amir007

New Member
لایک ها
120
سلام

من سال اولی هستم

اجازه میدن شرکت کنم برای المپیاد؟؟؟

همیشه دوست داشتم از کوچیکی که المپیاد شرکت کنم

امسال که نشد..

فقط سوالم اینه دانش اموزان سال اول رو شرکت میدن/؟

only physics

New Member
لایک ها
2,386
پاسخ : سال اولی ها اجازه شرکت دارند؟

سلام

من سال اولی هستم

امسال که نشد..

سلام.

خیلی خوبه که انقدر علاقه و انگیزه دارید .

امیدوارم این انگیزه و علاقه همیشه همراهتون بمونه و به موفقیت برسید ان شاء الله.

هر ساله قبل از شروع مرحله ی اول المپیادهای علمی ، باشگاه دانش پژوهان بخشنامه ای صادر میکنه مبنی بر تعیین زمان و تاریخ برگزاری آزمون ها ،

زمان ثبت نام و شرایط هر زشته .

این شرایط معمولا شامل شرط معدل ، رشته ی تحصیلی ، مقطع تحصیل و .. هستن که هرازگاهی برای بعضی رشته ها تغییر میکنن.

مثلا فکر میکنم حدود 1-2 سال قبل دانش آموزان پایه ی اول و دوم حتی اجازه ی شرکت توی المپیاد فیزیک رو نداشتن و فکر میکنم 2 سال قبل

دانش آموزان پایه اول نمیتونستن به دوره ی تابستانه ی المپیاد شیمی راه پیدا کنن .

البته این مصوبات هرساله تغییر میکنن واسه همین بهتره بخشنامه های مربوط به هر سال رو مطالعه کنید .

این بخشنامه ها روی سایت دانش پژوهان ysc.ac.ir قرار میگیره.

منتها چندتا پیشنهاد دارم براتون :

اگه هنوز مهلت ثبت نام المپیاد تموم نشده ، حتما امسال ثبت نام کنید و آزمون بدید تا حداقل با جو المپیاد و نحوه ی آزمون دادن و ... یه آشنایی مختصر پیدا کنید.

اما اگه مهلت تموم شده یا بخشنامه ای صادر شده که به کلاس اولی ها اجازه ی شرکت تو المپیاد شیمی رو نمیده ، هیچ ایرادی نداره . از همین الان می تونید با

یه برنامه ی خوب و منسجم شروع به خوندن المپیاد کنید تا بتونید تا سال بعد یا سال های بعد آمادگی لازم برای شرکت توی المچیاد رو کسب کنید .

اینطوری از خیلی های دیگه هم جلو میفتید .

ضمنا یه نکته ی دیگه هم بگم ، اونم اینکه واسه هر رشته ای یه قوانین خاص برای معدل وضع میشه .

مثلا 2 سال پیش اگه اشتباه نکنم کسانی که نمره ی فیزیک سال قبل شون زیر 16 بود نمیتونستن تو المپیاد فیزیک شرکت کنن و ... یه سری قوانین دیگه.

واسه همین حتما حواستون به معدل کل و نمره ی شیمی تون باشه .

ان شاء الله موفق باشید.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام

من سال اولی هستم

امسال که نشد..

سلام.

خیلی خوبه که انقدر علاقه و انگیزه دارید .

امیدوارم این انگیزه و علاقه همیشه همراهتون بمونه و به موفقیت برسید ان شاء الله.

هر ساله قبل از شروع مرحله ی اول المپیادهای علمی ، باشگاه دانش پژوهان بخشنامه ای صادر میکنه مبنی بر تعیین زمان و تاریخ برگزاری آزمون ها ،

زمان ثبت نام و شرایط هر زشته .

این شرایط معمولا شامل شرط معدل ، رشته ی تحصیلی ، مقطع تحصیل و .. هستن که هرازگاهی برای بعضی رشته ها تغییر میکنن.

مثلا فکر میکنم حدود 1-2 سال قبل دانش آموزان پایه ی اول و دوم حتی اجازه ی شرکت توی المپیاد فیزیک رو نداشتن و فکر میکنم 2 سال قبل

دانش آموزان پایه اول نمیتونستن به دوره ی تابستانه ی المپیاد شیمی راه پیدا کنن .

البته این مصوبات هرساله تغییر میکنن واسه همین بهتره بخشنامه های مربوط به هر سال رو مطالعه کنید .

این بخشنامه ها روی سایت دانش پژوهان www.ysc.ac.ir قرار میگیره.

منتها چندتا پیشنهاد دارم براتون :

اگه هنوز مهلت ثبت نام المپیاد تموم نشده ، حتما امسال ثبت نام کنید و آزمون بدید تا حداقل با جو المپیاد و نحوه ی آزمون دادن و ... یه آشنایی مختصر پیدا کنید.

اما اگه مهلت تموم شده یا بخشنامه ای صادر شده که به کلاس اولی ها اجازه ی شرکت تو المپیاد شیمی رو نمیده ، هیچ ایرادی نداره . از همین الان می تونید با

یه برنامه ی خوب و منسجم شروع به خوندن المپیاد کنید تا بتونید تا سال بعد یا سال های بعد آمادگی لازم برای شرکت توی المچیاد رو کسب کنید .

اینطوری از خیلی های دیگه هم جلو میفتید .

ضمنا یه نکته ی دیگه هم بگم ، اونم اینکه واسه هر رشته ای یه قوانین خاص برای معدل وضع میشه .

مثلا 2 سال پیش اگه اشتباه نکنم کسانی که نمره ی فیزیک سال قبل شون زیر 16 بود نمیتونستن تو المپیاد فیزیک شرکت کنن و ... یه سری قوانین دیگه.

واسه همین حتما حواستون به معدل کل و نمره ی شیمی تون باشه .

ان شاء الله موفق باشید.

بالا