عدم توانایی در درس خواندن

MH74 HABIBI

New Member
لایک ها
11
سلام رفقا
چند وقتیه یک مشکل تحصیلی برام پیش اومده.میخواستم ازتون خواهش کنم به سوالم جواب بدید.
:216:
سوال:من هدفم رو مشخص کردم و هیچ مشکل روحی روانی هم ندارم ولی نمی دونم که چرا نمیشینم درس بخونم؟حوصلم نمی گیره؟

امید وارم که مشکل من مشکل شما نباشه

لایک ها
3,082
پاسخ : عدم توانایی در درس خواندن

با تغییر نام تاپیک ، تاپیک باز شد

دوستان عزیز توجه داشته باشند که حتما نام تاپیک کاملا موضوع داخل را مطرح و روشن کنند در ضمن قوانین سایت را هم بخوانید.

daryab

New Member
لایک ها
163

بعضی وقتا مشکل منم میشه یعنی مشکل خیلی از همکلاسیم ممکنه بشه ما به علتش میگیم امید کاذب بد دردیه اصلا نمی ذاره درس بخونی کلا میگه بگیر بخواب:211::82:منکه تا حالی راهی واسش پیدا نکردم:177::confused:

"Farima"

New Member
لایک ها
16

وقتی تصمیمی میگیری و میخوای شروع به اجراش کنی برنامه روزانت تغیر میکنه و این یعنی نسبت به دیروز باید کارهای بیشتری انجام بدی و اگه این کارها نسبت به دیروز خیلی بیشتر باشه یک جور حس بی میلی یا به عبارتی تنبلی به آدم دست میده بنابر این اگه میخوای کار جدیدی رو شروع کنی باید فعالیتت رو از کم شروع کنی و یواش یواش زیادش کنی (این کار برای من جواب داده امیدوارم برای شما هم مفید باشه)

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

سلام...فکر کنم که تصور کردن زیاد آینده هم میتونه مشکل ساز باشه.....یعنی مثلا موقع درس خوندن یه دفعه فکرتون میره به این سمت که اگه برم دوره این کارو میکنم و اینجور میشه و غیره.....

Sepehr rs

New Member
لایک ها
66

اتفاقا من امروز هم اینجوری شدم!battery Low !!

تنها راه چارش اینه که اون روز یه off بدی به خودت و بری تفریح کنی... وگرنه تا 1 هفته ی دیگه هم بی حوصله میمونی و بدتر میشی. مثلا من امروز با یکی از دوستام قرار گذاشتم رفتم پارک! خوش گذشت و الان انرژی دارم درس بخونم. به هرحال به نظرم جواب میده. امتحان کنید.

بالا