عکاسی در سرعت بالا

kamgh

Active Member
لایک ها
196
لکس آگوستین عکاس آماتور هلندی که تخصص ویژه*ای در عکاسی با سرعت بالا دارد از لحظات عبور گلوله از درون اشیاء مختلف مانند لامپ، قطره آب و.. عکس*برداری کرده است.

این عکاس ۵۲ ساله می*گوید: من عکاسی را از سال ۱۹۷۶ آغاز کردم زمانی که عکاسی به صورت سیاه و سفید بود و من خودم عکس*های خودم را چاپ می*کردم. در دهه ۸۰ و ۹۰ فعالیت*های عکسبرداری من کاهش پیدا کرد و این تا زمانی که من یک دوربین دیجیتال HP715 در سال ۲۰۰۱ خریدم، ادامه پیدا کرد. این موضوع اشتیاق مرا به عکاسی دوباره افزایش داد و من یک دستگاه دوربین دیجیتال Canon Digital Rebel (300D) در سال ۲۰۰۴ و بعد یک دستگاه دوربین Canon 40D خریدم.

لکس که به عنوان یک محقق در ایندهوون هلند مشغول به کار است، عکس*هایی نیز از لحظه برخورد قطرات آب و شیر به روی سطوح و سطح آب گرفته است. او می*افزاید: این تصاویر با سرعت بالای فلش به نوعی منجمد شده*اند. من می*توانم به سرعتی کمتز از ۱/۴۰٫۰۰۰ ثانیه با قدرت فلش برسم.
وی می*گوید: این گلوله*ها واقعی هستند که از یک تفنگ آزمایشگاهی شلیک شده**اند که انرژی بسیار کمتری نسبت به یک تفنگ واقعی و یا یک اسلحه گرم دارند.
لک خاطرنشان می*کند: تمامی مراحل عکسبرداری با استفاده از یک لپ*تاپ که عملیات رها سازی قطره*، باز کردن شاتر دوربین، روشن کردن فلش و شلیک گلوله را بر عهده داشت، صورت گرفته است.

بالا