سوال از حرکت نسبی (لطفا با دقت جواب بدید !!!!!!!!!!!!!!)

emad1376

New Member
لایک ها
6
لطفا راه حل خود را کامل بنویسید :

فیلمبرداری از روی یک وانت که با سرعت 20km/h به سمت غرب میرود از یک چیتا که 30km/h سریعتر از وانت به سمت غرب می رود فیلمبرداری می کند . ناگهان چیتا می ایستد برمیگردد و مطابق اندازه گیری یکی از افراد جا خورده ی گروه با سرعت 45km/h به سمت شرق می رود . تغییر سرعت چیتا 2s طول می کشد . اندازه و جهت شتاب چیتا نسبت به فیلمبردار چیست ؟

لطفا توضیح دهید که منظور از جمله ی "تغییر سرعت چیتا ۲ ثانیه طول میکشد چیست ؟ " چیست .

emad1376

New Member
لایک ها
6
پاسخ : سوال از حرکت نسبی (لطفا با دقت جواب بدید !!!!!!!!!!!!!!)

لطفا جواب بدید لازم دارم ....................................

atiye

New Member
لایک ها
21

سلام. راستش من خيلي وارد نيستم... ولي اينطور ميتونم بگم كه منظورش از دو ثانيه همون زمانيه كه شتاب ميگيره و تغيير جهت ميده. يني چيتا يه دفعه متوقف نشده. بلكه طي دو ثانيه اولا سرعتشو كاهش داده. دوما متوقف شده. سوما در خلاف جهت حركت قبلي، يني در جهت شرق سرعت گرفته. يني اگه ما شرق رو جهت مثبت محور بگيريم: اول سرعتش 30- بوده. بعد طي دوثانيه به تدريج سرعتش شده 45+. كه اگه بخواي سرعت نسبيش رو در دوحالت حساب كني سرعت اوليه ميشه 10- و سرعت ثانويه ميشه مثبت 65+. تغييرات سرعت ميشه 75+. شتابش هم تغييرات سرعت تقسيم بر زمان تغييرات سرعت (يني همون 2ثانيه) ميشه 37.5m/s2
فكر كنم شتاب نسبيش اينطوري حساب ميشه و جهتش هم كه چون مثبته به سمت شرقه.

Mohammadjj

Active Member
لایک ها
119

سرعت چیتا میشه 50 چون گفته با صراحت که 30 تا سریع تر از وانت هست بعد میگه یکی ار افراد حا خورده گروه یعنی تو وانت هست میبینه که سرعتش 45 هست اما باید بیست رو ازش کم کنید که میشه 25 اگه شرق مثبت باشه میشه منفی 75. بعد تو زمان 2 ثانیه این تغیر انجام شده پس تقسیم به 2 میشه منفی 37.5 . این دو ثانیه در حقیقت زمان زمان شروع ترمز کردن نثلا ماشین تا رسیدن به سرعت مثلا ۲۵ در جهت مخالف مثل فیلم پلیسی ها که دستی میکشا تغییر لاین میدن.ببخشید اگه غلط املایی دارم دارم با گوشی نینوسم الان بیست دفیقا که دارم مینوسم هی خراب میشه.

بالا