F fizik.man New Member 1392/6/18 #1 ارسال ها 9 لایک ها 4 امتیاز 0 1392/6/18 #1 سلام به همه بچه های فیزیک میخواستم از دوستان حرفه ای فیزیک سایت درخواست کنم اگه میشه شماره سوالات به درد بخوره دوره درسی رو برای هر فصل بگن !
سلام به همه بچه های فیزیک میخواستم از دوستان حرفه ای فیزیک سایت درخواست کنم اگه میشه شماره سوالات به درد بخوره دوره درسی رو برای هر فصل بگن !
Mophys New Member 1392/6/20 #2 ارسال ها 89 لایک ها 71 امتیاز 0 1392/6/20 #2 پاسخ : سوالات خوب دوره درسی بعید میدونم کسی بدونه ولی خب منم خودم لازم دارم. یه نکته اینکه دوره درسی فصل الکتریسیتش به گفته معلممون خوب نیست.
پاسخ : سوالات خوب دوره درسی بعید میدونم کسی بدونه ولی خب منم خودم لازم دارم. یه نکته اینکه دوره درسی فصل الکتریسیتش به گفته معلممون خوب نیست.
me.tahmasbi New Member 1392/6/21 #3 ارسال ها 91 لایک ها 164 امتیاز 0 1392/6/21 #3 پاسخ : سوالات خوب دوره درسی دوره درسی سوالای مکانیک, حرارت و اپتیکش خوبه, مخصوصأ مکانیک ولی الکتریسیته اش, باید انتخاب کرد ازش, 90 درصدش خوب نیست..
پاسخ : سوالات خوب دوره درسی دوره درسی سوالای مکانیک, حرارت و اپتیکش خوبه, مخصوصأ مکانیک ولی الکتریسیته اش, باید انتخاب کرد ازش, 90 درصدش خوب نیست..
seyed iman Well-Known Member 1392/6/23 #4 ارسال ها 1,326 لایک ها 998 امتیاز 113 1392/6/23 #4 پاسخ : سوالات خوب دوره درسی سوالای مکانیک و نوسانش خوبه .خیلی هم خوبه.ولی من توصیه میکنم که به پاسخ های خودش اکتفا نکنید.سوالاتش رو از چند مسیر بررسی کنید.و حتی سعی کنید تعمیم بدید یا پیچیده تر کنید.
پاسخ : سوالات خوب دوره درسی سوالای مکانیک و نوسانش خوبه .خیلی هم خوبه.ولی من توصیه میکنم که به پاسخ های خودش اکتفا نکنید.سوالاتش رو از چند مسیر بررسی کنید.و حتی سعی کنید تعمیم بدید یا پیچیده تر کنید.