سوالات بخش محلول ها

milad_h

New Member
لایک ها
2
بازهم مزاحم همیشگی و سوالاتش.منو ببخشین اگه انقدر سوال میپرسم:

سوالات محلول ها:

در مورد سوال 18:من فکر کنم 1 درست باشه با توجه به متن کتاب درسی سال اول باید محلول سیر نشده باشد تا با سرد کردن آرام آن محلول فرا سیر شده بدست آید.شما گفتین گزینه 4 درست است.

سوال 25:اگر از درصد ناخالصی چشم پوشی کنیم گزینه 4 درست است شما گفتین 3.

سوال29:این سوال به نظر من غلطه چون گزینه 1 همیشه رخ نمیده مثلا در انحلال فسفر سفید یا هر ماده ای که به صورت ملکولی حل شود.

سوال 70:یه سوال که شاید واسه یه دانش آموز المپیادی افت باشه ولی جدا برام جای بحث شده:وقتی مثلا آب به جوش میاد مگه این ملکول های که از سطح مایع پرتاب میشن نباید بر فشاری بارومتری که روی سطحشه غلبه کنن؟یعنی باید فشارشون بیشتر باشه دیگه.پس چرا ما میگیم باید فشار بخار با فشار بر روی سطح برابر باشه؟

سوال 74:این سوال منظورش چیه خوب؟

در مورد سوال 87 توضیح بدین ممنون میشم خودم همین گزینه رو انتخاب کردم ولی بر مبنای علمی نبود.

در مورد سوال 92 هم توضیح بدین ممنون میشم.

آقای خلینا المپیاد در پیشه و وقت کم من بلد نیستم سوالات و از Adobe reader کپی کنم اگه بخوام بنویسم که خیلی وقتمو میگیره واسه همین خوده سوالات رو ننوشتم.ممنون میشم با وجود تنبلی که من به خرج دادم بازم کمکم کنید

ممنون.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
[align=justify:f8e90bc638]با سلام خدمت شما، سوالاتتان بسيار به موقع است. پس با خيال راحت تمام مشكلات خود را بپرسيد:

- در مورد سوال 18 :
محلول سير شده نيز مي‌تواند با سرد كردن به محلول فراسيرشده تبديل شود. شما هنگامي كه يك محلول سيرنشده را سرد مي‌كنيد ابتدا به محلول سيرشده مي‌رسيد، سپس محلول فراسيرشده به دست مي‌آوريد.
در اين سوال مسير فرآيند سرد كردن را كمي كوتاه‌تر كرده‌ايم!

- در مورد سوال 25 گزينه‌ي 4 درست است، اشتباه چاپي بوده ! :wink:

- سوال 29:
موردي خواسته شده كه هيچ‌گاه روي نمي‌دهد و آن تشكيل پيوند كووالانسي است (گزينه‌ 3)
اما گزينه‌هاي ديگر ممكن است روي دهد. در اين‌گونه سوالات بايد دنبال موردي بگرديم كه كامل‌ترين حالت را داشته باشد. فكر كنم اين سوال مربوط به المپيادهاي آمريكا مي‌باشد.
(در مورد گزينه‌ي 1 مي‌توانيم منظور از ذره را همان مولكول فرض كنيم، ذره كه هميشه به معني اتم نيست :!: ذره به يون، اتم ، ملكول يا حتي ذرات كلوييدي كه شامل چندين مولكول هستند گفته مي‌شود.)

- سوال 70:
با يك مثال توضيح مي‌دم، براي ذوب‌كردن يخ حتما بايد دما را بيش از صفر درجه‌ي سانتي‌گراد كنيم، اما همه مي‌گويند يخ در دماي صفر درجه ذوب مي‌شود! در مورد مولكول‌هاي مايع هم به محض اينكه فشار بخار (فرض كنيد بخاري كه در مايع محبوس شده است) از فشار محيط كمي بيشتر مي‌شود (يا به اصطلاح وقتي كه برابر مي‌شود) مايع شروع به جوشيدن مي‌كند.

- سوال 74:
اگر يك تكه بلور به محلول سيرشده اضافه كنيم هيچ تغييري در وزن آن ديده نمي‌شود.
يعني مقداري از آن بر اثر حل شدن كم نمي‌شود و بر اثر رسوب از محلول نيز بر وزن آن افزوده نمي‌شود.
اگر به محلول فراسيرشده تكه بلوري اضافه كنيم وزن آن اضافه مي‌شود چون مقداري از ماده‌ي حل شده روي آن رسوب مي‌كند.
در محلول سيرنشده با اضافه كردن بلور، مقداري از بلور حل مي‌شود و از وزن آن كم مي‌شود.

- سوال 87:
بخار آب در حال جوش يك ماده‌ي خالص است (فرقي نمي‌كند كه داخل آب چه ماده‌اي ريخته باشيم) و دماي آن تقريبا 100 درجه است.
دماي آب خالص نيز نمي‌تواند بيشتر از 100 درجه شود، اما آب‌نمك در هنگام جوش داراي دماي بالاتري است.

- سوال 92 :
اين سوال از كتاب‌هاي درسي چاپ امسال حذف شده است. اما تتراكلرو اتن همان ماده‌اي است كه به خاطر پاك‌كنندگي زياد در خشكشويي‌ها كاربرد دارد.

موفق و پيروز باشيد : خلينا[/align:f8e90bc638]

بالا