طریقه آسان حفظ کردن جدول مندلیف

Ebrahimi74

New Member
لایک ها
1,190
پاسخ : طریقه آسان حفظ کردن جدول مندلیف

سلام
جور دیگه ای هم هست
مثلا برای گروه 18 : هی نگاه عارفانه کردی زیبا ی رند
یا برای گروه 2: بیا مگس کثیف سرتو ببرم.
:5::5:

Moonlight

New Member
لایک ها
533

بچه ها خودتونو درگیر حفظ کردن این جملات نکنید چون سر درگم میشین و ممکنه قاطی کنین . من الآن بدون هیچ رمزی همه ی گروه های مهمو حفظم .قرار نیست که یه شبه همه ی جدولو حفظ کنید .این کار زمان میبره .با گذشت زمان و برخورد با عناصر در سوالها و استفاده از جدول خود بخود حفظ میشید طوری که هیچ وقت یادتون نمیره .الآن من بیش تر عدد جرمیارو هم حفظم از بس ازشون استفاده کردم (البته واسه عنصرای مهم نه همه جدول)

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

بچه ها خودتونو درگیر حفظ کردن این جملات نکنید چون سر درگم میشین و ممکنه قاطی کنین . من الآن بدون هیچ رمزی همه ی گروه های مهمو حفظم .قرار نیست که یه شبه همه ی جدولو حفظ کنید .این کار زمان میبره .با گذشت زمان و برخورد با عناصر در سوالها و استفاده از جدول خود بخود حفظ میشید طوری که هیچ وقت یادتون نمیره .الآن من بیش تر عدد جرمیارو هم حفظم از بس ازشون استفاده کردم (البته واسه عنصرای مهم نه همه جدول)
حرف شما درسته
ولی شما کارت شیمیه و حتما خاطرت میمونه
امن خودم رو میگم من خیلی دوست دارم اینجوری باشم ما خیلی از اونایی که رو میارن به این حفظیات فرصت مانوس شدن رو پیدا نمیکنن(چون کنکورین)
البته این هم اذیت داره واسه خودش

manehsan

New Member
لایک ها
701

پس رمز عناصر واسطه تناوب 5 چیه؟!

لایک ها
1,804

اون با قوانین سایت درس نمگفت حذفش کردم

لایک ها
1,804

خانم moonlight موقعیت ها باهم فرق داره
معلم سال پیش ما شنبه جدول رو درس داد بعدد گفت سه شنبه عناصر اصلی رو از حفظ میپرسم باید تو 30 ثانیه کل جدول رو از حفظ بگین
حالا راه حلی دارید بگین استفاده کنیم؟؟؟!!!!

Moonlight

New Member
لایک ها
533

حرف شما درسته ولی شما کارت شیمیه و حتما خاطرت میمونهامن خودم رو میگم من خیلی دوست دارم اینجوری باشم ما خیلی از اونایی که رو میارن به این حفظیات فرصت مانوس شدن رو پیدا نمیکنن(چون کنکورین)البته این هم اذیت داره واسه خودش
بله درست میگید بچه های کنکوری اونقدر زمان ندارن که بخوان همه چیزو کاربردی حفظ کنن .زمان ندارن که حفظی ترین مطالبو یاد بگیرن کاملن درسته و البته ما هم مقصر نیستیم !ولی نکته ی مهم اینه که کسایی که کنکور میخونن نیازی نیست خیلی جدولو فول باشن .بیشتر سوالا از گروه 1و2 و17و18 میاد +چندتا عنصر اوله 14 15 و 16 .یعنی نیازی نیست همرو از بر باشین .اینا هم چون تعدادشون کمه خیلی آسونتر حفظشون میکنید ضمن تست زدن .من به این دلیل میگم این روش مناسب نیست چون واقعن احتمال خطا درش هست اگه بخوایم تعداد زیادی از این رمزها بزاریم .

Moonlight

New Member
لایک ها
533

خانم moonlight موقعیت ها باهم فرق دارهمعلم سال پیش ما شنبه جدول رو درس داد بعدد گفت سه شنبه عناصر اصلی رو از حفظ میپرسم باید تو 30 ثانیه کل جدول رو از حفظ بگینحالا راه حلی دارید بگین استفاده کنیم؟؟؟!!!!
بله درست میگید در بعضی از شرایط ناچاریم از روش های ویژه استفاده کنیم .کاملن حق با شماست .البته شیوه ی کار معلم شما هم واقعن اشتباه بوده به نظر من .من یادمه که به ما میگفتن هر بار یه گروه حفظ کنید .اینجوری مابا تکرار و تمرین حفظ کردیم .یعنی با عناصر انس گرفتیم!مثلن مثه اینه که معلم عربی بیاد مبحث اعلالو یه جا درس بده و بگه فردا همه ی زمانها و صیغه های فعل معتل رو باید در چند دقیقه بگید برام ! البته خیلی مثال بجایی نیست چون شیمی کجا و عربی کجا!

mohamad_javad

Active Member
لایک ها
247

خب میگی باقوانین مغایر بود برامون پیام بده!!

شرمنده:89:

بالا