شوخی های شیمیایی

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190
*معلم شیمی از دانش آموز سوم دبیرستان پرسید : سیروس یه سامانه منزوی مثال بزن سیروس بلافاصله جواب داد : هیدروژن
معلم با تعجب پرسید : چرا ؟
سیروس گفت : آقا اجازه مگه کتاب شیمی پارسال ننوشته بود هیدروژن خانواده تک عنصری !!!

*هنگاه کار کردن با عنصر (( زیرکن )) یوم مواظب باشید شما را زیر نگیرد.

*وقتی با سیلی سی ام آزمایش انجام می دهید مراقب باشید سیلی سی ام را توی گوش شما نزند.

*معلم شیمی از دانش آموز سال اول دبیرستان پرسید : امین بگو ببینم هوای دم با هوای بازدم چه فرقی داره ؟
امین بعد از کمی مکث گفت : تنها فرقشون در اینه که با هوای بازدم یه مقدار بوی بد دهان قاطی شده !!!

*[FONT=&quot]یه روز یه فیزیکدان، یه زیست شناس و یه شیمی دان که شنا بلد نبودن برای اولین بار میرن به اقیانوس[/FONT][FONT=&quot].
فیزیک دان میگه: "من میخوام درباره فیزیک امواج تحقیق کنم." و میپره تو آب و دیگه برنمی گرده.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]زیست شناس میگه: " من میرم درباره گیاهان کف اقیانوس تحقیق کنم." و اونم به سرنوشت فیزیک دان دچار میشه[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]شیمی دان چند ساعتی منتظر میشه و بعد توی دفترچه گزارشش مینویسه: " 1- آب دریا فیزیکدان ها و زیست شناس ها را در خود حل می کند[/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot][/FONT]

:221::90::3:
[FONT=&quot] [/FONT]​

alidelgarm

New Member
لایک ها
589
پاسخ : شوخی های شیمیایی

یه چیز دیگه هم هست. البته قدیمیه و احتمالا بعضیا شنیدنش:

-سوال: کدامیک از حیوانات زیر در روغن حل نمی‌شود؟

الف) پلنگ
ب) خرس قطبی
ج) فیل
د) طوطی

پاسخ:
خرس قطبی، چون روغن غیرقطبیه و مواد قطبی (از جمله خرس قطبی) رو حل نمیکنه!

بالا