S sed ehsan New Member 1395/5/14 #1 ارسال ها 1 لایک ها 0 امتیاز 0 1395/5/14 #1 سلام ساختمان واژه 'سراسیمه' را چه تشخیص می دهید؟؟ اگه میشه توضیح هم بدید ممنون
sara_sfkh New Member 1395/5/15 #2 ارسال ها 90 لایک ها 111 امتیاز 0 1395/5/15 #2 پاسخ : ساختمان واژه sed ehsan گفت سلام ساختمان واژه 'سراسیمه' را چه تشخیص می دهید؟؟ اگه میشه توضیح هم بدید ممنون کلیک کنید تا باز شود... این یک واژه ی مرکب هست که با گشتن توی لغت نامه ها هم میتونید مطمءن شید. سراسیمه:سر +آسیمه که هر دو حز معنادار هستند. سر که ینی سر آسیمه هم معنی گردان و پریشان و .. میده. و من الله توفیق
پاسخ : ساختمان واژه sed ehsan گفت سلام ساختمان واژه 'سراسیمه' را چه تشخیص می دهید؟؟ اگه میشه توضیح هم بدید ممنون کلیک کنید تا باز شود... این یک واژه ی مرکب هست که با گشتن توی لغت نامه ها هم میتونید مطمءن شید. سراسیمه:سر +آسیمه که هر دو حز معنادار هستند. سر که ینی سر آسیمه هم معنی گردان و پریشان و .. میده. و من الله توفیق
H Hooshmandsazan New Member 1395/7/27 #3 ارسال ها 5 لایک ها 1 امتیاز 0 1395/7/27 #3 پاسخ : ساختمان واژه جهان را چو باران به بایستگی روان را چو دانش به شایستگی هوشمند سازان | خانه هوشمند ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- روزه یک سو شد و عید آمد و دلها برخاست می ز خمخانه به جوش آمد و می باید خواستنوبه زهدفروشان گران جان بگذشت وقت رندی و طرب کردن رندان پیداست چه ملامت بود آن را که چنین باده خورد این چه عیب است بدین بیخردی وین چه خطاست باده نوشی که در او روی و ریایی نبود بهتر از زهدفروشی که در او روی و ریاست ما نه رندان ریاییم و حریفان نفاق آن که او عالم سر است بدین حال گواست فرض ایزد بگزاریم و به کس بد نکنیم وان چه گویند روا نیست نگوییم رواست چه شود گر من و تو چند قدح باده خوریم باده از خون رزان است نه از خون شماست این چه عیب است کز آن عیب خلل خواهد بود ور بود نیز چه شد مردم بیعیب کجاست خواجه حافظ شیرازیhttp://www.hooshmandbms.com/
پاسخ : ساختمان واژه جهان را چو باران به بایستگی روان را چو دانش به شایستگی هوشمند سازان | خانه هوشمند ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- روزه یک سو شد و عید آمد و دلها برخاست می ز خمخانه به جوش آمد و می باید خواستنوبه زهدفروشان گران جان بگذشت وقت رندی و طرب کردن رندان پیداست چه ملامت بود آن را که چنین باده خورد این چه عیب است بدین بیخردی وین چه خطاست باده نوشی که در او روی و ریایی نبود بهتر از زهدفروشی که در او روی و ریاست ما نه رندان ریاییم و حریفان نفاق آن که او عالم سر است بدین حال گواست فرض ایزد بگزاریم و به کس بد نکنیم وان چه گویند روا نیست نگوییم رواست چه شود گر من و تو چند قدح باده خوریم باده از خون رزان است نه از خون شماست این چه عیب است کز آن عیب خلل خواهد بود ور بود نیز چه شد مردم بیعیب کجاست خواجه حافظ شیرازیhttp://www.hooshmandbms.com/