فيتوشيمي

Enantiomer

New Member
لایک ها
1
لطفا اگر در مورد رشته فيتوشيمي اطلاعات داريد ،در اينجا ذکر کنيد . اينکه جزو گرايش چه رشته هايي ( داروسازي ، شيمي و...) حساب ميشه و مهمتر اينکه کدوم دانشگاهها در ايران و جهان اين رشته رو دارن ؟

pozitrone

New Member
لایک ها
21
فیتو شیمی یک از گرایش های کارشناسی ارشد رشته شیمی می باشد و مربوط به شیمی گیاهی می باشد.این درس در داوسازی نیز وجود دارد.

Rostami

New Member
لایک ها
15
می دونم که این مطلب جوابی نیست که شما می خواین ولی چون خودم هیچی در موردش نشنیده بودم رفتم توی ویکی پدیا دنبالش حالا اینو برا کسانی مثل خودم قرار می دم که اطلاعی از فیتو شیمی ندارن!! :x

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
پرش به: ناوبری, جستجو
شیمی گیاهی را اصطلاحا فیتو شیمی می‌گویند. در این شاخه از شیمی به بررسی خواص شیمیایی و دارویی گیاهان مختلف می‌پردازند.در واقع شاخه‏ای از علم شیمی است که به مطالعه ترکیبات شیمیایی گیاهان مانند متابولیت‌های ثانویه گیاهی می‏پردازد.به بیانی دیگر می‏توان گفت که این علم با شیمی گیاهان دارویی طی سالیان بسیار زیاد ارتباط داشته‌است و ترکیبات گیاهی نقش بسزایی در صنعت داروسازی داشته‏اند.
از روش‏های معمول در علم می‏توان به استخراج و جداسازی ، تغلیظ ، آنالیز و روش‏های كروماتوگرافی و الكتروفورز که باعث شناخت فرمو‏ل‏های دقیق ساختاری و مسیرهای بیوسنتزی می‏شود. شواهد فیتوشیمیایی از انواع شواهد و صفات مورد استفاده در طبقه بندی‌های فیلوژنتیكی هستند، به شکلی كه در گونه‌های دارای نزدیکی و خویشاوندی با یكدیگر، تركیبات مشابهی یافت می‌شود اما همیشه نیز این گونه نیست

بالا