فیلادلفیا

tressa

New Member
لایک ها
128
پاسخ : فیلادلفیا

:) من فک می کنم نه این که هیچی نباشه ولی قطعا اینجوریم نیس!

saiedeh

New Member
لایک ها
180

واقعا خیلی جالب به نظر میرسه! ولی به نظر من امکان نداره یا اگه هم امکان داشته باشه خیلی وحشتناک میشه ......
یک لحظه فکرش رو بکنین هر کس بتونه در زمان سفر کنه اینجوری کل جهان به هم میریزه که....
این هم یه متن که توی یه سایت نوشته شده بود
این ماجرا به طور گسترده‌ای به عنوان یک جعل یا یک حُقّه به شمار آمده و نیروی دریایی ایالات متحده مدعی است که چنین تجربه‌ای هرگز رخ نداده‌است. افزون بر این، برخی از جزئیات به اثبات رسیده در مورد داستان ناوشکن الدریج، بوضوح با قوانین معروف و شناخته شده فیزیک در تضاد می‌باشند. با این حال، ماجراهای مربوط به این پروژه، با اوهام و تصورات مربوط به تئوری توطئه درهم آمیخته، و عناصری از آزمایش فیلادلفیا در انتساب نظریه توطئه از جانب دولت‌های دیگر مورد بهره برداری قرار گرفته‌است.

mldqaz

New Member
لایک ها
0

واقعی هستش ولی به دلیل بودجه ی خیلی زیادی که می خواد و اتفاقات ناگواری که افتاده دیگه روش کار نمی شه(نمی دونم شایدم بشه)
خیلی این کار خطر داره فرض کنید یکی بره به گذشته و یکی رو بکشه اون وقت تو زمان حال ممکنه خیلی ها بمیرن.

aynaz2

New Member
لایک ها
52

البته برای برطرف شدن این پارادوکس از نظریه ی جهان های موازی استفاده میشه که با فرض اینکه این نظریه درست باشه وقتی یک نفر به گذشته سفر کند و پدربزرگ خودش را بکشد در حقیقت همه ی این کار ها را در یک جهان موازی انجام داده است.

بالا