طنز تلخ(تلخند)

gh2000

New Member
لایک ها
32
سلام

در این جستار به دنبال طنز تلخم یعنی چیزی که فقط نیشخند توش باشه مشکلات جامعه رو نشون بده طنزی که در عین خنده گریه داشته باشه با این جمله شروع می کنم

طنز جدی ترین جدی اجتماعست

یک طنز تلخ

کلی پول نرم افزار میدی بعد قبل نصب میپرسه آیا قوانین ما رو قبول داری؟
خب مثلا فرض کن من قبول نداشته باشم چی کار میتونم بکنم!؟

سپاس از Eclispe

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

مروز رو گذروندم با شیری که معلوم نبود آبکی بود یا وایتکس آبی البته سر ظهر کمی پالم ماست دارم خوردم چسبید نمی دونم چی بگم ولی یه تشکری از وزارت بهداشت می کنم که دیر اعلام می کنه تا بدن ما به پالم و ... مقاوم بشه این یعنی مقاوم سازی مردم خسته نباشید

هرطور فکرشو می کنم می بینم خدا خیلی به فکر مرگ مردمه و میخواد بهشون اطلاع بده که مرگ یه لحظه است والا جدیدن هواپیماهام به چرخه کمک به عزراییل پیوستن داری میریم میان رو سرت سقوط می کنن حالا بماند اطلاع رسانیاش یه عمر طول میکشه به هرحال میخوان اجر هواپیما ضایع نشه

کر کردن به اینکه مردم چرا انقدر به یارانه ها گیر دادن امیدی به فقرا میده خب میبینن حداقل تو یه چیزی مردم با هم یکین اونم یارانه است

دنیای ما اینه که الان میگم
نوزادی: شیر خشک ، پوشک بچه
کودکی: دست به دست پیش این و پیش اون
نوجوانی: آشنایی با نابابان و بابابان
جوانی:عشق و تحصیل و کار
میانسالی: کار
پیری:حال کردن

حالا چرا بالایی ها رو گفتم چون مسیر زندگی بشر اینه خودت کردی که هرچه کردی بر خودت باد

سه ماه تعطیلات گذشت و بچه های مردم با کلی حال حول تو اینستاگرام و لاین و کیک و وایبر و واتس آپ و نیمبار و ... هنرنمایی های خاصی داشتن مثلن اینستاگرام یهویی عکس گرفتن طرفدار پیدا کرد یا وایبر شایعه سازی مجدد گل کرد تو همین بین هم گوگل تحریم فروشگاهشو برداشت تا ملت بریزن اونجا و برنامه بگیرن فقط اینجا یه مشکلی پیش میاد یه وقت ما مردم ندونسته تو دام گوگل نیفتاده باشیم مخصوصن الان که دانشگاه ها و مدرسه ها دارن باز میشن به هرحال یه فیلترینگ موقتی بزنن بچه ها عقب نیفتن از همین اول سال تحصیلی

بالا