سوال سخت از پتانسیل و نور

لایک ها
87
در یک روز گرم تابستانی در ابادان شخصی از روی پل کارون که از اب رود به اندازه h متر بالا تر است سنگی به جرم m و به شکل کره را از بالا به پایین پرت میکند هدف او از این کار این است که ماهی که دقیقا زیر پل است را با سنگ بزند*منظورم اینه که اگه سنگ رو بیاندازه سنگ در صورت نیود اصتحکاک یا چیزای دیگه مستقیم به ماهی میخوره*.وقتی که شخص سنگ را رها میکند به محض رها کردن بادی با سرعت v از سمت شمال به موازات زمین میوزد به علاوه به علت گرمی هوا میزان رطوبت هوا بسیار زیاد است که این رطوبت ایجاد اصتحکاک میکند به این صورت که اصتحکاک در سطح اب رود از انرزی توپ k به روی z برابر انرزی توپ را کم میکند اما به ازای p متر افزایش ارتفاع از سطح رود عدد صورت*که همون k هست*نصف میشود * توجه کنید که z عددی بزرگ و طبیعی است*.
الف.. اگر ماهی در سطح اب باشد مقدار انرزی که سنگ به ماهی وارد میکند چه مقدار است*منظورم همون انرزی ایست که سنگ یه صورت موج در اب ایجاد میکند
ب..اگر ماهی به اندازه d متر از سطح رود پایین تر باشد چه مقدار انزی به ماهی وارد میشود
ج..بر اثر خوردن سنگ به رود a تا قطره g گرمی به هوا پخش میشوند که بر اثر تجزیه رنگین کمان تشکیل میشود مدت زمانی که این رنگین کمان توسط چشم دیده میشود چند است
د.. بر اثر خوردن سنگ به رود a تا قطره g گرمی به هوا پخش میشوند که بر اثر تجزیه رنگین کمان تشکیل میشود که مدت زمانی که رنگین کمان وجود دارد و توسط چشم دیده میشود یک تابع است سعی کنید بفهمید این تابع درجه چند است*ایا میتوانید ضابطه تابع را بیابید

only physics

New Member
لایک ها
2,386
پاسخ : سوال سخت از پتانسیل و نور

ماهي رو ثابت درنظر مي گيريم؟؟؟

الان اينجا ، نقش باد چيه؟؟؟

لایک ها
87

بله ماهی ثابته
باد باعث میشه که سنگ جابه جا بشه یعنی این که وقتی ما سنگ رو میندازیم به ماهی نخوره یکم اونطرف تر ماهی بخوره

لایک ها
87

خب طبیعتا وقتی سنگ اونطرف تر ماهی بخوره انرزی که به ماهی وارد میشه کم تره دیگه نسبت به وقتی که سنگ میخوره تو کلش

آخرین ویرایش توسط مدیر

only physics

New Member
لایک ها
2,386

بذاريد قدم به قدم بريم جلو...!!

پس الان نمودار جسم-آزاد تكه سنگ،مطابق شكل زيره. درسته؟؟؟

http://uploadtak.com/images/g4569_niro.bmp

كه در اينجا نيروي F رو برابر با V درنظر ميگيريم.

صحيح؟؟؟:119:

لایک ها
87

خب .ولی اینجوری تو که اصتحکاکش رو حساب نکردی
به نظر من اول بحث اصتحکاک رو ردیف کن بعد بیا رو بحث باد.
*راستی بی زحمت عکسهایی که میذاری رو یکم کیفیت شون رو بیار پایین تر شارزم تموم شد تا دانلودش کردم*

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

آخه اینم شد مسئله ؟

لایک ها
87

البته فکر کنم این سوال برای اولی ها یکم سنگین باشه

only physics

New Member
لایک ها
2,386

خب .ولی اینجوری تو که اصتحکاکش رو حساب نکردی
به نظر من اول بحث اصتحکاک رو ردیف کن بعد بیا رو بحث باد.
*راستی بی زحمت عکسهایی که میذاری رو یکم کیفیت شون رو بیار پایین تر شارزم تموم شد تا دانلودش کردم*
از اين پايين تر؟؟؟؟

منم شارژم تموم ميشه تا آپلودش ميكنم...!!!

خب نيروي اصطكاك هم اگر اشتباه نكنم در راستاي mg واگر باد به سمت راست باشه، نيروي اصطكاك درجهت شمال-غربي قرار مي گيره.

درسته؟؟:169:

لایک ها
87

بله
ولی توجه کن که باد در هر سمتی که بوزه سنگ به یه فاصله ثابت از ماهی میخوره پس انرزی که به ماهی وارد میشه یکسان است یعنی سمت باد مهم نیست

آخرین ویرایش توسط مدیر

only physics

New Member
لایک ها
2,386

بله
ولی توجه کن که باد در هر سمتی که بوزه سنگ به یه فاصله ثابت از ماهی میخوره پس انرزی که به ماهی وارد میشه یکسان است یعنی سمت باد مهم نیست
خب مسلمه كه وقتي سنگ درفاصله ي خاصي ازماهي ميخوره،انرژي كمتري به ماهي وارد ميشه.

حالا اين مقدار كاهش انرژي رو چطوري بدست بياريم؟؟؟:218:

لایک ها
87

چه سوال خوبی کردی:d
فکر کنم مسئله هم همین رو میخواد:78:
منتها با پارامتر

only physics

New Member
لایک ها
2,386

خب بحث همينجاست كه..........:151:

آب هم اصطكاك داره،خب وقتي انرژي به يك قسمت ميخوره،چطوري محاسبه كنيم كه چه نيرو يا درواقع انرژي اي به ماهي ميرسه؟؟:89:

لایک ها
87

من تو مسئله اصتحکاک برای یه مقدار معین اب*البته بر اساس درصد*رو دادم حال اگه بتونی براساس اون مقادیر مقدار اصتحکاک 100 درصد رو به دست بیاری*با همون پارامترا*اصتحکاک در 100 درصد اب به دست میاد دیگه.100 درصد بخار اب هم یعنی همون اب دیگه

only physics

New Member
لایک ها
2,386

خب مجددا مسئله تون ابهام داره...!!!:70:

الان منظورتون از g ، وزن قطره ها، g شتاب جاذبه است؟؟؟يعني وزن قطره ها 10 گرمه؟؟؟:39:

و ثانيا اينكه بيان كرديد، z عددي طبيعي و بزرگه،ميشه نتيجه گرفت كه K به روي Z يه عدد خيلي خيلي كوچيك ميشه،بنابراين ميشه درنظرش نگرفت و بيان كنيم كه اتلاف انرژي دراثر برخورد به سطح آب،ناچيزه..!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:221:

لایک ها
87

مهندس چی میگی این سوال رو از خودم در نیوردم که واقعا هست-
10 گرم قطره چیههههههههههههههههههههههههههههههههههه*
فکر کن اگه تونستی جوابو بذار اگه نه بیخیال

بالا