لایک ها
6
حتی اگه سواد رو در حد کتاب و مورتیمر فرض کنیم حتی تو مورتیمر هم یه جایی گفته هیدرید به این ترکیبات..یه سال هم سوال مرحله 1 از اینایی بود که کدام غلط است و یه گزینه این بود که به این ترکیبات میگن هیرید که اون گزینه درست بود..حتی کتابای معدنی رو نادیده هم بگیریم..تو المپیاد همینه..

mobtaker

New Member
لایک ها
36
هیبرید حد واسط چیه؟

najafi2020

New Member
لایک ها
195
najafi2020 گفت
راستی من هرچی سعی می کنم برای تهیه گاز کلر از اثر MnO2 بر HCl استفاده کنم جواب خوبی نمی گیرم.غلظت های مختلف اسید هم امتحان کردم.گرما هم دادم.کلر تولید میشه اما زیاد خوب جواب نمیده. اگر کسی با این روش جواب خوبی گرفته لطفا به من کمک کنه.
این روش خوب جواب میده(در حد تیم ملی!).فقط این کار را بکنید. یه مقدار نمک را یا MnO2 مخلوط کنید.میشه شبیه مخلوط شکر و پودر کاکائو! بعد به مقدار لازم بهش اسید سولفوریک غلیظ(98درصد) اضافه کنید.
HCl در حدود 37 درصد هستش پس کلی آب داره.واسه همین خوب جواب نمیده.اما اگه گرما بدیم بهتر نتیجه میده!

لایک ها
6
najafi2020 گفت
najafi2020 گفت
راستی من هرچی سعی می کنم برای تهیه گاز کلر از اثر MnO2 بر HCl استفاده کنم جواب خوبی نمی گیرم.غلظت های مختلف اسید هم امتحان کردم.گرما هم دادم.کلر تولید میشه اما زیاد خوب جواب نمیده. اگر کسی با این روش جواب خوبی گرفته لطفا به من کمک کنه.
این روش خوب جواب میده(در حد تیم ملی!).فقط این کار را بکنید. یه مقدار نمک را یا MnO2 مخلوط کنید.میشه شبیه مخلوط شکر و پودر کاکائو! بعد به مقدار لازم بهش اسید سولفوریک غلیظ(98درصد) اضافه کنید.
HCl در حدود 37 درصد هستش پس کلی آب داره.واسه همین خوب جواب نمیده.اما اگه گرما بدیم بهتر نتیجه میده!
این کار ها رو تکی انجام میدین؟ الان بعد باشگاهم ادامه میدین؟ خیلی وحشتناکه ها..مواظب باشید..البته بستگی داره به مهارت که شما حتما دارید..من که تو ازمایشگاه مدرسه یه بار اسد رقیق ریخت رو دستم پوستش رفت..یه بار دسکشمو در اوردنی دستم به پر منگنات خورد..رنگ پوستم عوض شد..معلمم گفت یحتمل پوست دستتو اکسید کرده..خوش به حالتون چه شجاع!!!!!!!

بالا