darid kolle safahate ketab be hamrahe nokate on ro az bacheha mikhain...fekr nemikonid andaki taammogh to masaeli ke pish miad baratun behtar bashe...???

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
سطح اندامكها با نگاره مشاهده ميشه كتاب تست خوب زيست 8000 تست گاجه هيچ كتابي به پاش نميرسه نه همگامان نه گربه نه.... فقط قبلا انديشه سازان از همه سرتر بود (دكتر ميثمي) من دانش آموز پيش تجربي هستم يعني دارم ميرم پيش

kavosh

New Member
لایک ها
75
بهترين كتاب براي زيست سال دوم دبيرستان به نظر من كتاب كار و راهنماي مطالعه‌ي دانش‌آموز -انتشارات فاطمييه. البته در كنار كتاب درسي. تعريف كتاب خانه‌ي زيست‌شناسي رو هم شنيدم ولي خودم نديدمش. :wink:

parmice

New Member
لایک ها
2
اي بابا هر كسي يه چيزي مي گه! البته من به حرف دبير زيستمون اعتقاد دارم كه مي گه بستگي به ظرفيت و استعداد آدم داره!اگه اول كار هستيد يكراست نريد سراغ كتاب سبز.
گاج از همه آسون تره بعد گربه و بعد كتاب سبز كه از همه سخت تر و مفهومي تره! من خودم كه با تست هاي كتاب سبز خيلي حال مي كنم هرچند همشون رو بلد نيستم.
به قول دبير زيستمون دوباره: من به بعضيا توصيه ميكنم كتاب سبز نخونن! به بعضيا هم توصيه مي كنم بخونن! بستگي به خودتون داره اگه ميبينيد تستاي سبز خيلي سخته و نا اميد مي شين از گاج شروع كنيد و همون گاج رو هم ياد بگيريد كافيه و برعكس!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
من گاج 8000 تست رو ميگم تاليف دكتر محمد حسن نصيري كاشاني.. كتاب سفيدش افتضاحه ولي 8000 تست سوالاش واقعا كنكوريه و مفهومي

chortke

New Member
لایک ها
0
كتاب براي المپياد فقط المپياد زيست قلمچي و براي تقويت و سوالات سخت و با حال فقط آبيه قلمچي. فيزيكش كه ديوانه ايه. :twisted: :oops:

chortke

New Member
لایک ها
0
از اين دوسالانه ها نخريد واقعا بيخوده. گاج هم خيلي افتضاحه . :(

mt_cioid

New Member
لایک ها
3
کتابای المپیادی

سلام. من یه المپیادی هستم. یه وبلاگ راجع به کتابای المپیاد و زیست و ... زدم. تو یکی از پست هاش درباره چی بخونیم، کجاها رو بخونیم و حتی قیمت و انتشارات کتاب ها رو هم نوشتم. می تونید برای دیدن اون پست روی متن زیر کلیک کنید:
منابع المپیاد زیست
اگر سوالی داشتین بهم پیغام بزنین!

varjavand

New Member
لایک ها
0
به جای اين كه كار علمی بكنيد داريد واسه هم تبليغات میكنيد

بالا