ای بابا ! یکی پیدا نمیشه جواب این سوالا رو بده ؟! :roll:
شماها که همتون واسه خودتون یه پا استادین ! :wink: خوب جواب این شاگرد حقیرتون رو بدین دیگه !
از تشریحیا هم سوال آخر یعنی سوال 7 رو توضیح بدین ممنون میشم .
سوال 32 ---> به نظر من به چگالی نسبی شون برمیگرده. هیدروژن سبکه و در بالای بشر جمع آوری میشه ولی دی اکسید کربن ، سنگین تره ( چگالتره) و در پایین بشر جمع آوری میشه.
سوال 45 -----> واقعا" حوصله میخواد! اگه خواستین بعدا" اسم آیوپاکشون رو مینویسم.
سوال 47 -----> ایزومر ها کاری ندارن! فقط باید باهاشون یه کم بازی کنین!
اول اسکلتش رو رسم کنید. 4 تا کربن و یه دونه کرتن دیگه روی کربن شماره 2 زنجیر اصلی. بعد هم یه اتم کلر رو جابجا کنین! همین! اسم های آیوپاکشون رو بنویسید ! :wink:
سلام ؛
واقعیت خودم هم سبکشو نمیدونم ! از اختراعات خودمه ! :!: :roll: ( به نظر خودم که همشون آیوپاکن ! )
واسه همین خواستم بررسی بشه ! این شیوهی نام گذاری درسته یا نه ؟!
( روی سوال که C5H11Br هست ! )
اول ایزومرای پنتان رو رسم کردم که 3 تا هستن . بعد بازی رو شروع کردم ! یعنی برم رو جانشین هیدروژنها کردم !
توی همهی ساختارها زنجیر اصلی رو از طرفی شماره گذاری کردم که به کربن دارای برم نزدیک تر باشه .
در پنتان نرمال برم رو در سه مکان میتونیم قرار بدیم. یعنی روی کربن شماره 1 ، 2 و 3 . ( سه تای اول )
در متیل بوتان برم 4 موضع متفاوت رو میتونه اختیار کنه.
و در دی متیل پروپان یا همون نئو پنتان چون 4 تا گروه متیل اطراف C مرکزی هم ارزند، جانشین شدن هر یک از اتمهای هیدروژن یه ساختار رو به دست میده . اسم آیوپاکش میشه 1- برومو 2،2 – دی متیل پروپان منتهی اینجا فکر نمیکنم آوردن شمارهها لازم باشه . واسه همین نوشتم برومو دی متیل پروپان !
حالا ممنون میشم اشکال کارم رو بهم بگین . ( اگه گیج میزنم ببخشید ! :wink: )
سوال 47 هفدهمین دوره : در هیدروکربن A با فرمول مولکولی C5H6 یک پیوند سه گانه وجود دارد. چند ایزومر ساختاری راست زنجیر میتوان برای آن در نظر گرفت ؟
- با توجه به نعداد هیدروژنها باید یه پیوند دوگانه هم داشته باشه ؟ :idea: اسم این هیدروکربن چیه ؟ :roll: ایزومرهاشم لطفا !
من روی این سوال رو متوجه نمیشم !
سوال 20 هفدهمین دوره : در کدام گونه تمام اتمها در یک گونه قرار دارند ؟
یعنی چی ؟!!! :roll: :idea: :evil:
( ساختارها رو نمیتونم رسم کنم ؛ بیزحمت خودتون یه نگاهی بندازین ! )
من روی این سوال رو متوجه نمیشم !
سوال 20 هفدهمین دوره : در کدام گونه تمام اتمها در یک گونه قرار دارند ؟
یعنی چی ؟!!! :roll: :idea: :evil:
( ساختارها رو نمیتونم رسم کنم ؛ بیزحمت خودتون یه نگاهی بندازین ! )
سوال 47 هفدهمین دوره : در هیدروکربن A با فرمول مولکولی C5H6 یک پیوند سه گانه وجود دارد. چند ایزومر ساختاری راست زنجیر میتوان برای آن در نظر گرفت ؟
- با توجه به نعداد هیدروژنها باید یه پیوند دوگانه هم داشته باشه ؟ :idea: اسم این هیدروکربن چیه ؟ :roll: ایزومرهاشم لطفا !