saba rad

New Member
لایک ها
97
سلام بازار کار شیمی چجوریاس؟اگه کسی دکترای شیمی بگیره غیر از تدریس چیکا میتونه انجام بده؟ علوم آزمایشگاهی بهتره یا شیمی شریف؟ بچه ها میشه راهنمایی کنید رادیو لوژی دکترا نداره؟

*mary*

New Member
لایک ها
5
پاسخ : شیمی شریف

اتفاقا من هم به شیمی شریف فکر کردم؛البته اگه 2ترم معدل بالای 17بیاری میتونی بری مهندسی شیمی که بازار کارش بهتره؛رادیولوژی تا جایی که من میدونم تا کارشناسی ارشد راه داره؛بازم اطمینان ندارم.

saba rad

New Member
لایک ها
97

واقعا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!خیلی سخته معدل بالای 17 آورد؟

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

سلام بازار کار شیمی چجوریاس؟اگه کسی دکترای شیمی بگیره غیر از تدریس چیکا میتونه انجام بده؟ علوم آزمایشگاهی بهتره یا شیمی شریف؟ بچه ها میشه راهنمایی کنید رادیو لوژی دکترا نداره؟
فکر نکنم رادیولوژی دکتری داشته باشه ولی میتونید برید فیزیک پزشکی بعدش....

saba rad

New Member
لایک ها
97

من رادیولوژی دوس دارم ولی به خاطر اشعه میترسم

mpsniper

Well-Known Member
لایک ها
676

من رادیولوژی دوس دارم ولی به خاطر اشعه میترسم
مثل این میمونه بگم من هم کارگری دوست دارم ولی از بیل خوشم نمیاد !!! :4:

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

اتفاقا من هم به شیمی شریف فکر کردم؛البته اگه 2ترم معدل بالای 17بیاری میتونی بری مهندسی شیمی که بازار کارش بهتره؛رادیولوژی تا جایی که من میدونم تا کارشناسی ارشد راه داره؛بازم اطمینان ندارم.
یعنی تنها شرط تغییر رشته اونم توی شریف فقط همین دو ترم بالای 17 ئه؟؟!!از هر 700 الی 1000 نفر ورودی هر سال شریف دست کم بیش از 200 نفر معدل بالای 17 دارند!خب با این وضع چرا سال تا سال نمیشنویم که کسی موفق شده تغییر رشته بده؟(منظورم از رشته با رتبه کنکور پایین تر به بالاتر)شرط معدل و یه سری شروط دیگه قانون های وزارت علوم هستند و تقریبا شرط لازم هستند اما به هیچ عنوان کافی نیستند.توی تغییر رشته باید دانشکده مبدا و مقصد هم موافقت کنند که اصل موضوع همین داستانه و دانشکده مقصد به این راحتیا اجازه تغییر رشته نمیده.

*mary*

New Member
لایک ها
5

یعنی تنها شرط تغییر رشته اونم توی شریف فقط همین دو ترم بالای 17 ئه؟؟!!از هر 700 الی 1000 نفر ورودی هر سال شریف دست کم بیش از 200 نفر معدل بالای 17 دارند!خب با این وضع چرا سال تا سال نمیشنویم که کسی موفق شده تغییر رشته بده؟(منظورم از رشته با رتبه کنکور پایین تر به بالاتر)شرط معدل و یه سری شروط دیگه قانون های وزارت علوم هستند و تقریبا شرط لازم هستند اما به هیچ عنوان کافی نیستند.توی تغییر رشته باید دانشکده مبدا و مقصد هم موافقت کنند که اصل موضوع همین داستانه و دانشکده مقصد به این راحتیا اجازه تغییر رشته نمیده.
من کاملا از چیزی که گفتم اطمینان دارم.شریف تو تغییر رشته به اندازه جاهای دیگه سخت نمیگیره.من با برادرم که شریفه و تغییر رشته داده و دوستش که تو همین دانشگاه مهندسی شیمی میخونه صحبت کردم.شما میتونی تحقیق کنی که اطلاعاتت تکمیل شه.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

آخرین ویرایش توسط مدیر

mehran88

New Member
لایک ها
1,232

اطلاعات من از تغییر رشته شریف مربوط میشه به رشته های برق و مکانیک و کامپیوتر و اینو میدونم که تغییر رشته از رشته های با رتبه کنکور پایین تر به این رشته ها تقریبا غیرممکنه مگه اینکه یه معدل فوق العاده بالا داشته باشید.
اصلا برید آموزششون واسه تغییر رشته،جواب سلام تون رو هم نمیدند.(من امتحان کرده ام!)

به جز برادرتون افراد دیگه ای رو هم میشناسید که به راحتی بین رشته های شیمیایی تغییر رشته داده باشه؟

saba rad

New Member
لایک ها
97

یعنی کارش تمیزه دوس دارم ولی میترسم سرطان بگیرم
این با بیل یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

حالا علوم آمایشگاه بهتره یا رادیولوژِی؟؟
واسه رشته ای که ادامه نداره فرق داره چ دانشگاهی بری؟؟؟؟؟؟

*mary*

New Member
لایک ها
5

اطلاعات من از تغییر رشته شریف مربوط میشه به رشته های برق و مکانیک و کامپیوتر و اینو میدونم که تغییر رشته از رشته های با رتبه کنکور پایین تر به این رشته ها تقریبا غیرممکنه مگه اینکه یه معدل فوق العاده بالا داشته باشید.
اصلا برید آموزششون واسه تغییر رشته،جواب سلام تون رو هم نمیدند.(من امتحان کرده ام!)

به جز برادرتون افراد دیگه ای رو هم میشناسید که به راحتی بین رشته های شیمیایی تغییر رشته داده باشه؟
خودش که شیمی نبود ولی چندتا از دوستاش اینکارو کردن.این طوری هم که به من میگفتن خیلی هم سخت نیس.

EF.TAHMASEBI

New Member
لایک ها
55

ما رفتیم همایش معرفی رشته شریف.
توضیح دادن که شرط تغیر رشته 2ترم معدل بالای 17 آوردنه.
البته فکر کنم تو شریف رتبه کشوریت باید زیر150باشه که راحت اجازه بدن
در غیر اینصورت تغییر رشته میشه مصیبت.

بالا