پاسخ : سرعت نور
سلام
(بازم من :4
متاسفانه یکی از اتفاقاتی که الآن برای مسلمونا افتاده ، دنبال اینن که سریع یه چیزی رو پیدا کنن و بچسبوننش به آیات قرآن.
منظورم این چیزی که امین نوشته نیست. نه رد میکنم و نه تایید و نه خیلی ازش سر در آوردم !
دوستان اون وری هم اینو فهمیدن ، و ازش خوب استفاده میکنن. میان تو یه برهه زمانی یه اطلاعات علمی غلطی رو میدن ، ما مسلمونا به یه طریفی میایم چپ و راستش میکنیم میچسبونیم به یه آیه قرآن ، یه چند سال کلی افتخار میکنیم ، بعد اونا میان ثابت میکنن این نظریه علمی کاملا غلط بوده و اون اطلاعات علمی اولیه اشتباه بوده و درستش اینه.
این میشه که متاسفانه اسلام ( در ظاهر ) شکست میخوره. و این خوب نیست !
اتفاقا من موافق این هستم که پژوهش های علمی با گفته های قرآن بررسی بشن. ولی دیگه نه هر چیزی رو بیایم بچسبونیم به قرآن !
هدف کتاب قرآن ، بیان مباحث علمی نیست. نکاتی رو گفته که توی هر دوره تازه کشف بشن و اون اصل تازگی و شادابی اش حس بشه. و به عنوان یه پژوهشگر مسلمون ، باید بی طرف عمل کنیم و سعی نکنیم هی جورش کنیم !
بعضی از پژوهشگرا جالبه خیلی دلایل جالبی میارن برای توجیه حرفایی که مثال نقض هست برای نظریه هاشون و میخوان فقط یه جوری جورش کنن. به خدا این خدمت نیست خیانته !
حرفم اصلا با دوستم امین نیست. و این پست. همونطور که گفتم نه رد میکنم نه تایید ! اما تا صد در صد مطمئن نشدیم از چیزی ، نباید اعلامش کنیم.
در مورد معراج پیامبر و این ربط دادنای بعضی دوستان به سرعت نور و... من هنوز درک نکردم.
طبق معارف اسلامی ما ، این منظومه و سیاره هاشو کلاً این کهکشان و کهکشانای بغلی و کلاً آسمونی که برای ما قابل رؤیت باشه ، همون آسمون اوله. و پیامبر ما برای معراج باید رفته باشن آسمون هفتم. یعنی خیلی فراتر از این حرفا.
شما میدونید که تو همین آسمون اول برای منظومه ها و کهکشان های دیگه حرف از سال نوری و تا جایی که یادم میاد میلیارد ها سال نوری میشه. اما درمورد معراج پیامبر اگه اشتباه نکنم میگن قبل رفتنشون ظرف آبی داشته میریخته ، وقتی برمیگردن هم هنوز اون ظرف در حال ریختن بوده. ( منظور کمی زمانه که شاید چند ثانیه باشه )
اصلا بر فرض که چند ساعت هم باشه ، با سرعت نور حرکت کردن ، برای سفر به گوشه ی دیگه ای از آسمون اول هم کمه. چه برسه آسمون هفتم! پس حداقل میشه گفت که این قضیه سفر با نور منتفیه.
و اگه بخوایم به این جریان استناد کنیم ، میتونیم این پیشبینی ( که لزوماً علمی نیست و یه حدسه که امید داریم بعد ها ثابت بشه ) رو داشته باشیم که سرعت هایی بسیار بالاتر از سرعت نور هم وجود خواهند داشت.
در مورد حرف جناب h o s e i n که گفتند دین رو با علم قاطی نکنید ، با این صراحت موافق نیستم.
اما موافقم که سر هر چیزی که پیش میاد این دوتارو مخلوط نکنید ! ( به نظر خودم بین این دو تفاوتی نیست که بخوایم قاطیشون کنیم ! اینا با همن. یکین. بهتره بگیم هر چیزی که به ذهنمون میاد و حاصل نتیجه گیری ذهنمونه رو سریع به عنوان معجزه علمی بیان نکنیم ! )