ghasedak r

New Member
لایک ها
423
سلامممممممممممم

مطمئنم تا حالا این اتفاق برا خیلی ها افتاده میخوام بدونم توی چنین شرایطی چیکار میکنید ؟؟؟؟
گاهی وقتا خواسته نخواسته میریم توی فکر فکر شکستا .ناکامی ها فکر اینکه اگه اینجوری بودم یا اینکارو میکردم چی میشد بعضی وقتا انقد فکر چیزایی ک ب دست اوردنشون راحت بوده و با سهل انگاری از دستشون دادیم ادمو دیوونه میکنه ناامیدی میخواد خفت کنه تو این شرایط چیکار میکنید؟
:179::179:

tanaz19

New Member
لایک ها
358
پاسخ : فکر شکست

من تو این شرایط سعی میکنم وضعیت فعلیمو بپذیرم و خودم وخطاهام و ببخشم.. و همیشه ب این اعتقاد دارم ک هیچ وقت واسه شروع دیر نیست اگه گذشته ی خوبی نداشتم دلیل نمیشه آینده ی خوبی هم نداشته باشم ... نباید بذاریم ک خودمون رو با شکست هامون تعریف کنیم.... ما آدما میتونیم اونقدر شهامت و جسارت داشته باشیم ک همه چیزو عوض کنیم ... فقط باید تصمیم بگیریم ک از این ب بعد خوب تر باشیم و هوشیار تر زندگی کنیم.. همیشه انتخاب با ماست......

-com-

New Member
لایک ها
155

گذشته دیگه تموم شده نباید زمان حالمونم به خاطر گذشته تموم کنیم!!!!به منظور موفقیت تمایل شما برای رسیدن به موفقیت ، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129

زمان لازم دارم...اگه شکست بخورم به زمان نیاز دارم...!

بعد هم به گذشته فکر نمیکنم! ولی نمیتونم فراموشش کنم...مگر این که به جای اون شکست یه موفقیت بزرگ بدست بیارم:)

پس مجبورم تلاش کنم واسه اون موفقیت...گاهی هم اینقدر آب از سرم میگذره که قید اون موفقیت رو هم میزنم و خوب نیس!

galaxygirl

New Member
لایک ها
17

هزار بار باید به گذشته فکر کرد . فراموش کردن گذشته اشتباه محضه.
هزار بار باید به گذشته فکر کرد و از اتفاقی که افتاده عبرت گرفت و یا تجربه . . .
!!
باید یه هدف جدید تعریف کرد ، یه زندگی جدید ساخت. . .

aftab75

New Member
لایک ها
76

خب من اگه شکست بخورم قطعا ناراحت میشم ولی ناامید نمیشم.
سعی میکنم با یک موفقیت ،ناراحتیمو جبران کنم نه اینکه صرفا بخوام گذشته رو فراموش کنم.یعنی یه جورایی مصمم تر میشم برای کسب موفقیت:3:

smsa1375

New Member
لایک ها
21

بستگی به شرایطش داره مثلا من تو المپیاد ریاضی امسال یه سوالو حل کردم ولی به جوابم شک کردم و یه گزینه دیگه رو زدم از شانس همون گزینه اولم درست بود و بد تر از اون اینکه من امسال برای ریاضی نیم نمره کم آوردم یعنی اگه اونو درست میزدم قبول بودم ولی خب چون فعلا سال اولم زیاد نا امید نشدم
ولی بعضی وقتا یه اتفاقایی میفته که هیچکاریش نمیشه کرد و خیلی هم برای ما مهمه راستش من تا حالا نتونستم با این مشکلا کنار بیام و به جای اینکه برای تکرار نشدنش تلاش کنم همیشه حسرتشو خوردم

tanaz19

New Member
لایک ها
358

من حرفتو قبول ندارم زندگی 1 بعدی اصلا قشنگ نیست ادم همه عمرشو زندگیشو بزاره بای 1چیز اخرش که چی؟اگه اونو ب دست نیاوردی دیگه نمیتونی ب این راحتی شکستایی رو ک بخاطر وقت گذشتن رو اون مسئله نصیبت شده جبران کنی!!!!!!!!!
اگه عاشق آدم عاشق اون کار باشه و فقط هدفش پرداختن ب اون باشه حتی اگه تموم زندگیشو صرف اون کنه و برنده نباشه ولی پیروزه ........ و موفق... موفقیت فقط رسیدن ب قله نیست و این فقط ی شعار نیست

ssasadeghi

New Member
لایک ها
83

درسته که آدم از شکست میترسه ولی گاهی وقت ها بهتر از موفقیته. همین دو ماه اخیر من دو بار شکست خوردم که کل زندگیمو عوض کرد . اولش ناراحت بودم ولی الان خدا رو شکر میکنم که شکست خوردم . پس شکست خیلی هم ناراحت کننده نیست !!:87:

لایک ها
84

تو زندگی هر آدمی یه سری اتفاقها میفته که یکی اسمشو میذاره شکست و یکی اسمشو میذاره پیروزی.این ماییم که رو اتفاقها اسم میذاریم.برای من چند وقت پیش یه اتفاق قشنگ افتاد که خیلیا اسمشو میذارن شکست.اما من تو ذهنم از اون اتفاق به عنوان یه پیروزی بزرگ یاد میکنم.و از اون یه عالمه درس بزرگ گرفتم.
و اما درباره ترس از شکست شکسپیر یه جمله قشنگ داره ترسها به ما خیانت میکنند ما را از تلاش بر حذر میدارند و از پیروزی هایی که به احتمال زیاد نصیب ما میشوند باز میدارند.
این پیروزیه اونم ترسه!:200:

آخرین ویرایش توسط مدیر

atiye

New Member
لایک ها
21

سلام
من از كتاب "آخرين راز شاد زيستن" مطالبي خوندم كه به نظرم براي شما هم ميتونه مفيد باشه. براتون تايپش ميكنم.

چرا به مصيبت نياز دارم؟
چرا اكثريت ما انسانها تا زماني كه زور بالاي سرمان نباشد چيزي را ياد نميگيريم؟ بخاطر آنكه تغييري در رفتار خود نميدهيم. به عنوان مثال مسئله ي تندرستي را در نظر بگيريد. ما از چه موقع رژيم غذايي خود را تغيير ميدهيم و ورزش را آغاز ميكنيم؟ از وقتي دكتر ميگويد: "اگر روش زندگي ات را عوض نكني خودت را به كشتن ميدهي!" و آن وقت است كه ناگهان به خود مي آييم!
...
ما بزرگترين درسها را در زمانه ي سختي ها مي آموزيم. شما مهمترين تصميمات زندگي خود را در چه زماني اتخاذ كرده ايد؟ پس از مصيبت ها و شكستها و ضربه خوردنها، در آن زماني كه به زانو درآمده بوديد. اين طور نيست؟ در اين زمانهاست كه به خود ميگوييم: "ديگر از ورشكستگي و ناكامي و برزخ خسته شده ام. ميخواهم يك كاري انجام دهم." ما پيروزي هايمان را جشن ميگيريم اما چيز زيادي از آنها نمي‌آموزيم در حاليكه شكستها در عين دردناكي شان، آموزنده اند. اگر به گذشته نگاه كنيد متوجه ميشويد كه مصيبتها و دشواريها، در حقيقت نقاط عطف زندگي تان بوده اند.
...
پس ميشود گفت كه زندگي، مجموعه اي از مصيبت هاي دردناك است؟
نه الزاما. جهان با اشاره اي خفيف به ما سقلمه ميزند و هنگامي كه بي اعتنايي ما را ميبيند با پتك به سرمان ميكوبد.
بيشترين دردها مربوط به زماني است كه در مقابل رشد، مقاومت ميكنيم.

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا