mersad.94

Active Member
لایک ها
55
براي مرحله 1 و 2 رياضي 1و 2 دبيرستان خيلي زياديه!
ولي براي مرحله 3 به اين سطح نياز داريد:
حد و مشتق:به جز مشتق توابع مثلثاتي
انتگرال:فقط انتگرال معين(فكر كنم!)ولي شما فصل آخر ديفرانسيل يا رياضي عمومي 1 و 2 رشته تجربي رو بخونيد!
البته بهمون درس ميدن ولي بهتره قبلش بلد باشيم.(انتگرال در كتاب حسابان پارسال بود ولي امسال حذف شد!!)

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568
من فک کنم انتگرال نا معین هم هستا!!!؟؟؟
معلم شیمی فیزیک ما که بهمون درس داد و تو یه اثباتا هم ازش استفاده کرده و خواهد کرد... فک کنم تو دوره هم بیاد...

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
خب بياد ديگه.منم گفتم همه رو بخونين.فوق فوقش 1 روز وقتمونو بگيره كل انتگرال و مشتق.
نميخوايم تست رياضي بزنيم كه.
مفهوم رو ياد بگيريم بسه!

لایک ها
521
به نظر من اصلا لازم نیست روی ریاضیات لازم برای دوره یه سرمایه گذاری جداگانه بکنید! اکثر کتابای شیمی فیزیک (از جمله لوین) به این قسمت هم بها دادن و نیاز شما رو برطرف میکنن! در ضمن شما سال سوم دبیرستان با این بحثهای ریاضیات آشنا میشید و این هم به درک ریاضیات شما کمک میکنه!
.........................................................................................................................................
یه نکته ی جالب:
توی امتحان میان ترم و پایان ترم شیمی فیزیک دوره ی تابستانه نیازی به دونستن مشتق و انتگرال و این چیزا نبود! دوره های قبل هم اساتید به قسمت شیمیایی و مفهومی درس شیمی فیزیک بهای بیشتری میدادند و محاسبات ریاضیات کاری نداشتند...
پس برای خودتون بزرگش نکنید و خیالتون راحت باشه! به چیزایی بپردازید که واقعا مهم هستن و اهمیت دارن!

shalale

New Member
لایک ها
17
البته حسابان امسال کلا کتابش تغییر کرده آقای توکلی
این مفهومها توش کمتر شده!! مثلا حد در بی نهایت حذف شده و کلی چیزهای دیگه

یعنی بهتره یه نگاهی بندازیم همگی که تو دوره اولین باری نباشه که میبینیم !! چون اصولا تو کلاسهای مدرسه چیزی نمیگن بهمون

یه نکته ای هم هست : من معتقدم هیچوقت از خوندن ضرری نمیکنیم!! اگه وقت کردیم حتما
ممنون mersadchem

لایک ها
521
shalale گفت
البته حسابان امسال کلا کتابش تغییر کرده آقای توکلی
این مفهومها توش کمتر شده!! مثلا حد در بی نهایت حذف شده و کلی چیزهای دیگه

یعنی بهتره یه نگاهی بندازیم همگی که تو دوره اولین باری نباشه که میبینیم !! چون اصولا تو کلاسهای مدرسه چیزی نمیگن بهمون

یه نکته ای هم هست : من معتقدم هیچوقت از خوندن ضرری نمیکنیم!! اگه وقت کردیم حتما
ممنون mersadchem
من به اعتقاد شما احترام میذارم! کلیت حرف من اینه که این بحث ریاضیات رو برای خودتون بزرگ نکنید... کتابای شیمی فیزیک نیاز شما رو تا حد خوبی برطرف میکنن... حالا اگه به مشکلی برخوردید میتونید به کتابای ریاضی پیش یا هرچیز دیگه مراجعه کنید... ولی درگیرش نشید!

بالا