- لایک ها
- 53
من چند روز بود که وقتی می خواستم پستم رو ویرایش کنم و روی دکمه ویرایش کلیک می کردم، دکمه های ذخیره، صفحه پیشرفته، حذف، انصراف هیچ کدوم کار نمی کردند!
تا این که خانم فرخی (راهبر ادبی) کشف ِ مفیدشون رو بهم گفتن!
اگر شما هم چنین مشکلی دارید، دیگر آسوده خاطر باشید...
کافیه که به جای کلیک، راست کلیک کنید و open in new tab یا open in new windows کنید!
لطفن کسایی از این پست تشکر کنن که این مشکل رو دارن یعنی اونا که ندارن تشکر نکنن و اونا که دارن حتمن تشکر کنن تا مدیریت سایت (جناب خلینا!) متوجه بشن چند نفر از کاربرها دچار این مشکل هستند!
ممنون!
پ ن: با تشکر از خانم پگاه فرخی (pg_fa) که این راه رو کشف کردن!
پی نوشت خلینا: دوستان گرامی من و تیم نرم افزاری سایت، هنوز پایه این مشکل را پیدا نکردیم! بنابراین کسانی که تشکر میکنن، ممکنه دچار تغییر کد نویسی شوند و اگر مشکلی ندارند، مشکل دار شوند. (البته من بدون مشکل و برای تشکر واقعی و خالصانه، تشکر کردم.) - واج آرایی تشکر!
تا این که خانم فرخی (راهبر ادبی) کشف ِ مفیدشون رو بهم گفتن!
اگر شما هم چنین مشکلی دارید، دیگر آسوده خاطر باشید...
کافیه که به جای کلیک، راست کلیک کنید و open in new tab یا open in new windows کنید!
لطفن کسایی از این پست تشکر کنن که این مشکل رو دارن یعنی اونا که ندارن تشکر نکنن و اونا که دارن حتمن تشکر کنن تا مدیریت سایت (جناب خلینا!) متوجه بشن چند نفر از کاربرها دچار این مشکل هستند!
ممنون!
پ ن: با تشکر از خانم پگاه فرخی (pg_fa) که این راه رو کشف کردن!
پی نوشت خلینا: دوستان گرامی من و تیم نرم افزاری سایت، هنوز پایه این مشکل را پیدا نکردیم! بنابراین کسانی که تشکر میکنن، ممکنه دچار تغییر کد نویسی شوند و اگر مشکلی ندارند، مشکل دار شوند. (البته من بدون مشکل و برای تشکر واقعی و خالصانه، تشکر کردم.) - واج آرایی تشکر!