zeezee

New Member
لایک ها
27
سلام این دوتا سوالو نمی دونم تاحالا روش فکر کردین اما نیاز به فکر داره ..هرکی جوابشو می دونه کمک کنه...

اول اینکه همونطور که می دونیم در گذشته افراد خیلی عمر می کردن...و خوب یه صفت خوب هم هست..ولی چرا انتخاب طبیعی اونو انتخاب نکرده و به جای اون افرادی با طول عمر کم انتخاب شدن...لطفا تکاملی نگاش کنید .

دوم اینکه چرا ما افرادی که سندرم داون دارن رو یه گونه ی جدا حساب نمی کنیم؟می دونم که کاملا حرفم غیر انسانیه ولی بین اونا و انسان یه سد پیش زیگوتی وجود داره و اونا از نظر مورفولوژی هم با انسانای عادی متفاوتند....و کنامشون هم در محیط فرق داره با انسانای عادی....

لایک ها
303
پاسخ : سوالاتی در باب تکامل

این حرفی ک میزنم فقط در حد یه ایدست:ادما نهایتن تا یه سنی توانایی بارور شدن دارن،ینی اگ ازون سن خارج بشن دیگ زنده موندشون ضرره،از منابع طبیعت استفاده میکنن بدون اینک سودی داشته باشن، ازون جایی ک طبیعت فرد بهینه رو انتخاب میکنه،این ادمارو انتخاب کرده،ینی یه مدت بعد از خارج شدن از سن باروری بمیرن. منظورم از فردا بهینه هم اینک مثلن خیلی خوبه ی ادم بال داشته باشه،پنجه های قوی داشته باشه،از لحاظ فیزیولوژیکی خصوصیاتی داشته باشه ک ب بهتر زندگی کردنش کمک کنه،ولی این ادم بهینه نی،هم واس خودش خیلی خرج داره،هم واس طبیعت.ببخشید میتونم بپرسم منظورت از سد پیش زیگوتی دقیقا کدوم سده؟ مکانیکی،رفتاری،زیستگاهی،گامتی؟ اگ منظورت اینک چرا ادمای عادی باهاشون ازدواج نمیکنن،درواقع جفت گیری انجام نمیشه،خب این واسه اینک هر ادمی میماد ژنشو ب بهترین وجه ب نسل بعد انتقال بده و فرزندش مطلوب باشه، در این صورت ما باید بگیم هرکی ی بیماری ژنتیکی داره مثلن مثل هموفیلی،اگ ی ادم حاضر نشه باهاش ازدواج کنه،پس ی سد ژنتیکی وجود داره و ی گونه جدا محسوب میشه، اگ حرف من،اون چیزی ک شما میگی نبود،اگر امکان داره یکبار منظورتونو توضیح بدید

zeezee

New Member
لایک ها
27

آخه افرادی که سندرم داون دارن از لحاظ کنام و رفتار و ریخت شناسی ولی افراد هموفیلی این جوری نیستن...منظورم از سد همونیه که گفتید....

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

فقط برای سوال دوم بگم که گونه یه سطح طبقه بندیه ، و بحث طبقه بندی اونقد که شما فکر میکنید خشک نیست
خیلی فاکتورا توش در نظر گرفته میشه و تا حدی سلیقه ایه
پس خودتونو درگیر قانونمند بودنش نکنید
اگه یه دانشمندی بگه به فلان دلیل افراد سندرم داون انسان هستن ، تا زمانی که دلیل بهتری نقضش نکنه دسته بندی عوش نمیشه
گرچه من هنوز نفهمیدم کدوم سد پیش زیگوتی رو میگید ؟ ببینید بحث این نیست که آدمای عادی با افراد سندرم داون آمیزش "نمی کنند"
بحث اینه که "میتونن" آمیزش کنن . پس عملا سدی وجود نداره ! ببینید اینکه یه جوون بیکار بی پول نمیتونه ازدواج کنه دلیل نمیشه که آدم نباشه !!
منظورمو رسوندم الان ؟ :4:

آخرین ویرایش توسط مدیر

Wight

New Member
لایک ها
888

اول اینکه همونطور که می دونیم در گذشته افراد خیلی عمر می کردن...و خوب یه صفت خوب هم هست..ولی چرا انتخاب طبیعی اونو انتخاب نکرده و به جای اون افرادی با طول عمر کم انتخاب شدن...لطفا تکاملی نگاش کنید.
چون اگه افرادی با (میانگین) سن کمتر وجود داشته باشند کیفیت شون از هر لحاظ (تولید مثل) بیشتر می شه و منابع بیشتری میمونه

مثل این میمونه که رشد نامحدود توی گیاهان هست و لی تو جانوران حذف شده که علتش اینه که رشد توی جانوران کامل تر ه و کیفیت بیشتری داره.

zeezee

New Member
لایک ها
27

فقط برای سوال دوم بگم که گونه یه سطح طبقه بندیه ، و بحث طبقه بندی اونقد که شما فکر میکنید خشک نیست
خیلی فاکتورا توش در نظر گرفته میشه و تا حدی سلیقه ایه
پس خودتونو درگیر قانونمند بودنش نکنید
اگه یه دانشمندی بگه به فلان دلیل افراد سندرم داون انسان هستن ، تا زمانی که دلیل بهتری نقضش نکنه دسته بندی عوش نمیشه
گرچه من هنوز نفهمیدم کدوم سد پیش زیگوتی رو میگید ؟ ببینید بحث این نیست که آدمای عادی با افراد سندرم داون آمیزش "نمی کنند"
بحث اینه که "میتونن" آمیزش کنن . پس عملا سدی وجود نداره ! ببینید اینکه یه جوون بیکار بی پول نمیتونه ازدواج کنه دلیل نمیشه که آدم نباشه !!
منظورمو رسوندم الان ؟ :4:
ببخشید ها ولی سد پیش زیگوتی به اینکه توانایی تولید مثل باهم دارن یا نه مربوط نیست به سد هایی که بین این فراینده مربوطه.به کتاب کمپبل مراجعه کنید.
سد پیش زیگوتی فکر کنم در این موضوع از نوع رفتاری باشه...

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

ببخشید ها ولی سد پیش زیگوتی به اینکه توانایی تولید مثل باهم دارن یا نه مربوط نیست به سد هایی که بین این فراینده مربوطه.به کتاب کمپبل مراجعه کنید.
بله اینی که میگید درست ولی هنوزم میگم سدی نیست چون امکان تولید مثل براحتی وجود داره
به لحاظ رفتار تولید مثلی میشه بگید چه تفاوتی دارن ؟

m.biology

New Member
لایک ها
319

بابا آرش راس ميگه ما كاري نداريم كه آدماي عادي با اين افراد آميزش ميكنن يا نه چون اين ميره جزو موفقيت توليد مثلي بله درسته موفقيت توليد مثلي كمي دارن ولي سد يعني نتونن ؛ بين انسان و سوسك سد وجود داره يعني ما نميتونيم با هم آميزش كنيم ولي دو دسته ي فوق هيچ سدي ندارند يعني ميتونند نمي كنند(همانطور كه آرش گفت)
از لحاظ رفتاري مشكلي ندارن حالا باز تر نميشه گفت ولي اگه فك كنين ميبينين مشكلي ندارن..!:4:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام این دوتا سوالو نمی دونم تاحالا روش فکر کردین اما نیاز به فکر داره ..هرکی جوابشو می دونه کمک کنه...

اول اینکه همونطور که می دونیم در گذشته افراد خیلی عمر می کردن...و خوب یه صفت خوب هم هست..ولی چرا انتخاب طبیعی اونو انتخاب نکرده و به جای اون افرادی با طول عمر کم انتخاب شدن...لطفا تکاملی نگاش کنید .

دوم اینکه چرا ما افرادی که سندرم داون دارن رو یه گونه ی جدا حساب نمی کنیم؟می دونم که کاملا حرفم غیر انسانیه ولی بین اونا و انسان یه سد پیش زیگوتی وجود داره و اونا از نظر مورفولوژی هم با انسانای عادی متفاوتند....و کنامشون هم در محیط فرق داره با انسانای عادی....
در رابطه با سوال اول اينكه قديم افراد زياد عمر ميكردن صادقه و اينكه انتخاب طبيعي صفت خوبو انتخاب ميكنه هم عقلي و صادقه پس اگه مشكلي هس توي تعريف صفت خوب و تشخيص صفت خوبه
كي گفته سن زياد صفت خوبه؟؟؟اصلا هم خوب نيس به عنوان مثال جلوي تنوع ژنتيكي را زياد ميكنه و طول قدم هاي تكامل را زياد ميكنه
وقتي تو صد سال دو تا نسل بيش تر نداشته باشيم تنوع ژنتيكي كه ميشه ايجاد كرد و انتخاب طبيعيه كه صورت ميگيره خيلي محدود و تقريبا صفره ولي اگه ده تا نسل باشن خيلي بيش تره
در واقع تكامل براي حذف يه صفت فرضي مثلا ٢٠ نسل نياز داره(فرضا)وقتي طول عمر زياد باشه اين خيلي طول ميكشه در عوض در جامعه ي ديگر كه ميانگين طول عمر پايينه اين كار سريع تر انجام ميشه در نتيجه اين جامعه موفقيت بيش تري در واحد زمان داره و انتخاب ميشه...
برا نتوع ژنتيكي هم به همين ترتيب صادقه...

لایک ها
195

نه دیگه‏!‏‏!‏‏!داری...‏!ببین عمر زیاد تفاوت داره با سن تولید مثلی...فک کن‏!‏
اگه طرف 200سال عمر کنه ولی در20سالگی تولید مثل کنه در زمان,گام هاو...فرقی نداره بافردی که 60سال عمر می کنه ودر20سالگی تولید مثل کنه‏(البته از این نظری که گفتیا‏!‏‏!‏‏!‏‏)‏

m.biology

New Member
لایک ها
319

نه دیگه‏!‏‏!‏‏!داری...‏!ببین عمر زیاد تفاوت داره با سن تولید مثلی...فک کن‏!‏
اگه طرف 200سال عمر کنه ولی در20سالگی تولید مثل کنه در زمان,گام هاو...فرقی نداره بافردی که 60سال عمر می کنه ودر20سالگی تولید مثل کنه‏(البته از این نظری که گفتیا‏!‏‏!‏‏!‏‏)‏
خيلي هم فرق ميكنه
هدف از يك فرد در جامعه فقط انتقال آللي نيس اون بعد از توليد مثل هم هزار تا فعل داره كه رو موفقيت خودش و جامعه اش بسيار تاثير داره و فقط يه قسمتش مربوط به انتقال آلل هاشه خيلياش ناشي از كنش هاي فرده كه تا پايان عمره به طور خلاصه همونطور كه توليد مثل يك فرد برا تكامل مهمه مرگش و افعالش هم مهمه...

لایک ها
195

خو آره دیگه‏!من گفتم در شرایطی که گفتی‏(یعنی از نظر تولید مثلی‏)‏

m.biology

New Member
لایک ها
319

خو آره دیگه‏!من گفتم در شرایطی که گفتی‏(یعنی از نظر تولید مثلی‏)‏
شايد از نظر توليد مثلي حرفت صادق باشه ولي كلا به دليلي كه آوردم لطمه اي وارد نميكنه...

zeezee

New Member
لایک ها
27

من که درباره ی این موضوع با معلمون صحبت کردم گفت که اگه این آدمایی که سندرم داون دارن باهم ازدواج میکردن و تشکیل یه جمعیت می دادن میشد بهشون گفت گونه ولی الان نمیشه گفت...

m.biology

New Member
لایک ها
319

من که درباره ی این موضوع با معلمون صحبت کردم گفت که اگه این آدمایی که سندرم داون دارن باهم ازدواج میکردن و تشکیل یه جمعیت می دادن میشد بهشون گفت گونه ولی الان نمیشه گفت...
در هرصورت سد پيش زيگوتي وجود نداره قبول دارين كه؟؟؟

zeezee

New Member
لایک ها
27

در هرصورت سد پيش زيگوتي وجود نداره قبول دارين كه؟؟؟
نه قبول ندارم...چون هیچ جوره یه آدم عادی با یه سندرم داونی ازدواج نمیکنه و دلیلش هم احتمالا سد پیش زیگوتیه که سندم داونی یه سری فتارهای دلخواه عادی هارو نداره....

لایک ها
195

شايد از نظر توليد مثلي حرفت صادق باشه ولي كلا به دليلي كه آوردم لطمه اي وارد نميكنه...
چرا(سوالی نبودا)
اشکال وارده اونم خیلی!!!!!!!

m.biology

New Member
لایک ها
319

نه قبول ندارم...چون هیچ جوره یه آدم عادی با یه سندرم داونی ازدواج نمیکنه و دلیلش هم احتمالا سد پیش زیگوتیه که سندم داونی یه سری فتارهای دلخواه عادی هارو نداره....
دوست من شما در تعريف سد دچار اشتباه شدين سد يعني نتونن اصلا اصلا نتونن نه اينكه نكنن من ميتونم با يه داون ازدواج كنم ولي نميكنم پس سد وجود نداره بايد نتونيم يعني من خودمو بكشم هم نتونم كه خب اين نيس...

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

چرا(سوالی نبودا)
اشکال وارده اونم خیلی!!!!!!!
با حرف كه چيزي حل نميشه بيا بحث كن...

REyhanEH_23

New Member
لایک ها
51

حالا من یه سوال بپرسم ...
فایده تکاملی این که قد آدما روز به روز کوتاه تر میشه چیه؟؟؟؟مطمینا فقط به خاطر تغذیه بد نیس

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
195

جوابش راخودت میدونی؟

m.biology

New Member
لایک ها
319

حالا من یه سوال بپرسم ...فایده تکاملی این که قد آدما روز به روز گ.تاه تر میشه چیه؟؟؟؟مطمینا فقط به خاطر تغذیه بد نیس
بالا بردن قد و دور شدن از قد بهينه چه فايده اي داره به جز افزايش متابوليسم و نياز به تغذيه بيش تر براي انجام تكاليف تكاملي...(منظورم انتقال قويتر و بهتر آلل ها به نسل بعده)...؟؟؟؟

بالا