سوالی از جدول تناوبی

لایک ها
49
نا شناخته ترین فلز از نظر انجام ترکیبات شیمیایی اش ؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : سوالی از جدول تناوبی

اهمیت این سوال چیه؟ کجا این سوالو دیدید؟
فکر نمیکنم بشه اینطوری بررسی کرد. چون خیلی از فلزات ترکیبات کمیابی دارند که ما از اونا مطلع نیستیم.......

لایک ها
49

این سوال تو کتاب کار گاج است و جواب ان نیکل است من فقط می خواستم علت یابی کنم

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

نیکل که ترکیبات زیادی داره!!!! فلزات دیگه ای هستن که کمتر از اون ترکیب و واکنش بدن!!!

daryab

New Member
لایک ها
163

آره مثلا طلا.چون معلممون همیشه می گه طلا خیلی کم وا کنش می ده.ولی راجع به نیکل تا حالا چیزی نشنیدم

Moonlight

New Member
لایک ها
533

طلا پالادیم و پلاتین کم فعالیت ترین فلزات هستن و بعد از این سه تاهم فکر کنم نقره و جیوه .البته نقره و جیوه خیلی خیلی فعال ترن !

javad.a

New Member
لایک ها
92

جواب سوال درسته و همون نیکل میشه.اگه تو متن سوال دقت کنین نوشته از نظر انجام واکنش.پس منظورش مکانیزم بوده و خیلی از واکنش های نیکل که کشف شده ن مکانیزمشون مشخص نیست مثل واکنش های اکسایش-کاهش.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

جواب سوال درسته و همون نیکل میشه.اگه تو متن سوال دقت کنین نوشته از نظر انجام واکنش.پس منظورش مکانیزم بوده و خیلی از واکنش های نیکل که کشف شده ن مکانیزمشون مشخص نیست مثل واکنش های اکسایش-کاهش.
ولی بالاخره که واکنش انجام میشه. ولی ما پروسه ی انجامشو نمیدونم. درسته؟
نمیشه گفت واکنش انجام نمیشه .........

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا

البته این رو هم باید اضافه کرد که برای الکترولیز کردن آب، برای اینکه هیدروژن با کاتد واکنش ندهد. از فلزی همچون پلاتین استفاده می شود. و همچنین اگر هم که قرار باشد در این واکنش

گازی بسوزد. مطلوب هست که اکسیژن به سوختن کمک کرده، پس می توان هر دو الکترود را از فلز نجیب ساخت.

اما من دو سوال دارم

آیا پلاتینی که بجای استخوان می گذارند. احتمال می رود که به علتی باعث سمی شدن آن قسمت بدن شود؟

چرا فلز تکنسیم (Tc) با عدد اتمی 43 یک عنصر رادیواکتیوی هست؟

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر

manehsan

New Member
لایک ها
701

البته این رو هم باید اضافه کرد که برای الکترولیز کردن آب، برای اینکه هیدروژن با کاتد واکنش ندهد. از فلزی همچون پلاتین استفاده می شود. و همچنین اگر هم که قرار باشد در این واکنش

گازی بسوزد. مطلوب هست که اکسیژن به سوختن کمک کرده، پس می توان هر دو الکترود را از فلز نجیب ساخت.

اما من دو سوال دارم

آیا پلاتینی که بجای استخوان می گذارند. احتمال می رود که به علتی باعث سمی شدن آن قسمت بدن شود؟

چرا فلز تکنسیم (Tc) با عدد اتمی 43 یک عنصر رادیواکتیوی هست؟

با تشکر
با سلام
برای 1:مگه پلاتین میذارند؟مگه سمیه؟
2.این به قاعده زوج-فرد پروتون و نوترون بستگی دارد و تازه مگه باید دلیل داشته باشه؟ مثلا Pm با عدد اتمی 61 هم همین جوره!دلیل داره؟!

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

با سلام
برای 1:مگه پلاتین میذارند؟مگه سمیه؟
2.این به قاعده زوج-فرد پروتون و نوترون بستگی دارد و تازه مگه باید دلیل داشته باشه؟ مثلا Pm با عدد اتمی 61 هم همین جوره!دلیل داره؟!

برای مورد اولی که گفتید باید بگم که لاافل تا مدت ها پیش هم پلاتین استفاده می شده و الان اگر جایگزین بهتری پیدا کردند . من یا یادم نیست یا نمی دانم(( جفتش ندانستن هست))

و مسلم هست که پلاتین در همون لحظه ی اول سمی نیست . چون اگر بود اون رو نمی گذاشتند. اما منظور من از سمی بودن مال بعد از این هست که گذاشته شد.

در مورد دومی هم این نکته رو می خواستم بدونم که آیا رادیواکتیو بودن عناصر به عدد جرمیشون بستگی داره یا نه، کما اینکه شما همون عنصری که معرفی کردید در همان دوره ما عناصر

پلونیم (84) استاتین(85) و رادون(86) را داریم که همه عناصر رادیو اکتیو هستند. اما دلیل تعجب من رادیو اکتیو بودن این عنصر تکنسیم این بود که تکنسیم در جایگاه خاصی رادیواکتیو هست

(( چون در تزدیکی های اون عنصر رادیو اکتیوی پیدا نمی شه ، نه در گروه، نه در دوره)) و این علت کمبود علمم بود که نمی دونستم و شما می دونستی

و خواهش می کنم اگر زحمتی نیست شما و یا بقیه کمی از همین قاعده زوج-فرد بودن پروتون ها و نوترون ها را توضیح بدهند

با تشکر

بالا