سوالی از هندسه

لایک ها
1
درود بر دوستان...امروز به یک سوالی برخوردم که به نظر اسون میاد ولی من هرچی حل میکردم جواباش تو گزینه ها نبود!!!!((اولی رو میگم))
1.
دو زاویه a و b متقابل به راس و c و a مکمل هستند و c و d متمم هستند در صورتیکه نسبت c به d دو به چهار باشد مجموع زاویه a+b+c+d را بدست اورید؟
الف)180
ب)220
پ)260
د)360

2.
کدام گزینه درست است؟
الف)اگر خطی دو ضلع مثلثی را قطع کند و با ضلع سوم موازی باشد روی ان دو ضلع پاره خطهای متناسب جدا میکند
ب)اگر خطی دو ضلع مثلثی را قطع کند و روی ان دو ضلع پاره خطهای متناسب جدا کند با ضلع سوم مووازی رسم شده است
پ)اگر وتر و یک زاویه تند از مثلث قائم الزاویه ای با وتر و یک زاویه تند از مثلث قائم الزاویه ای دیگر برابر باشد ان دو مثلث همنهشتند

Sharifi_M

New Member
لایک ها
348
پاسخ : سوالی از هندسه

درود بر دوستان...امروز به یک سوالی برخوردم که به نظر اسون میاد ولی من هرچی حل میکردم جواباش تو گزینه ها نبود!!!!((اولی رو میگم))
1.
دو زاویه a و b متقابل به راس و c و a مکمل هستند و c و d متمم هستند در صورتیکه نسبت c به d دو به چهار باشد مجموع زاویه a+b+c+d را بدست اورید؟
الف)180
ب)220
پ)260
د)360

2.
کدام گزینه درست است؟
الف)اگر خطی دو ضلع مثلثی را قطع کند و با ضلع سوم موازی باشد روی ان دو ضلع پاره خطهای متناسب جدا میکند
ب)اگر خطی دو ضلع مثلثی را قطع کند و روی ان دو ضلع پاره خطهای متناسب جدا کند با ضلع سوم مووازی رسم شده است
پ)اگر وتر و یک زاویه تند از مثلث قائم الزاویه ای با وتر و یک زاویه تند از مثلث قائم الزاویه ای دیگر برابر باشد ان دو مثلث همنهشتند
1- میشه 390.
a=b
a+c=180
c+d=90
d=2c
c+d=3c=90
c=30
d=2c=60
a=180-c=150
b=a=150
a+b+c+d=150+150+30+60=390

2-
هر سه تا درسته!

Tmifn

New Member
لایک ها
22

درسوال 1 باید طبق کالج انگلستان گزینه پنجمی وجود داشته باشه که یا هیچکدام و یا 390 زیرا:
?=2a +90​

a + c=180 d + c=90 3c=90 c=30 d=60 a=150 2(150)+90=390
درمورد سوال 2 هم میتوانی به هندسه 1 فصل دوم وسوم که درباره مساحت وتشابه وقضیه معروف تالس هست مراجعه کنی.
وهر سه تا درسته.

لایک ها
1

درود بر شما دوستان...من دوتا سوال دیگه دارم که جوابشو میخوام مطمئن بشم...
1.هندسه
اگر نیمساز خارجی راس A در ABC موازی ضلع BC باشد پس:
الف)مثلث متساوی الساقین است
ب)زاویه B و C برابر است
پ)ضلع AB و BC برابرند
د)A=B+C

2.فیزیک
معادله متحرکی روی خط راست در SI برابر است با:V=2t-4 چند ثانیه اول حرکت متحرک کندشونده است؟؟((به نظرتون سوال ایراد نداره ؟؟چون موقعی که شتاب مثبت هست در اینصورت حرکت همواره تند شونده هست!!))
الف)2
ب)3/5
پ)3
د)2/5

J.Karimi

Active Member
لایک ها
115

در مورد سوال دوم بایستی توجه داشته که در ابتدا ی حرکت سرعت منفی و شتاب مثبت است بنا براین حرکت ما کند شونده می باشد تا زمانی که سرعت نیز مانند شتاب مثبت شود

بنابراین تا پایان ثانیه دوم حرکت کند شونده است پس درواقع پاسخ ما گزینه الف است.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

در مورد سوال دوم بایستی توجه داشته که در ابتدا ی حرکت سرعت منفی و شتاب مثبت است بنا براین حرکت ما کند شونده می باشد تا زمانی که سرعت نیز مانند شتاب مثبت شود

بنابراین تا پایان ثانیه دوم حرکت کند شونده است پس درواقع پاسخ ما گزینه الف است.

البته فکر کنم سوال دوم نباید اینجا مطرح می شد چون حداقل با عنوان تناقض داشت!!!!!:204::204::204:

و در مورد سوال اول:

(البته ببخشید در تصویر جای زاویه ی Aو C اشتباه شد!! :13:)

اما چون زاویه ی Bبا نیم ساز زاویه ی Aدر سوال و(Cدرشکل!!! ) برابر است و همچنین مجموع دوزاویه ی CوBبرابر با زاویه خارجی A هستند پس زاویه ی BوCبرابر بوده و مثلث متساوی الساقین است پس هم گزینه ی الف وهم ب صحیح می باشند.

البته توجه کنید نام های زوایایی که به کار بردم بنابرمسئله بود وفقط در مورد شکل فرض کنید که جای دو زاویه ی گفته شده عوض شوند!!!!:13::13::13:

بالا