غم و غربت

davenchi

New Member
لایک ها
76
...........................................................

آخرین ویرایش توسط مدیر

shir_del

New Member
لایک ها
0
واااااااااااااااي عزيز من. به نتيجه خيلي خوبي رسيدي. تبريك ميگم بهت كه اسير فرهنگ غرب نشدي. غرب زدگي أفت سفر به كشورهاي غربيه. قدر خودتو بدون براي اينكه بعضي ها ميرن اونجا ها و اصل خودشونو فراموش ميكنن. من يه همچين تجربه اي رو داشتم و ميتونم دركت كنم كامل. خيلي بي روحن و وقتي كه خبر مرگ پدر همكلاسيمو بهش دادن گفت من متأسفم واقعا!!!! در همين حد. باورت ميشه؟؟؟ خلاصه اينكه نوع تربيت اونا با ما نميخونه و ما نميتونيم باهاشون خوب ارتباط برقرار كنيم. در ضمن ما هم به يك سري چيزا مقيد هستيم كه تو حرفات گفتي.

rasam_9026

New Member
لایک ها
7
اول کاش می نوشتین کجا تشریف دارین!!!
دوم فکر کنم شما خیلی بد بینانه داری به موقعیت اونجا نگاه می کنی! آخه کی گفته اونجا روابط پدر و مادر و فرزند به این بی رنگی هست؟؟ کی گفته عشق و محبت اونجا وجود نداره؟؟؟
من قبول دارم که فرهنگمون متفاوت ولی انسان خون گرم هست و می تونه خودش رو با شرایط مختلف وفق بده که در این مورد به نظر من به سختیش می اررزه

A

alihadadian

Guest
دوستان عزیز اگه اطلاعات بیشتری در مورد این جور چیزا داشتید بزارید

با تشکر

adamus

New Member
لایک ها
37
دنیا چه جالب و عجیبه!یکی مثه من تو کف رفتن یکی مثه داونچی تو کف ایران!

داونچی جون به نظر من ادم توی هرجایی میتونه چیزایی خوبی رو به دست بیاره ادم باید از هر شرایطی به نفع خودش استفاده کنه

سعی کن واقع بین و بااعتماد به نفس تر باشی. تلاش کن تا بتونی شرایطتتو عوض کنی خداوند ما رو واسه شکست خوردن و بدبختی کشیدن نیافریده لذت ازان ماست شادباشی

m-s

New Member
لایک ها
129
داوينچي جان خوشحالم كه بعد مدت ها دوباره تو سايت ديدمت!!!
تا جايي كه ميتوني و ميشه خودتو با شرايط اونجا وفق بده و اگه نميتوني !!!من جاي تو بودم برميگشتم تا از زندگيم لذت ببرم!!!
هرچند اين تصميم به عهده تو نيست!!!

ولي ادامه رابطت با اينجا و با دوستاي اينجات ميتونه كمي كمكت كنه!!!
اصلا بيا خودم هستم باهات تا غم غربت اذيتت نكنه

soha-m

New Member
لایک ها
18
واقعا ناراحت شدم
نمی خوام نمک رو زخمت بپاشم ولی من اگه بودم اصلا دووم نمی اوردم زندگی ارزش اینو نداره که به خاطر هر چیزی (حتی بهترین چیز ها)ازش لذت نبری
ولی به نظر منم بهتره ارتباطت با دوستانت در ایرانو ادامه بدی اینجوری حداقل دلت کم تر می گیره
یه چیز دیگه اینکه بهتره اینقدر هم بدبینانه به اطرافت نگاه نکنی
در مقابل اون حرفم باید بگم که
یک:رسیدن به هر چیزی خوب نتیجه ی تحمل سختی هاست
دو:انسان به هر چیزی عادت می کنه

لایک ها
600
ولی من اگه بودم دووم میوردم!
اما خب خوشحالم که یه ایرانی!هنوز اعتقاد پارسی ُ ایرانیش از دست نداده و محبت پارسی تو وجودش هست!

Fiboonatchi

New Member
لایک ها
55
هیییییییییییییییییییییی..

داوینچی منم مثه تو دلم فک میکردم...

دلم میخواست واسه ادامه تحصیل برم کانادا..حالا یا ارشد یا دکتری..ولی از وقتی که اومدم دانشگاه فهمیدم چقد به کسایی که خیلی دوسشون دارم مامانو بابام وابسته ام..

همش دلم تنگ میشه..ظرفیت روحیم واسه نرفتن به خونه هم حداکثر 3 هفته اس..

الان که فکر میکنم میبینم من واقعا ادمش نیستم بخام تو غربت دور از خانواده زندگی کنم..اونم با توجه به اینکه فرهنگمون با اونا متفاوته..

مهمترینش هم اینه که خونواده اونجا معنی نداره..حالم از اینجور زندگی ها بهم میخوره..

البته خیلی کاراشونم از ما مسلمونا بهتره..

من که اگه برم هم درسم تموم شه برمیگردم..من ایرانو با تموم بدبختی هاش دوس دارم..دوس دارم تو وطن خودم بمیرم..

در اخر بخشی از وصیت شریعتی به احسان پسرش:

[center:4ae9fc5d77]در اروپا مثل غالب شرقی‌ها بین رستوران و خانه و کتابخانه محبوس ممان. [/center:4ae9fc5d77]
[center:4ae9fc5d77]این مثلث بدی است. این زندان سه گوش همه فرنگ رفته‌های ماست. [/center:4ae9fc5d77]
[center:4ae9fc5d77]از آن اکثریتی که وقتی از این زندان روزنه‌ای به بیرون می‌گشایند و پا به درون اروپا می‌گذارند، [/center:4ae9fc5d77]
[center:4ae9fc5d77]سر از فاضلاب شهر بیرون می‌آورند حرفی نمی‌زنم که حیف از حرف زدن است.[/center:4ae9fc5d77]
[center:4ae9fc5d77] این‌ها غالبا پیرزنان و پیر مردان خارجی دوش و دختران خارجی گز فرنگی را [/center:4ae9fc5d77]
[center:4ae9fc5d77]با متن راستین اروپا عوضی گرفته‌اند. [/center:4ae9fc5d77]
[center:4ae9fc5d77] [/center:4ae9fc5d77]
[center:4ae9fc5d77]با همه چیز در امیز و با هیچ چیز امیخته نشو که در انزوا پاک ماندن نه خوب است و نه با ارزش[/center:4ae9fc5d77]

darrande

Well-Known Member
لایک ها
811
داوینچی اگه کمک نیاز داری بگو بیام

soha-m

New Member
لایک ها
18
pg_fa گفت
ولی من اگه بودم دووم میوردم!
اما خب خوشحالم که یه ایرانی!هنوز اعتقاد پارسی ُ ایرانیش از دست نداده و محبت پارسی تو وجودش هست!
پگاه جان شما الان داری اینو میگی تا در شرایطش قرار نگیری نمی تونی بگی دووم میاری یا نه در ضمن منم که گفتم هر انسانی به هر شرایطی عادت می کنه پس قطعا چه بخواد چه نخواد دووم هم خواهد آورد

rezoos

New Member
لایک ها
17
davenchi گفت
به نام خدا

سلام به همه ی دوستای عزیزم

دلم میخواست نظرای خودمو در مورد زندگی در اروپا با فکر وعقاید ایرونی واستون بگم

تقریبا سه ماه که ایران خارج شدم اما....

من وقتی ایران بودم یکی از مخالفای صدرصد زندگی در ایران بودم معتقد بودم ما توی ایران داریم فنا میشیم اما واقعا به این نتیجه رسیدم که اواز دهل شنیدن از دور خوش است
یک ادم با داشتن حس های ایرانی و اسلامی و اونم توی سن وسال ما به طور قطع داغون میشه

وقتی یه ایرانی که دارای یه کمکی اعتقاده می یاد اینجا یه بحران بزرگ توی زندگیش به وجود می یاد نمونه اش من با اینکه خیلی از نزدیکانم کنارم هستن اما احساس تنهایی وحشتناکی میکنم اینجا چیزی به نام عاطفه اصلا وجود نداره .اینجا ازادی هست اما واسه کسایی مثه من اینجا مثه زندگی توی یه شهر پر از امکاناته که فقط و فقط خودت ساکن اون شهری با این حس توی لاس وگاس هم باشی فقط دو روز اول خوشی...........

من به خاطر شرایطم توی شهرای مختلفی زندگی کردم توی هرجای ایران که بودم خیلی زود و خیلی راحت میتونستم با اطرافیانم ارتباط برقرار کنم و شاد باشم ویه احساس رضایت درونی داشته باشم اما اینجا همه چیز حتی دوستی تابع منافعه اشخاصه چندروز پیش واسه گرفتن یه کتاب از یکی از همکلاسیام (واسه 20دقیقه) بهش پول دادم که بهم دادش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینجا بیشتر ایرانیا ارزش افغانی ها توی ایران رو دارن اینجا خیلی ها سعی میکنن که جوری وانمود کنن که ایرانی نیستن
اینجا کلوپهای شبانه زیاده شامپاین ویسکی گرنس ودکا و...زیاده اینجا دانش ودانشمند ارزش داره اینجا ورزش و ورزشکار قابل احترامه اما اینجا مهر و محبت معنا نداره اینجا البرکامو معنا داره حافظ هزله
اینجا واسه زندگی کردن باید زحمت بکشی اینجا کسی بیکار نیست اینجا کسی از دیدن مامان باباش خوشحال نمیشه رابطه با پدر و مادر اگه صرفه ی اقتصادی نداشته باشه قطع میشه

از اومدن به اینجا اصلا خوشحال نیستم یه تایم گریه واسه خودم قرار دادم ک( نیم ساعته )میشینم به حال خودم و شرایطم گریه میکنم
تو رو خدا واسم دعا کنید که یا من سنگدل شم یا اینا یه خرده مهربون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تمام دوستانی که نوی دلشون یه خرده احساس وجود داره هیچوقت رضایت درونتونو به خاطر استفاده از امکانات له نکنید

انچه میبینم نمی خواهم /انچه میخواهم نمی بینم

به پوریا اگه پستم رو خوندی=دیروز که میخواستم توی انجمن بیل جونم عضو شم فهمیدم که ایشونم مثه من افسرده شدن ببین ما چقدر باهم تفاهم داریم!!!!!!!!!!!!
manam daghighan ino midunam ke ja xosh kardam tu keshware xodemun

بالا