شب آرزو ها ...

MEA76

New Member
ارسال ها
513
لایک ها
860
امتیاز
0
#1
خداوندا...

آرزویم بزرگ و دلم کوچک است...

تو به بزرگی و جلالی که داری بر آورده اش کن



برآورده شدن آرزوهایتان مبارک...

آرزو های من را هم دعا کنید
 

geniusnavid

New Member
ارسال ها
157
لایک ها
84
امتیاز
0
#2
پاسخ : شب آرزو ها ...

[h=2]اعمال این شب
[/h]به نقل از پیامبر اسلام اعمالی برای این شب ذکر شده‌است:

روز پنج شنبه اول ماه رجب - در صورت امکان و بلا مانع بودن - روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز اقامه شود که هر دو رکعت به یک سلام ختم می‌شود و در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود.
چون دوازده رکعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذکر«اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله» گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذکر «سبوح قدوس رب الملائکة والروح» گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذکر «رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلی الاعظم» گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذکر «سبوح قدوس رب الملائکة والروح» گفته شود.
در اینجا می‌توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود.

 

ghazaalqsm

Well-Known Member
ارسال ها
398
لایک ها
260
امتیاز
63
#3
پاسخ : شب آرزو ها ...

بچه ها من شديدن محتاج دعام،برام دعا كنين!منم واسه همتون دعا ميكنم!
 

M-Mohammadi

New Member
ارسال ها
2,708
لایک ها
3,152
امتیاز
0
#4
معنای لیله الرغایب

معنای «لیلة الرغائب» چیست؟

پیامبر اعظم (ص) می فرماید: از اولین شب جمعه در ماه رجب غافل نشوید؛ زیرا شبی است که فرشتگان آن را «لیلة الرغائب» می نامند. مقداری که از شب گذشت، هیچ فرشته ای در آسمان ها و زمین نمی ماند مگر اینکه در کعبه و اطراف آن جمع می شوند.

اولین شب جمعه ماه رجب که ماه ریزش رحمت الهی است، «لیلة الرغائب» خوانده می شود، «رغائب» جمع رغیبه به معنای پاداش های بسیار ارجمند و سَمین و گران سنگ است، البته به معنای چیزی که مورد رغبت و میل و به معنای عطا و بخشش فراوان از آن یاد می شود.

کلمهٔ «رغائب» جمع «رغیبه» به معنای چیزی که مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان می باشند. بنابر معنای اول «لیله الرغائب» شبی است که میل و توجه به عبادت و بندگی در آن بسیار است و بندگان خدا در این شب گرایش زیادی به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند. بر پایهٔ معنای دوم «لیله الرغائب» شبی است که در آن عطاء و بخشش خدا بسیار است و بندگان خداوند با رو آوردن به بارگاه خدا و خشوع در برابر بزرگی خدا، شایستهٔ دریافت انعام و عطا و بخشش بی کرانهٔ خدا می شوند. همچنین «لیلة الرغائب» یعنی شبی که میل و توجه به عبادت و بندگی در آن فراوان است و بندگان خوب و شایسته خداوند دراین شب تمایل زیادی به رفتن به در خانه خداوند و ارتباط و انس با معبود خویش دارند، در این شب عطا و بخشش خداوند فراوان است و بندگان مخلص خداوند با روی آوردن به بارگاه قدس ربوبی و خاکساری در برابر عظمت حق شایسته دریافت انعام و عطا و بخشش بیکرانه حق می شوند.

درباره اهمیت این شب، پیامبر اکرم (ص) فرموده اند: از اولین شب جمعه در ماه رجب غافل نشوید؛ زیرا شبی است که فرشتگان آن را «لیلة الرغائب» می نامند، این نامگذاری به این جهت است که هنگامی که مقداری از شب گذشت، هیچ فرشته ای در آسمان ها و زمین نمی ماند مگر اینکه در کعبه و اطراف آن جمع می شوند.

از جمله اعمال این شب نمازی است که اگر فردی آن را به جا آورد، پس از مرگ هنگامی که در قبر گذاشته شود، خداوند تبارک و تعالی ثواب نمازش را به سوی او به بهترین صورت می فرستد تا همدم او شود و او را از تنهایی بیرون آورد، این شخص با روی گشاده و درخشان و زبانی شیوا و فصیح به او می گوید: ای حبیب و دوست من! بشارت باد تو را که از هر شدت و سختی نجات یافتی.

میت می پرسد: تو کیستی؟ به خدا سوگند که من چهره ای بهتر از روی تو ندیده ام و کلامی شیرین تر از کلام تو نشنیده ام و بویی بهتر از بوی تو نبوییده ام. آن شخص می گوید: من ثواب آن نمازم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی، امشب نزد تو آمده ام تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور رستاخیز دمیده می شود، من در عرصه قیامت، سایه بر سر تو خواهم افکند، پس خوشحال باش که هرگز خیر از تو معدوم نخواهدشد.
منبع/خبرآنلاین
 

M-Mohammadi

New Member
ارسال ها
2,708
لایک ها
3,152
امتیاز
0
#5
پاسخ : شب آرزو ها ...

[h=1]دست نیاز بندگان در «لیله الرغائب» خالی نخواهد ماند/دستور شب «لیله الرغائب»[/h]

حجت الاسلام سید جلال رضوی مهر امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در قم ضمن تبریک فرا رسیدن ماه رجب بیان داشت: یکی از لیالی بسیار مهم در تاریخ اسلام شب لیلة الرغائب است که اعمال ویژه ای در این شب برای عرض بندگی نزد خداوند و استجابت دعا توصیه شده است.
وی با تبیین معنی «رغائب» در ادبیات عرب بیان داشت: رغائب جمع رغبت است که بندگان با میل و اشتیاق به کرنش و راز و نیاز با خداوند مشغول می شوند.
مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور حوزه های علمیه تصریح کرد: هرچند محدودیت زمانی برای ارتباط با خداوند وجود ندارد ولی برخی شب ها دارای ویژگی هایی هستند که ائمه اطهار (ع) برای ارتباط بندگان با خداوند در این زمان بسیار سفارش کرده اند.
وی با اشاره به مستنداتی که از سید بن طاووس (ره) در رابطه با اعمال این شب در ارتباط با خدا به جا مانده است در این روز بندگان روزه بگیرند و چون شب جمعه داخل شد بین نماز مغرب و عشا، ۱۲ رکعت نماز به جا آورده می شود که هر دو رکعت با یک سلام ختم می شود.
رضوی مهر ادامه داد: در هر رکعت این نماز یک مرتبه سوره «حمد» و سه مرتبه «سوره قدر» و ۱۲‏ مرتبه «سوره توحید» خوانده می شود و هنگامی که از نماز فارغ شدند ۷۰ مرتبه می‏گویند: «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَعَلَی آلِهِ» ؛ سپس به سجده می‏روند و ۷۰ مرتبه می گویند «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوح» ، آن گاه سر از سجده بر می‏دارند و ۷۰ مرتبه می‏گویند «رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ» دوباره به سجده می‏روند و ۷۰ مرتبه می‏گویند «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ» .
وی افزود: پس از انجام این اعمال باید بندگان حاجت خود را مطرح کنند و در این زمان به خواست خدا نیازهایشان برآورده خواهد شد.
مشاور رئیس سازمان اوقاف در امور حوزه های علمیه ادامه داد: معصومین با بیان این روایات و توصیه به این اعمال راهکار گفت وگو با خداوند را مقابل بندگان می گذارند.
وی تصریح کرد: خداوند تعهد کرده است خواسته های بندگان خود را در این شب جامه عمل بپوشاند به همین دلیل توصیه شده است بندگان از اعمال امشب برای استجابت دعا غفلت نکنند.
رضوی مهر بر ضرورت دعا برای سلامتی حضرت مهدی (عج) تاکید و بیان داشت: در این شب نباید از استجابت دعا نزد خداوند مایوس شد.
 
بالا